belki de cnm bilemiyorum ki:44:
Yürüdüm geldim yarım saat , güzel olduotur otur nereye kadar aaaa
sakınan göze çöp batar mantığı seninki
aslında bu mantık kimiz zaman işe yarar senin için rahatsa çok fazla kurcalamana gerek yok balım
Yürüdüm geldim yarım saat , güzel olduotur otur nereye kadar aaaa
rutin kontrollerine gittiğin sürece sıkıntı olmaz tatlım bence rahat olman güzel bişey herşey olacağına varır dimi
ohh ne güzel yaa inan bende yürümeyi özledim yaz gelsin de akşamları şööyle yürüyüşe çıkayım istiyorum bütün gün işte otur otur olmuyo
ohh ne güzel yapmışsın. ben de sabahları ve akşamları yürüyorum.çok iyi geliyor. hem bu yürüyüşler doğumu da kolaylaştırıyor
Gidip birde duş aliyim şimdi sıcacık , yürüyüşün üstüne iyi gelir sonra gelirim yine
bizim yerimizede gezz zuhalcim baharın da tadını çıkarınn bize hiç gelmeyecek gibii bu sene baharr
ohh ne güzel yapmışsın. ben de sabahları ve akşamları yürüyorum.çok iyi geliyor. hem bu yürüyüşler doğumu da kolaylaştırıyor
Gidip birde duş aliyim şimdi sıcacık , yürüyüşün üstüne iyi gelir sonra gelirim yine
iyi bakalım hadi sıhhatler olsun:) çok sıcak su yok ama unutma
canım benim bazen çok yoğun ouyorum giremiyorum ama yazdıklarınızı takip ediyorum. sen napıyosun pekigünaydın canım nasılsın
hoşgeldin bebek nerdelerdesin bİ geliyosun bi kayboluyosun
arayabileceğin bilgi alabileceğin bir doktor yokmu endişelendirdin beni çok ağrıyo deyince canımcım:44:
ya bu arada dünden beri yemek yedikten sonra mide bulantısı yaşıorum
açken yemek yemek istiyorum yiyince de çıkarmak istiyorum tiksiniyorm
cnm aynısı bana oluyoor birrde başım ağrıyor ancak adetliyim normalde adet olacağım gün böyle olurdu ama 4 günden beri aynı şikayetim var.
kesinlikle öyle cnm.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
senin çalışmalar ne alemdee?
canım bikaç güzel günü değerlendirdik akıntım çoktu bu ay yumurtlama dönemlerinde şaşırdım bakalım hayırlısı
canım ben regl değilim bu gün adetten beri 19.günüm inanılmaz bir mide problemi oluştu dünden beri istifra edicem edemiyorum mideme yumruk yemiş gibiyim sürekli tiksinti hali var midemi üşütmüş olabilirim diye düşünüyorum
canım bikaç güzel günü değerlendirdik akıntım çoktu bu ay yumurtlama dönemlerinde şaşırdım bakalım hayırlısı
iyi bakalım hadi sıhhatler olsun:) çok sıcak su yok ama unutma
Saol canım , kendime geldim missssama niye sıcak su yok? Bunu hiç duymamıştım
sıhhatler olsun canım....
bende yavaş yavaş çıkıyorum görüşürz kızlar yarın sabah hepinizi öpüyorummmm
ilk aylarda sıcak su yasak canım benim... ılık su ile yıkanacaksın... :):)
Zaten aman aman sıcak su da duş almıyorsundur ama şu yazıyı okuyabilirsin.
Yüksek sıcaklık değerleri özellikle bebeğin organ gelişiminin devam ettiği ilk 3 aylık dönemde teratojen yani sakatlık yaratabilecek etkilere sahiptir. Bebek gelişimi üzerindeki bu olumsuz etki azalmakla birlikte ikinci ve üçüncü üçaylık dönemde de devam etmektedir. Amerikan Teratoloji İnformasyon Servisi on dakikadan uzun süren 39 santigrad derece ve üzerindeki sıcaklıkların gebelik sırasında sorun yaratabileceğini belirtmektedir. Hayvanlar üzerinde yapılan çalışmalarda gebeliğin erken döneminde maruz kalınan sıcaklık artışının bebeğin beyin ve omurilik gelişiminde sorunlara neden olabileceği gösterilmiştir.
Hamile bir kadının vücut sıcaklığını arttıracak hertürlü eylem anne karınındaki bebek üzerinde potansiyel zararlara sahiptir. Benzer şekilde gebelik sırasında ateşin kontrolsüz yükselmesi de bebeğe zararlı olabilir.
Dr. Alper Mumcu ALINTI..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?