milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Yürüdüm geldim yarım saat , güzel oldu otur otur nereye kadar aaaa

ohh ne güzel yapmışsın. ben de sabahları ve akşamları yürüyorum.çok iyi geliyor. hem bu yürüyüşler doğumu da kolaylaştırıyor

rutin kontrollerine gittiğin sürece sıkıntı olmaz tatlım bence rahat olman güzel bişey herşey olacağına varır dimi

kesinlikle öyle cnm.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
senin çalışmalar ne alemdee?

ohh ne güzel yaa inan bende yürümeyi özledim yaz gelsin de akşamları şööyle yürüyüşe çıkayım istiyorum bütün gün işte otur otur olmuyo

Ben Antalyadayım canım martın 15 inden sonra bahar gelir buraya , atarım kendimi dışarılara bende Temiz hava, yürüyüş ohhh mis olur yaa

bizim yerimizede gezz zuhalcim baharın da tadını çıkarınn bize hiç gelmeyecek gibii bu sene baharr

cnm aynısı bana oluyoor birrde başım ağrıyor ancak adetliyim normalde adet olacağım gün böyle olurdu ama 4 günden beri aynı şikayetim var.

cnm aynısı bana oluyoor birrde başım ağrıyor ancak adetliyim normalde adet olacağım gün böyle olurdu ama 4 günden beri aynı şikayetim var.

canım ben regl değilim bu gün adetten beri 19.günüm inanılmaz bir mide problemi oluştu dünden beri istifra edicem edemiyorum mideme yumruk yemiş gibiyim sürekli tiksinti hali var midemi üşütmüş olabilirim diye düşünüyorum

Son düzenleme:
kesinlikle öyle cnm.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
senin çalışmalar ne alemdee?

canım bikaç güzel günü değerlendirdik akıntım çoktu bu ay yumurtlama dönemlerinde şaşırdım bakalım hayırlısı

Son düzenleme:

ayy geçmiş olsun canım benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…