milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Son düzenleme:
neşeeeeeeeeeeeeeee yanlız cidden sırada sen varsınn hadi hayırlısıı yaklaşık 10 günün kalmışş

kız bu ay peş peşe hepsi hamiş kaldı vallah iyi çalışmış benim hatuncuklarım bidahakine kendi duyurumu yapmaya gelirim inşallah
evet myhosun nazar değmesin benim ordanda peşpeşe çıktı

ama kurucu başkanlar tembel çıktı

benim evde tamirat var banyoya fayans döşeniyor sabah işten çıkıp annemlere gidiyorum orda yatıyorum akşam eşimde oraya geliyo halılarımı felan topladım anlayacagınız heryer heryerde apartmanda aşırı gürültü var eşimde annesinde yatıyo ben işte oldugum için bu ay 1-2 kez çalışma yaptık ama umudum yok inşallah sırada neşe var sonrada sizler

kızlar size günaydın bana iyi geceler eve gidip yatcam nanaklardan öpüldünüz tükanı ben kapattım siz açın simitler benden

Günaydın hanımlarrr çok erkenciyim ben , kahvaltımı yaptım eşimle, gönderdim onu , geldim hemencik. Güzel bir gün olsun hepimiz için, umutlarımız yeşersin

çektirdiğim dişler yüzünden bu ay bende bişi beklemiyorum:2:
sennde ne güzel yeni banyon olacak o zman ya tertemiz miss gibi olur
bakalım neşeden ne haberler gelicek bu ay

slm kızlar bende 15 günlük evliyim..ve bizde ilk günden itibaren bebek düşünenlerdeniz..Size bi sorum olacak kan testinde 1 günlük gebelik dahi olsa görünür mü?

İyiyim tatlım sen nasılsın? Foruma gözatıyordum . Bu ultrason çubuğuyla ilgili araştırma yapıyorumda , üstten görünmezse çarşamba günü die

sen baya düşünüyosun bu konuyu herhalde ya kaç keredir sordun yaa
canım içini ferah tut ve bi an öne doktor fobini yenmeye çalış bence ya
ben bilmiyorum ama hamile olduğunu öğrendikten sonra kısa zamn içinde gidiliyo doktora sen gitmemişsin daha hiç
ultrasyon çubuğuyla bakmak ne ifade ediyo ki ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…