milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Canım ben yeni evlendiğimde gebe kaldım ve 8-9 haftalarda bebeğin kalbi durdu demiştim , üstten görünmemişti küçük olduğu için henüz , o yüzden alttan ultrason çubuğuyla bakmıştı doktor. Belkide kalbinin durmasının onunla ilgisi yok ama tedirgin oluyorum yinede birazda o yüzden geç gidiyorum zaten doktora , 8. haftamın son gününe denk geliyo randevum. En azından üstten görenme şansı daha yüksek olsun die

slm kızlar bende 15 günlük evliyim..ve bizde ilk günden itibaren bebek düşünenlerdeniz..Size bi sorum olacak kan testinde 1 günlük gebelik dahi olsa görünür mü?

Canım kandan daha erken ve kesin sonuç oluyo ama her ay kan testimi yapıcaksın. Sen biraz sabırlı ol, adetin 1 hafta gecikirse bi test yaparsın

anladım canım inşallah korktuğun şeyler olmaz çarşamba günü hayırlı haberlerini bekliyoruz

Canım kandan daha erken ve kesin sonuç oluyo ama her ay kan testimi yapıcaksın. Sen biraz sabırlı ol, adetin 1 hafta gecikirse bi test yaparsın

ben diğer doktara gideceğim için kan testi yaptırdım..yani boğaz ağrıma dr ilaç yazacağını bildiğimden önce bebeiş var mı diye baktırdım..

zaten bende düzensizlik var.yani prolaktinim yüksek benim.dün dr onada baktı ilacı bıraktığım halde normal çıktı.. ocağın 27 sinde adet olmuştum.

bişi diyemiyorum canım ya keşke hastanede sorsaydın bunu ?
yada ilaı yazan doktora gebelik varsa problem yaratır mı filan deseydin

Çok güzel hava hemen atıcam kendimi dışarıya, biraz yüriyim, biraz temiz hava ve alışveriş sonra gelirim :)) öptümmm

Evet canım az kalmış ben bu ay takip etmediğim icin sanırım zaman çabuk geçmiş gibi geldi hakikatten

yoğun çalışıyor olmanın en güzel tarafıda bu canım zamann nasıl geçiyorr anlamıyor insann ..

bendensin canım mart ayını bekleriz bizde napalım :)

Günaydın hanımlarrr çok erkenciyim ben , kahvaltımı yaptım eşimle, gönderdim onu , geldim hemencik. Güzel bir gün olsun hepimiz için, umutlarımız yeşersin

günaydınn canımm aminn inşallah ..

slm kızlar bende 15 günlük evliyim..ve bizde ilk günden itibaren bebek düşünenlerdeniz..Size bi sorum olacak kan testinde 1 günlük gebelik dahi olsa görünür mü?

günaydınn hoşgeldinn bence adetini bekle acele etme derim ama sen bilirsin genede canım

Çok güzel hava hemen atıcam kendimi dışarıya, biraz yüriyim, biraz temiz hava ve alışveriş sonra gelirim :)) öptümmm

burda nasıl karr yağıyorr anlatamam lapa lapa manzara muhteşemm aldım ıhlamurumu camın kenarında oturdum seyrettim biraz romantizm yaptım

naber canım nasıl gidiyo

nasıl olsun işte son mesai gününün tatlı heyecanı var içimde
dişlerimin ağrısı iyice geçti artık rahatım o yüzden mutluyum
yarın içinde kayınvalidemleri yemeğe davet ettim ne yapsam die düşünüyorum b taraftanda
sen nasılsın sende ne var ne yok

aynıı duygularla çalışacağımm bende son mesaii günüü bi yaramazlık yok vallahi bu kar böyle devam ederse akşama eve nasıl giderizz bilmem oo ağırr misafirlerinn var netten araştır hemen güzel bir menü ben hep öyle yapıyorum

zaten nette tarifler olmasa zor olur yemek yapmam
senn bildiğin,denediğin,önereceğin bi tarif varsa onada açığım yarın yaparım hemen
havalarda soğuk pazar günü için gezer dolaşırız diodum ama bu şekilde olursa zor
havalar eve hapsetti bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…