sen baya düşünüyosun bu konuyu herhalde ya kaç keredir sordun yaa
canım içini ferah tut ve bi an öne doktor fobini yenmeye çalış bence ya
ben bilmiyorum ama hamile olduğunu öğrendikten sonra kısa zamn içinde gidiliyo doktora sen gitmemişsin daha hiç
ultrasyon çubuğuyla bakmak ne ifade ediyo ki ?????
bunu ben bilemiycem yaa
slm kızlar bende 15 günlük evliyim..ve bizde ilk günden itibaren bebek düşünenlerdeniz..Size bi sorum olacak kan testinde 1 günlük gebelik dahi olsa görünür mü?
Canım ben yeni evlendiğimde gebe kaldım ve 8-9 haftalarda bebeğin kalbi durdu demiştim , üstten görünmemişti küçük olduğu için henüz , o yüzden alttan ultrason çubuğuyla bakmıştı doktor. Belkide kalbinin durmasının onunla ilgisi yok ama tedirgin oluyorum yinedebirazda o yüzden geç gidiyorum zaten doktora , 8. haftamın son gününe denk geliyo randevum. En azından üstten görenme şansı daha yüksek olsun die
ben dün dr gittim kan testi için bebk yok dedi..daha sonra kbb bölümüne gittim enfeksiyon için bana antiibiyotik yzdı ama ben kullanmak istemedim..Eşim bu sabah zorla ilaç içirdi..
Canım kandan daha erken ve kesin sonuç oluyo ama her ay kan testimi yapıcaksın. Sen biraz sabırlı ol, adetin 1 hafta gecikirse bi test yaparsın
adetine çok mu var daha?
anladım canım inşallah korktuğun şeyler olmaz çarşamba günü hayırlı haberlerini bekliyoruz
zaten bende düzensizlik var.yani prolaktinim yüksek benim.dün dr onada baktı ilacı bıraktığım halde normal çıktı.. ocağın 27 sinde adet olmuştum.
bişi diyemiyorum canım ya keşke hastanede sorsaydın bunu ?
yada ilaı yazan doktora gebelik varsa problem yaratır mı filan deseydin
Evet canım az kalmış ben bu ay takip etmediğim icin sanırım zaman çabuk geçmiş gibi geldi hakikatten
benim evde tamirat var banyoya fayans döşeniyor sabah işten çıkıp annemlere gidiyorum orda yatıyorum akşam eşimde oraya geliyo halılarımı felan topladım anlayacagınız heryer heryerde apartmanda aşırı gürültü var eşimde annesinde yatıyo ben işte oldugum için bu ay 1-2 kez çalışma yaptık ama umudum yok inşallah sırada neşe var sonrada sizler
Günaydın hanımlarrrçok erkenciyim ben , kahvaltımı yaptım eşimle, gönderdim onu , geldim hemencik. Güzel bir gün olsun hepimiz için, umutlarımız yeşersin
slm kızlar bende 15 günlük evliyim..ve bizde ilk günden itibaren bebek düşünenlerdeniz..Size bi sorum olacak kan testinde 1 günlük gebelik dahi olsa görünür mü?
Çok güzel hava hemen atıcam kendimi dışarıya, biraz yüriyim, biraz temiz hava ve alışveriş sonra gelirim :)) öptümmm
bu arada herkese günaydınn cumanız mübarek olsun ..
naber canım nasıl gidiyo
nasıl olsun işte son mesai gününün tatlı heyecanı var içimde
dişlerimin ağrısı iyice geçti artık rahatım o yüzden mutluyum
yarın içinde kayınvalidemleri yemeğe davet ettim ne yapsam die düşünüyorum b taraftanda
sen nasılsın sende ne var ne yok
aynıı duygularla çalışacağımm bende son mesaii günüübi yaramazlık yok vallahi bu kar böyle devam ederse akşama eve nasıl giderizz bilmem oo ağırr misafirlerinn var netten araştır hemen güzel bir menü ben hep öyle yapıyorum
günaydın canlar.. herkese hayırlı cumalar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?