milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızlar bu hafta hormon testlerimi yaptırdım yarın doktora gideceğim bana göre testler normal ama bakalım doktor ne dıyecek bilmeyenler için tekrar yazayım bende yumurta gelişimi yok

Çok geçmiş olsunda yumurta gelişmi yoksa ne olacak bı çaresı olmalı dımı :S

canım bende üye bilgileri alt sıraya düşmüyor tek sırada görünüyor herkeste böylemi düzelteyim

liste başı olarak ilk anne adayı olmayı umuyorummmm

amin inşalllaaaaaaaahhh senden güzel haberler bekliyoruz tatlımmmm

gelartık arkadaşım, benim de aynı sorunum var
2 aydır yumurtlam yoktu bu ay çörekotu-bal-tarçın karışımı kullandım ve yumurtam çatladı
dene istersen

canım bende üye bilgileri alt sıraya düşmüyor tek sırada görünüyor herkeste böylemi düzelteyim

amin inşalllaaaaaaaahhh senden güzel haberler bekliyoruz tatlımmmm

ayyy hadi bakalımmm
bugün bitti sayılır, kaldı 9

gelartık arkadaşım, benim de aynı sorunum var
2 aydır yumurtlam yoktu bu ay çörekotu-bal-tarçın karışımı kullandım ve yumurtam çatladı
dene istersen

valla demmir basladım ama çörekotunu ezemedım sahanla mıdemı kötü etti anca akşamları 1 kaşık yemeğe basladım

iyidir valla canım bu günü de yedik mesait bitsin de eve gidelim diye bekliyorum sen nasılsın??
Bende 17.00'de Geldim..
19:00'da İş Başı Yapacağım..
Siz Eve Ben İşe..

Hadi Hayırlısı ..
Kendine İyi Bak Bende İşten Çıkınca Daha Rahat Konuşuruz..

valla demmir basladım ama çörekotunu ezemedım sahanla mıdemı kötü etti anca akşamları 1 kaşık yemeğe basladım

anladım canım
ben de çörekotunu ezemedim ama her yediğimde yeterince çiğnemeye çalıştım, sabah ve yatmadan 1er tatlı kaşığı yedim ben

Durmak yokkkkk çalışmalara ve olumlu olmaya devam kızlarr sizleri seviyorum ama ben artık gıdeyım dımı opuyorum çok akşam gırebılırsem gıreceğim olmadı yıne sabaha

bu aşılama işi için ne kadar bekliyo doktorlar kızlar ben ağustostan beri uğraşıyorum

Durmak yokkkkk çalışmalara ve olumlu olmaya devam kızlarr sizleri seviyorum ama ben artık gıdeyım dımı opuyorum çok akşam gırebılırsem gıreceğim olmadı yıne sabaha

Görüşüruz tatlım bende çıktım cepten giriyorum seni de bekliyoruz cizelgemde bu gün evliligimin üzerinden tam 1 yıl 1 ay 1 hafta 1 gün geçmiş ve ben şu anda yumurtluyorum bu gün bii hikmet var sanki icimdem bi ses bu aksam ilk denemeni yap diyor :26:

bu aşılama işi için ne kadar bekliyo doktorlar kızlar ben ağustostan beri uğraşıyorum

genelde 1 sene dolmasını istiyorlar,
aşılamadan önce yumurta geliştirici ilaç ve çatlatıcı iğne tedavisi veriyorlar, olmadı aşılama..
ben ilaç tedavisi hiç görmedim, onunla zaman harcamak da istemiyorum aşılama yaptırıcam

evet evetttt yap yap yap

hayırlısı canım ya yarın gideyimde baksın bakalım yumurtalar falan ne alemde bu saatten sonra ne yapcaz rabbim herkese hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…