kızlar bu hafta hormon testlerimi yaptırdım yarın doktora gideceğim bana göre testler normal ama bakalım doktor ne dıyecek bilmeyenler için tekrar yazayım bende yumurta gelişimi yok
liste başı olarak ilk anne adayı olmayı umuyorummmm
ayyy sen başla sonra sıra bende olur sırayla gıderız boyle he
Amin.Hoşbuldum.
Merhaba topikin hayırlı olsun.Dilerim bol hamilelei bir topik olur.Liste yeterli bence fakat aradaki çizgiler biraz dahamı kısa olsa acaba:26:Hem bir üyenin bilgileri alt sırayada kaymamaış olurAma yinede sen bilirsin
Merhaba canım.nasılsın
Dün denk geldiğimiz arkadaşlar biliyor bugün kan tahlili sonuçlarımı almaya gidecektim.Bende hipotroid var ve tsh yüksek buda gebelikte riskli.Şuan ilaç kullanıyorum tshın düşmesi için birinci tahlil 14 tü ikinci tahlil 5.90 bugün ise sonucumda tsh 3.75 e düşmüşyani bu benim için olumlu bir gelişme çok mutlu oldum Kızlar ben akşam yemeğini ypayım yemekten sonra burdayım öptüm hepinizi.
liste başı olarak ilk anne adayı olmayı umuyorummmm
valla gülüm yarın öğrencem bi çaresi varmı yokmu inşallah vardırÇok geçmiş olsunda yumurta gelişmi yoksa ne olacak bı çaresı olmalı dımı :S
canım bende üye bilgileri alt sıraya düşmüyor tek sırada görünüyor herkeste böylemi düzelteyim
amin inşalllaaaaaaaahhh senden güzel haberler bekliyoruz tatlımmmm
gelartık arkadaşım, benim de aynı sorunum var
2 aydır yumurtlam yoktu bu ay çörekotu-bal-tarçın karışımı kullandım ve yumurtam çatladı
dene istersen
Bende 17.00'de Geldim..iyidir valla canım bu günü de yedik mesait bitsin de eve gidelim diye bekliyorum sen nasılsın??
Amin.Hoşbuldum.
Dün denk geldiğimiz arkadaşlar biliyor bugün kan tahlili sonuçlarımı almaya gidecektim.Bende hipotroid var ve tsh yüksek buda gebelikte riskli.Şuan ilaç kullanıyorum tshın düşmesi için birinci tahlil 14 tü ikinci tahlil 5.90 bugün ise sonucumda tsh 3.75 e düşmüşyani bu benim için olumlu bir gelişme çok mutlu oldum Kızlar ben akşam yemeğini ypayım yemekten sonra burdayım öptüm hepinizi.
valla demmir basladım ama çörekotunu ezemedım sahanla mıdemı kötü etti anca akşamları 1 kaşık yemeğe basladım
anladım canım
ben de çörekotunu ezemedim ama her yediğimde yeterince çiğnemeye çalıştım, sabah ve yatmadan 1er tatlı kaşığı yedim ben
bende günde 2 sefer yemeye çalışacağım o zaman bakalım inşallah olur
Durmak yokkkkk çalışmalara ve olumlu olmaya devam kızlarr sizleri seviyorum ama ben artık gıdeyım dımı opuyorum çok akşam gırebılırsem gıreceğim olmadı yıne sabaha
Durmak yokkkkk çalışmalara ve olumlu olmaya devam kızlarr sizleri seviyorum ama ben artık gıdeyım dımı opuyorum çok akşam gırebılırsem gıreceğim olmadı yıne sabaha
bu aşılama işi için ne kadar bekliyo doktorlar kızlar ben ağustostan beri uğraşıyorum
Görüşüruz tatlım bende çıktım cepten giriyorum seni de bekliyoruz cizelgemde bu gün evliligimin üzerinden tam 1 yıl 1 ay 1 hafta 1 gün geçmiş ve ben şu anda yumurtluyorum bu gün bii hikmet var sanki icimdem bi ses bu aksam ilk denemeni yap diyor :26:
genelde 1 sene dolmasını istiyorlar,
aşılamadan önce yumurta geliştirici ilaç ve çatlatıcı iğne tedavisi veriyorlar, olmadı aşılama..
ben ilaç tedavisi hiç görmedim, onunla zaman harcamak da istemiyorum aşılama yaptırıcam
evet evetttt yap yap yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?