milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

aralıkta bu topikten hamiş(ler)çıkacak inş.içime doğdu,ahanda buraya yazıom

selam canım hemen ekliyorum hadi hepimize uğur getirsin bu liste

selam canım merhaba hoşgeldin hemen seni de ekliyorum

yav neşe bu BAT ne ya SAT BAT KAT :) uyuz oldum benide ekle listeye yaş 27 bat 11 aralık (tabi bu bat dediğiniz adet tarihiyse) yumurtlama tarıhım 22-27 kasım )

yav neşe bu BAT ne ya SAT BAT KAT :) uyuz oldum benide ekle listeye yaş 27 bat 11 aralık (tabi bu bat dediğiniz adet tarihiyse) yumurtlama tarıhım 22-27 kasım )

bat-beklenen adet tarihi canım

senin batın 11 aralık önümüzdeki ay bu tarihte adet olman gerek değil mi??

hemen seni de ekliyorum

hoşgeldin canımbat:adetin başlangıç tarihi,sat:son adet tarihi,aman tarihleri aklında iyi tut çünkü gebelikte temel taşlardan biri diyebilirim,her sağlık ocağına gidişimde doktor mutlaka adet tarihlerimi unutmamamı söylüyo(unutmakmı,o da ne)

ben telefonumda womanlog diye bir program kullanıyorum takip için
ilişki tarihlerini kaydedebiliyorsun periyodlarını da girdiğinde program senin
yerine tüm kayıtları tutuyor
bat sat ovulasyon tarihlerin hepsini program hallediyor çoğunlukla da tutturuyor
1 yıldır bütün bilgilerimi bu programa kaydediyorum ki sıkıntı yaşamayayım diye
ayrıca reklama girmez ise bilgi amaçlı bir site paylaşabilirim sizinle
takip için adettendir.com sitesini de tavsiye edebilirim buraya da tüm bilgilerinizi girerseniz
ovulasyon günlerinizi adet günlerinizi sizin için hesaplayacak ve kaydedecektir.
veri açısından önemli bunlar umarım uyarı almam bunları paylaştığım için

bilgiler için çok saol tatlım
kızlar benim çıkmam lazım,hepiniz Allaha emanet olun

paylaş cnm görelim
Cümleten Selamün Aleyküm

a.s cnm hg :)

bilgiler için çok saol tatlım
kızlar benim çıkmam lazım,hepiniz Allaha emanet olun

gorusuruz cnm

İnş cnmm aramıza hg bu arada rabbim isteyen her bayana kolay yoldan nasip etsin..
Amin.Hoşbuldum.

Merhaba topikin hayırlı olsun.Dilerim bol hamilelei bir topik olur.Liste yeterli bence fakat aradaki çizgiler biraz dahamı kısa olsa acaba:26:Hem bir üyenin bilgileri alt sırayada kaymamaış olurAma yinede sen bilirsin
Cümleten Selamün Aleyküm
Merhaba canım.nasılsın

Dün denk geldiğimiz arkadaşlar biliyor bugün kan tahlili sonuçlarımı almaya gidecektim.Bende hipotroid var ve tsh yüksek buda gebelikte riskli.Şuan ilaç kullanıyorum tshın düşmesi için birinci tahlil 14 tü ikinci tahlil 5.90 bugün ise sonucumda tsh 3.75 e düşmüş yani bu benim için olumlu bir gelişme çok mutlu oldumKızlar ben akşam yemeğini ypayım yemekten sonra burdayım öptüm hepinizi.

kızlar bu hafta hormon testlerimi yaptırdım yarın doktora gideceğim bana göre testler normal ama bakalım doktor ne dıyecek bilmeyenler için tekrar yazayım bende yumurta gelişimi yok

Çok sevındım cnm maşallah devamıda böyle iyi gider :)

liste başı olarak ilk anne adayı olmayı umuyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…