milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Kızlar ben normalde tatlısız duramam mutlaka hergün çikolata veya kakaolu bişeyler yerim ama bu ara canım hiç tatlı istemiyo , ekşi gibi çok ekşide değilde mayhoş şeyler istiyo , neler neler artık yazmiyimde sizinde aklınıza düşürmiyim :))

valla sırf bu muhabbet bile enerji verdi bana yaa
artık sıcak havalara ihtiyaımız varrrr
yaz tabi arada bize yaa ihmal etme bizi

canımm benim arada buraya yazmak iyi geliyorr bana kafamm dağılıyorrr

o bende her daim varr açken bile sadece tatlı düşünüyorum süreklii kan şekerimin düşük olduğunu düşünmeye başladım çünkü evimden tatlı hiç eksikk olmaz benim ne zaman aklıma düşeceği bellii olmadığı içinn yanlızz ekşii derkenn hemen bunun altında bi cinsiyet arayışınaa gir bence eskilerin bi lafı var ye ekşiyi çıkar ayşeyii

Hmmm ayşe geliyo diyosun yaniii :)) yarın bi olsunda canım , bi sorun çıkmasında , ayşede olsa farketmez , atlıda. Yaa şu pınar beyaz reklamındaki Cereni gördünüzmü hiç? Maşallah yaa kız çocuğu çok tatlı oluyo

kız sen hep beni yok sayıyorsun yaa

kulaklarını çekicem şimdi heeee

Evet canım yarın sabah 9 da aç gidicem tahliller için öffff yarın olsada bitse bi an önce

stres yapma canım çok sıkıntı yaptın kendine rahat ol biraz

beni ye ozaman mayhoşum beenn

günaydın canlarım nasılsınız benim biraz ağrılarım var mercimekyus sağolsun mide bulandırmıyo aşertmiyo ama annesine biraz ağrı yapıyo

günaydın canlarım nasılsınız benim biraz ağrılarım var mercimekyus sağolsun mide bulandırmıyo aşertmiyo ama annesine biraz ağrı yapıyo

Günaydın canım nasıl bir ağrı? Bendede var değişik bişey ağrı ile sancı arası bişey , uzanınca hissedilmiyo ama gün içinde çoğu zaman hissediyorum

Günaydın canım nasıl bir ağrı? Bendede var değişik bişey ağrı ile sancı arası bişey , uzanınca hissedilmiyo ama gün içinde çoğu zaman hissediyorum

valla cnm kasıktan karnıma kadar giren sancı sol böbreğimde sancı ne bilim çeşit çeşit

günaydın bebişim doktora da görünmedin bi görünseydin neden oluyomuş bu ağrılar?

neşeeeeee sen hiç duymadınmı beya öyle derler ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkıyı

sanadaa günaydınn canımm cuma günü bi gitde bakalım doktor amcamızz ne diyor bu ağrılar içinn

merhaba kızlar....
bugün daha iyiyim.sabah bulantım oldu yine ama bu gün o kadar ağır değilim.
geçmiş sayfaları okudum geldim.
ben tatlıyı pek sevmem. çikolata falan hiç yemem. sadece ramazanda severim tatlıyı.
ekşi ve tuzlu severim hepşu anda öyle ekşi ve tuzlu yiyorum.
birşeye aşermedim şimdiye kadar.belki daha zamanı değildir
ama sırf gıcıklık olsun diye aşeresim var kocacığımı market market gezdirsem mi

Aman iyi ol canım , çok bulantın oluyosa sabahları yataktan kalkmadan biraz çubuk kraker ye derler bi dene bakalım. Kocişe gelince fırsat bu fırsat , onlar bitek yapım aşamasında zevkle çalışıyo, sıkıntıyı biz çekiyoruz. Gezdir kızzz sefan olsun ben dün başladım bile

neşemm cuma gideceğim dr çok yoğun anca cumaya randevu alabildim

git canım valla merakta bırakma kendini de için rahat etsin her bünye aynı reaksiyonu göstermez herşey yolundadır inşallah

neşeeeeee sen hiç duymadınmı beya öyle derler ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkıyı

duymammı beyaaa öle bi gülesim geldi meleğim biz ne çıkarcaz acaba meraklardayım

hoşgeldin ayçam iyi olmana sevindim maşalallah sana

aşer kız istenmeyecek şeyler iste sürtsün burunları şimdi senin saltanatın hakim

evet cnm zaten sabahları yatktan krakerle kalkabiliyorum. dün bir de beyaz leblebi aldım öyle yani.
gezdireyim di mi

hoşgeldin ayçam iyi olmana sevindim maşalallah sana

aşer kız istenmeyecek şeyler iste sürtsün burunları şimdi senin saltanatın hakim

aynen cnm.ohh yaptı öyle geçti köşeye baba oluyorum diye geriniyor. yoooookkkk öyle. baba olmak öyle kolay değil di mi ama

daha iyi olmana çok sevindim canım

sen ne arattın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…