düşünüyorum
Sağol cnm benim
duymammı beyaaa öle bi gülesim geldi meleğim biz ne çıkarcaz acaba meraklardayım
düşünüyorum
günaydın canlarım nasılsınız benim biraz ağrılarım var mercimekyussağolsun mide bulandırmıyo aşertmiyo ama annesine biraz ağrı yapıyo
24 haftalık doğmuş bebiş 500 gr. kalp ameliyatı yaptılar , ayyy minnacık , yazık yaa Allah şifasını versin inşallah
ayy kızlar nasılsınız,ben yine evimden uzaklasmak zorunda kalmıştım,tam bir ayneyseki eşimin işi bitti ve eve döndüm ev gibisi yok
yaaaakızlar sizide telefondan takip ettim hamiş bolluğu yaşandı bu ay resmen masallah masallah yorumda yazamadım hepinizin hamileliği hayırlı olsun,ilk üç ay bol bol dinlenin,bende mercimeğimin hareketlerini hissediyorum artık cok net,özellikle hapsurduğumda baya bi tepki veriyo sıra adminimizde,en yakın zamanda hamiş haberlerini bekliyoruz cnm [/QUOTE
sırada o var zaten yaa bekliyoruz ondan haberlerini
iyiyiz cnm sağol. uğramıyorsun bu aralarselam canlarr napıyorsunuz nasıl gdiyor işler güçler
dikkat et canım gerçekten istemeyesin sonra
karpuzz istee karpuzzzgezsinn dursunn
ayy kızlar nasılsınız,ben yine evimden uzaklasmak zorunda kalmıştım,tam bir ayneyseki eşimin işi bitti ve eve döndüm ev gibisi yok
yaaaakızlar sizide telefondan takip ettim hamiş bolluğu yaşandı bu ay resmen masallah masallah yorumda yazamadım hepinizin hamileliği hayırlı olsun,ilk üç ay bol bol dinlenin,bende mercimeğimin hareketlerini hissediyorum artık cok net,özellikle hapsurduğumda baya bi tepki veriyo sıra adminimizde,en yakın zamanda hamiş haberlerini bekliyoruz cnm
sırada o var zaten yaa bekliyoruz ondan haberlerini
bende yo henüz canım bu ay karar verdik zaten korunmayı yeni bıraktık
o da 20 lik dişlerimi çktirdim bu ay tam önemli haftamız boşa gitti
o yüzden gelecek ay daha ilk denememiz olacak yani
hadi hayırlısı inş,seninde pozitif idrar testini görürüz hemen,sakın germe kendini,ben hamile kaldığım ay 2 günde bi çalışmamız oluyodu,ama yumurtlama ile ilgili cok konu okudum,o yüzden yumurtlama günümü belirtilerini falan iyi öğrenmiştim,onun faydası çok oldu bana,tabi bu kısım eşeği sağlam kazığa çakma bölümü,asıl veren Allah,çok dua et tatlım,hadi bakalım durmasın topiğimizzzzzzz gelsin bebişleeeeerrrrrrr
olsun kız olsun,hem kariyer hem bebek,ikiside olur,cok bulantın varmı cnm,ben ilk üç ay kilo verdim,açlıktan geberiyodumda genede bi lokma koyamıyodum bulantıdan,kokulardan nefret ettim,olmazsa olmazlarımdan peynirle şuan küsüz,aklıma gelmiyo,tuhaf işte hamilelik,tuhaf ama güzel,inş. hep beraber 20.30.40. haftaları görürüz
Ben ciciş oldummm , sabah doktor için hazırlıklarımı yaptım ohhh rahatladım. Yarın gelip hemen paylaşıcam gelişmeleri . Allahım sen bana yardım et, nolur bi terslik olmasın , bana dua edin nolur
Kızlar merhaba
Bende ilk defa bu ay korunmayı bırakıp anne olmaya hazırlananlardanım
Şu adetim bir bitsin çalışmalara tam gaz devam:)
havva nasılsın?
unutulur musun cnm hiç? hrkes çok yoğun çalışıyor.kimse doğru düzgün giremiyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?