milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

unutmadık canım seni yaa
pazartesi burda olursun die bekledim ama yoktun hep pazartesi burdayım dedin kız
gelecek hafta normale döneek mi peki
banyon ne durumda bitti mi işleri ?

ayyyyyyyyyyyy canım unutmadıgın için teşekkürler bu ay regl olcam ya gerginim naz yapıyorum sizeeeeeeeee şimdi 16:00/00:00 çalışıyorum hani 16:00 snra felan sohbet edriz die düşünmüştüm ama beklettim galiba ksr bakma bitanem gelecek hafta görüşürük o zamann. banyom bitti fayans döşendi çok güzel oldu zaten kiradayım şekerim ben üst komşumuz yaşlı yürüyemiyor banyoya klozet taktırılması lazımmış o yüzden kabul ettik boru felen döşediler bu arada koçişimide özlemiştim banyo inşaatı yapıldı da kavuştum sonunda

bence gezdir şekerim öyle ya insan kaç kez hamiş kalır bu heycanı doya doya yaşa tadını çıkar

Ben ciciş oldummm , sabah doktor için hazırlıklarımı yaptım ohhh rahatladım. Yarın gelip hemen paylaşıcam gelişmeleri . Allahım sen bana yardım et, nolur bi terslik olmasın , bana dua edin nolur

canım hayırlısıyla git doktoruna allahın izniyle hiç bir terslik olmaz dualarımız seninle gelişmelerden haber et bize şekerim

canım benm yaa annelik duygusu bu işte demekki

Ben ciciş oldummm , sabah doktor için hazırlıklarımı yaptım ohhh rahatladım. Yarın gelip hemen paylaşıcam gelişmeleri . Allahım sen bana yardım et, nolur bi terslik olmasın , bana dua edin nolur

bekliyoruz zaten cnm neler olduğunu anlat hemen bize

kocişe kavuştun demek
unuturmuyuz cnm seni bekliyoruz zaten seni
sende bu ay zaten banyo yüzünden pek çalışma yapamamıştın
gelecek ay beraber yoğunlaşırız bu işe

nerelerdesin canım sen yaaa özlettin kendini eve dönmene çok sevindim

bebiş nasıl büyüdümü? bizim topik coştu kızlar birer birer hamiş kalıyo çok sevinçliyiz

daha sık gel tecrübelerini paylaş taze anneciklerle

bu hatunlar geceleri uyuyor sanırım yaaaaaaa

biz kocalarımıza vakit ayırıyoruz gülüm oynaş koklaş özlem var özlemm

herkesede günaydın kızlar

günaydın nilüfercimm nasılsın balım

iyiyim cnm hava soğuk ama güneşli içimde böyle bahar gelmiş gibi bi enerji var yaa
sen nasılsın canımmmm

iyiyim cnm hava soğuk ama güneşli içimde böyle bahar gelmiş gibi bi enerji var yaa
sen nasılsın canımmmm

burası dün öyleydi bu gün kapalı hava içim de kapalı

karnım filan ağrıyo regl geliyo sanırım bitkinim bu gün halsizlik var

kırmızıları görücem heralde
:26:

burası dün öyleydi bu gün kapalı hava içim de kapalı

karnım filan ağrıyo regl geliyo sanırım bitkinim bu gün halsizlik var

kırmızıları görücem heralde
:26:

herkes regl olucam dio zaten sonra bebiş geliyo
ya regl öncesi gerginlik alınganlık ne zamn başlıyo sende ya
kaç gün önceden gergin oluyosun yada öle bişi oluyo mu sende

Kızlar merhaba
Bende ilk defa bu ay korunmayı bırakıp anne olmaya hazırlananlardanım
Şu adetim bir bitsin çalışmalara tam gaz devam:)

merhaba canım hoşgelsin aramıza yumurtlama günlerii çok iyi takip et beslenmenede dikkat etmeye başla artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…