unutmadık canım seni yaa
pazartesi burda olursun die bekledim ama yoktun hep pazartesi burdayım dedin kız
gelecek hafta normale döneek mi peki
banyon ne durumda bitti mi işleri ?
unutmadım ben seni hadi öp beni
unutulmadınn canımm
ayyyyyyyyyy teşekkürler sende mi unutmadın canım benim ya regl olcam gerginim nazımı size yapıyorum işte idare edin hadi bi nanakta sen ver
kız niye unutalım gelmiyosun ki pazartesi gelcem dedin yoksun
canım vardiyalı çalışıyorum ya gece vardiyasından çıkınca 16:00/00:00 arasında çalışıyorum hani belki 16:00 dan snr görüşürüz die düşünmüştüm demekki akşam kimse giriş yapmıyo kız ben ne bilem .bu arada bekletmişim hepinizi kusr bakmayınhadi uzat bakayım nanagını
merhaba kızlar....
bugün daha iyiyim.sabah bulantım oldu yine ama bu gün o kadar ağır değilim.
geçmiş sayfaları okudum geldim.
ben tatlıyı pek sevmem. çikolata falan hiç yemem. sadece ramazanda severim tatlıyı.
ekşi ve tuzlu severim hepşu anda öyle ekşi ve tuzlu yiyorum.
birşeye aşermedim şimdiye kadar.belki daha zamanı değildir
ama sırf gıcıklık olsun diye aşeresim varkocacığımı market market gezdirsem mi
Ben ciciş oldummm , sabah doktor için hazırlıklarımı yaptım ohhh rahatladım. Yarın gelip hemen paylaşıcam gelişmeleri . Allahım sen bana yardım et, nolur bi terslik olmasın , bana dua edin nolur
Kızlar merhaba
Bende ilk defa bu ay korunmayı bırakıp anne olmaya hazırlananlardanım
Şu adetim bir bitsin çalışmalara tam gaz devam:)
bulantı beni mahvediyor cnmaçlıktan geberiyorum midem kazınıyor resmen ama yok yemek görmeye tahammülüm yok. en sevdiğim yemeklere bile tahammül edemiyorum. yemiyor gibi birşeyim yani. leblebi, çubuk kraker....bu gün biraz daha iyiydim gerçi. en azından midem kalka kalka bişeyler yemeye çalıştım.
bebeğim nasıl besleniyor kim bilir.doğru düzgün ona faydalı şeyler yiyemiyorum ki
yine de hergün Rabbime şükrediyorum.hiç offf bile demiyorum.kusuyorum gülüyorum,
"bebeğim 9mm lik boyunla anneyi yormaya mı başladın sen" diye seviyorum onu...
Ne mutlu ki bana Rabbim onu bana nasip etti
az önce bebeklerin hafta hafta fotolarına baktım. 7-8 haftalık olanlarına( benim 7 -8hafta yaa:))). o kadar duygulandım ki.....,
ne büyük bir mucize ya rabbim
Ben ciciş oldummm , sabah doktor için hazırlıklarımı yaptım ohhh rahatladım. Yarın gelip hemen paylaşıcam gelişmeleri . Allahım sen bana yardım et, nolur bi terslik olmasın , bana dua edin nolur
Kızlar merhaba
ayyyyyyyyyyyy canım unutmadıgın için teşekkürler bu ay regl olcam ya gerginim naz yapıyorum sizeeeeeeeee şimdi 16:00/00:00 çalışıyorum hani 16:00 snra felan sohbet edriz die düşünmüştüm ama beklettim galiba ksr bakma bitanem gelecek hafta görüşürük o zamann. banyom bitti fayans döşendi çok güzel oldu zaten kiradayım şekerim ben üst komşumuz yaşlı yürüyemiyor banyoya klozet taktırılması lazımmış o yüzden kabul ettik boru felen döşediler bu arada koçişimide özlemiştim banyo inşaatı yapıldı da kavuştum sonunda
ayy kızlar nasılsınız,ben yine evimden uzaklasmak zorunda kalmıştım,tam bir ayneyseki eşimin işi bitti ve eve döndüm ev gibisi yok
yaaaakızlar sizide telefondan takip ettim hamiş bolluğu yaşandı bu ay resmen masallah masallah yorumda yazamadım hepinizin hamileliği hayırlı olsun,ilk üç ay bol bol dinlenin,bende mercimeğimin hareketlerini hissediyorum artık cok net,özellikle hapsurduğumda baya bi tepki veriyo sıra adminimizde,en yakın zamanda hamiş haberlerini bekliyoruz cnm
bu hatunlar geceleri uyuyor sanırım yaaaaaaa
herkesede günaydın kızlar
nerelerdesin canım sen yaaa özlettin kendini eve dönmene çok sevindim
bebiş nasıl büyüdümü? bizim topik coştu kızlar birer birer hamiş kalıyo çok sevinçliyiz
daha sık gel tecrübelerini paylaş taze anneciklerle
biz kocalarımıza vakit ayırıyoruz gülüm oynaş koklaş özlem var özlemm
günaydın nilüfercimm nasılsın balım
iyiyim cnm hava soğuk ama güneşli içimde böyle bahar gelmiş gibi bi enerji var yaa
sen nasılsın canımmmm
burası dün öyleydi bu gün kapalı hava içim de kapalı
karnım filan ağrıyo regl geliyo sanırım bitkinim bu gün halsizlik var
kırmızıları görücem heralde:26:
Kızlar merhaba
ayyyyyyyyyy teşekkürler sende mi unutmadın canım benim ya regl olcam gerginim nazımı size yapıyorum işte idare edin hadi bi nanakta sen ver
bu gerginlik ne kadar devam edecek tamam hadi öp ama her gerginlikte öpüşücekmiyizz merak ettim :26: kuzumm kendşne dikkat ett şu vardiyan düzene girsin burda bekliyoruzz seniii
bu hatunlar geceleri uyuyor sanırım yaaaaaaa
öhhööm
herkesede günaydın kızlar
sanada günaydınn canımmm
burası dün öyleydi bu gün kapalı hava içim de kapalı
karnım filan ağrıyo regl geliyo sanırım bitkinim bu gün halsizlik var
kırmızıları görücem heralde:26:
canım belkii yanılıyorsundurr daha erken 3 günün varr bakalımmmbu arada benim yumurtlama dönemim başladıı 21-25 i arasıı
günaydın kızlarrrr
günaydınnn canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?