herkes regl olucam dio zaten sonra bebiş geliyo
ya regl öncesi gerginlik alınganlık ne zamn başlıyo sende ya
kaç gün önceden gergin oluyosun yada öle bişi oluyo mu sende
günaydın kızlarrrr
canım belkii yanılıyorsundurr daha erken 3 günün varr bakalımmmbu arada benim yumurtlama dönemim başladıı 21-25 i arasıı
yok tatlım ben kendimi tanıyorum kesin regl olucam
ben regl olmadan önce kimi aylar gergin sinirli olurum kimi aylar da
bitkin halsiz olurum kimseyle konuşmak dahi istemem değişiyo işte
günaydın ayçam nasılsın?
yok canım yanılmıyorum eminim vucudumu iyi tanıyorum bütün belirtilerim mevcut şu anda kırmızılar cuma günü benle sende günlerini iyi değerledir boş durmak yok
günaydın canlar.. bakıyorum dün hiççç adım geçmemiş... hiççç merak edilmemişim..hiç sorulmamışım.... :):):)
günaydın canım hoşgeldin
aklımızdasın ya adın geçmesede
ama adım geçmeden beni düşündüğünüzxü nasıl anlıcam deliler :):)
nasıl nilüfercim nasıl gidiyor çalışmalar.. :):)
günaydın canlar.. bakıyorum dün hiççç adım geçmemiş... hiççç merak edilmemişim..hiç sorulmamışım.... :):):)
cuma alırız haberini o zamn
yok canım yanılmıyorum eminim vucudumu iyi tanıyorum bütün belirtilerim mevcut şu anda kırmızılar cuma günü benle sende günlerini iyi değerledir boş durmak yok
bnde çalışma yok ya biz ilk ayımızı boş geçirdik zaten ilacı yeni bıraktım olmazdı belkide ama bilemiyorum tabi nasip yinede
ama diş sorunum olduğu için tedbirli davrandık bu ay.. bişi olmayacağı kesin yani artık geleek aya beklicez bi aksilik olmazsa
sen nasılsın durumlar nasıl ?
günaydın canımcım dün zaten pek kimse gelip gitmedi benim işler de yoğundu evde dinleniyosun diye de açıkçası aklım sende kalmadı habersiz gitseydin vahlardık burda nasılsın nasıl geçiyo ev tatili
onu biliyorum da daha regli olmadın mı yani yeni döngü ne zaman başlayacak onu merak ediyorum :):)
valla evde olmak çok güzel ya tembellik yapmayı özlemişim... ev rezalet dağınık aslında içim içimi yiyor ama kalkıp birşey yapmakta istemiyorum :):) sende ne var ne yok.. yine kırmızı beklentisine girmişsin... bakalım belki gelmez canım :):):)
29 gibi olucak herhalde ama bakalım artık olursa o da ilaçtan sonra ilk adetim olucak tam bilemiyorum yani
bu arada bi dişimin daha işi var onu halletmek istiyorum kiiiii geleek ay gönül rahatlığıyla çalışma yapabileyim
bencede her işini hallet ve için rahat başla canım benim..mesela ben ne olur ne olmaz diye iki ay ilaç içmedim ve korunduğum halde :):)
bnm içinde iyi oldu bu bi aylık süreç
valla evde olmak çok güzel ya tembellik yapmayı özlemişim... ev rezalet dağınık aslında içim içimi yiyor ama kalkıp birşey yapmakta istemiyorum :):) sende ne var ne yok.. yine kırmızı beklentisine girmişsin... bakalım belki gelmez canım :):):)
melekcim canım sen nasılsın???
Daha iyiyim cnm çok sağol. arada dürtüyor bulantılar o kadar.günaydın ayçam nasılsın?
Benim hep aklımdaydıngünaydın canlar.. bakıyorum dün hiççç adım geçmemiş... hiççç merak edilmemişim..hiç sorulmamışım.... :):):)
canım senin adet döngün ne ki?? en son 20 sinde olduysan şu an adet olacak olma çok normal:44:kızlar adet olucakmışım gibi nasıl bi ağrı başladı birden anlatamam size yaa
en son 20 sinde adet oldum ve daha sonra hiç dk kullanmadım
ben bat ı yanlış mı hesapladım yine yaa şimdi adet mi olcam ben
selam kızlar napıyosunuz kimseler yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?