milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

herkes regl olucam dio zaten sonra bebiş geliyo
ya regl öncesi gerginlik alınganlık ne zamn başlıyo sende ya
kaç gün önceden gergin oluyosun yada öle bişi oluyo mu sende

yok tatlım ben kendimi tanıyorum kesin regl olucam

ben regl olmadan önce kimi aylar gergin sinirli olurum kimi aylar da

bitkin halsiz olurum kimseyle konuşmak dahi istemem değişiyo işte

günaydın kızlarrrr

günaydın ayçam nasılsın?

canım belkii yanılıyorsundurr daha erken 3 günün varr bakalımmm bu arada benim yumurtlama dönemim başladıı 21-25 i arasıı

yok canım yanılmıyorum eminim vucudumu iyi tanıyorum bütün belirtilerim mevcut şu anda kırmızılar cuma günü benle sende günlerini iyi değerledir boş durmak yok

Son düzenleme:

cuma alırız haberini o zamn

ama adım geçmeden beni düşündüğünüzxü nasıl anlıcam deliler :):)

nasıl nilüfercim nasıl gidiyor çalışmalar.. :):)

bnde çalışma yok ya biz ilk ayımızı boş geçirdik zaten ilacı yeni bıraktım olmazdı belkide ama bilemiyorum tabi nasip yinede
ama diş sorunum olduğu için tedbirli davrandık bu ay.. bişi olmayacağı kesin yani artık geleek aya beklicez bi aksilik olmazsa
sen nasılsın durumlar nasıl ?

günaydın canlar.. bakıyorum dün hiççç adım geçmemiş... hiççç merak edilmemişim..hiç sorulmamışım.... :):):)

günaydın canımcım dün zaten pek kimse gelip gitmedi benim işler de yoğundu evde dinleniyosun diye de açıkçası aklım sende kalmadı habersiz gitseydin vahlardık burda nasılsın nasıl geçiyo ev tatili

cuma alırız haberini o zamn

alırsınız canım hatta cumaya bile kalmaz

yok canım yanılmıyorum eminim vucudumu iyi tanıyorum bütün belirtilerim mevcut şu anda kırmızılar cuma günü benle sende günlerini iyi değerledir boş durmak yok

değerlendiricem canım bakalım bunun yanında bi incir kürüü uygulasammı diye düşünüyorumm

günaydın canlar.. bakıyorum dün hiççç adım geçmemiş... hiççç merak edilmemişim..hiç sorulmamışım.... :):):)

canımmmcım hoşgeldinn nasılsınn bebeğimm 3 günn izinlitimm demiştinn evden giremiyosun diye düşündüm benn yoksa unutulmazsınn

onu biliyorum da daha regli olmadın mı yani yeni döngü ne zaman başlayacak onu merak ediyorum :):)

valla evde olmak çok güzel ya tembellik yapmayı özlemişim... ev rezalet dağınık aslında içim içimi yiyor ama kalkıp birşey yapmakta istemiyorum :):) sende ne var ne yok.. yine kırmızı beklentisine girmişsin... bakalım belki gelmez canım :):):)

29 gibi olucak herhalde ama bakalım artık olursa o da ilaçtan sonra ilk adetim olucak tam bilemiyorum yani
bu arada bi dişimin daha işi var onu halletmek istiyorum kiiiii geleek ay gönül rahatlığıyla çalışma yapabileyim

bencede her işini hallet ve için rahat başla canım benim..mesela ben ne olur ne olmaz diye iki ay ilaç içmedim ve korunduğum halde :):)

aman boşver yaa bi süpürge aç hafifte toz al yeter harıl harıl temizliğe girişme sakın

ben beklenti içine girmek istemeddim de işte vucudum saolsun beklenti içine sokuyo beniii hiç aksatmıyo

kramplar ağrılar başladı bugün yarın merhaba dicek bana

kızlar adet olucakmışım gibi nasıl bi ağrı başladı birden anlatamam size yaa
en son 20 sinde adet oldum ve daha sonra hiç dk kullanmadım
ben bat ı yanlış mı hesapladım yine yaa şimdi adet mi olcam ben

cnm napıyosun geçmiş olsun dişlerden sonra bebiş çalışmaya devam hayde kolay gelsin

günaydın ayçam nasılsın?
Daha iyiyim cnm çok sağol. arada dürtüyor bulantılar o kadar.

Benim hep aklımdaydın

canım senin adet döngün ne ki?? en son 20 sinde olduysan şu an adet olacak olma çok normal:44:

selam kızlar napıyosunuz kimseler yokmu

ben varım cnm nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…