sabahtan beri Gamze nin blogunu okuyorum. ağla ağla mahvoldum . yüzüm gözüm şişti valla
canımm gamzenin blogu nerde hangi bölümde neyle ilgilii sen fazla kurcalama siteyii sizin hormonlarr alttüsstt malumm
oynaş koklaş özlem mözlem ama hala tık yok hatuncumbiz kocalarımıza vakit ayırıyoruz gülüm oynaş koklaş özlem var özlemm
öhhööm
kızlar adet olucakmışım gibi nasıl bi ağrı başladı birden anlatamam size yaa
en son 20 sinde adet oldum ve daha sonra hiç dk kullanmadım
ben bat ı yanlış mı hesapladım yine yaa şimdi adet mi olcam ben
selam kızlar napıyosunuz kimseler yokmu
sabahtan beri Gamze nin blogunu okuyorum. ağla ağla mahvoldum . yüzüm gözüm şişti valla
inanılmaz midem ağrıyor bişey dokundu galiba :120:
oynaş koklaş özlem mözlem ama hala tık yok hatuncum
kız okuma allah aşkına
kız okuma allah aşkına
geçmiş olsun ne yedin kız
kızım kocam benim bebeğim herşeyim tık olmasın yahuuu nolcakkkk kimse ondan kıymetli diiilll
ayyy bendeki bu akıl
regl oldum ben yaa daha gelecek hafta dieye beklerken
Allah seni senden iyi hesaplıyoruz adetlerini ulen
Allah seni senden iyi hesaplıyoruz adetlerini ulen
yaa cnm sen bi tarif vermiştin ya hani ballı tarçınlı filan nasıl bişiydi o yaa :26:
ayyy bendeki bu akıl
regl oldum ben yaa daha gelecek hafta dieye beklerken
cnm ben bu kürü uyguladım ve hamileyim. gerçi ben korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım ama belki de vesilem bu olmuştur. nasip yani
bu küre adedin 3. günü başlıyorsun 12. günü bırakıyorsun.yumurtlamaya yardımcı ve arttırıcı bir kür.zararı yok yani
ortalama 12 yemek kaşığı bala 10 tatlı kaşığı toz tarçın la 10 çay kaşığı ince çekilmiş çörekotu karıştır. bal konusunda kestane balı bulursanız daha iyi olur ya da saf bal. ben marketlerdeki balla yaptımneyse sen hasını bulmaya çalış
çörekotunu ya sen döv havanda karıştır ya da aktardan çekilmiş al.ama eve gelir gelmez karışımı yap. çörekotunda uçucu yağlar var çünkü.
hadi rast gele
sende bizdensinn canımm martıı bekliyoruzz desenee
canım ben şuan yumurtlama dönemimdeyim bende uygulasamm olurmuu 11 şubatta adett gördümm
cnm ben bu kürü uyguladım ve hamileyim. gerçi ben korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım ama belki de vesilem bu olmuştur. nasip yani
bu küre adedin 3. günü başlıyorsun 12. günü bırakıyorsun.yumurtlamaya yardımcı ve arttırıcı bir kür.zararı yok yani
ortalama 12 yemek kaşığı bala 10 tatlı kaşığı toz tarçın la 10 çay kaşığı ince çekilmiş çörekotu karıştır. bal konusunda kestane balı bulursanız daha iyi olur ya da saf bal. ben marketlerdeki balla yaptımneyse sen hasını bulmaya çalış
çörekotunu ya sen döv havanda karıştır ya da aktardan çekilmiş al.ama eve gelir gelmez karışımı yap. çörekotunda uçucu yağlar var çünkü.
hadi rast gele
sabah akşam tatlı kaşığıyla mı yşycez
pardon onu unutmuşum
sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?