milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

sabahtan beri Gamze nin blogunu okuyorum. ağla ağla mahvoldum . yüzüm gözüm şişti valla

Son düzenleme:

döngün kaç gün canım? 28-30 gün ise senin bu ayın 20 sinde en geç regl olman gerekiyor zaten bir anormallik yok??

selam kızlar napıyosunuz kimseler yokmu

ben yemekteydim canım şimdi geldim sen nasılsın?

sabahtan beri Gamze nin blogunu okuyorum. ağla ağla mahvoldum . yüzüm gözüm şişti valla

kız okuma allah aşkına

inanılmaz midem ağrıyor bişey dokundu galiba :120:

geçmiş olsun ne yedin kız

oynaş koklaş özlem mözlem ama hala tık yok hatuncum

kızım kocam benim bebeğim herşeyim tık olmasın yahuuu nolcakkkk kimse ondan kıymetli diiilll

kız okuma allah aşkına

zaten kötü oldum.
bunu hamile kalmadan önce de düşünürdüm hep. Allah korusun acaba doğumda falan bana bişey olsa bebeğim ne olur diye? hani kötü düşünmek değil de aklıma gelirdi öyle.bi tanıdığımızı doğumda kaybettik belki ondan etkilenmişimdir.

kız okuma allah aşkına

geçmiş olsun ne yedin kız

kızım kocam benim bebeğim herşeyim tık olmasın yahuuu nolcakkkk kimse ondan kıymetli diiilll

ayçacım okuma lütfen biraz okudum bende ama çokta devam edemedim Allah tardımcısıı olsunn işte değilde evde olsam kendimi parçalardım ağlarkenn hiç kolayy değilll..

neşemm sabahh poğaca yedim kıymalıı o yaptııı sanırım böylee olacağını biliyorum yerken ama boğazıma durr diyemiyorum..

benim kocamda koca bebemm olana kadarr böylee

yaa cnm sen bi tarif vermiştin ya hani ballı tarçınlı filan nasıl bişiydi o yaa :26:

cnm ben bu kürü uyguladım ve hamileyim. gerçi ben korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım ama belki de vesilem bu olmuştur. nasip yani
bu küre adedin 3. günü başlıyorsun 12. günü bırakıyorsun.yumurtlamaya yardımcı ve arttırıcı bir kür.zararı yok yani
ortalama 12 yemek kaşığı bala 10 tatlı kaşığı toz tarçın la 10 çay kaşığı ince çekilmiş çörekotu karıştır. bal konusunda kestane balı bulursanız daha iyi olur ya da saf bal. ben marketlerdeki balla yaptım neyse sen hasını bulmaya çalış
çörekotunu ya sen döv havanda karıştır ya da aktardan çekilmiş al.ama eve gelir gelmez karışımı yap. çörekotunda uçucu yağlar var çünkü.
hadi rast gele

ayyy bendeki bu akıl
regl oldum ben yaa daha gelecek hafta dieye beklerken

sende bizdensinn canımm martıı bekliyoruzz desenee

canım ben şuan yumurtlama dönemimdeyim bende uygulasamm olurmuu 11 şubatta adett gördümm

sende bizdensinn canımm martıı bekliyoruzz desenee

canım ben şuan yumurtlama dönemimdeyim bende uygulasamm olurmuu 11 şubatta adett gördümm

hayır cnm sakın yumurtlama döneminde kesinlikle kullanılmaz
o yüzden adetin 3 günü başlıyorsun 12. günü yani yumurtlamadan 1 -2 gün önce bırakıyorsun

sabah akşam tatlı kaşığıyla mı yşycez

bu arada sibel nerede:44: çok merak ettim. inşallah iyidir ve herşey yolundadır...

factörde gelmedi daha hastaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…