işte geldim burdayım biraz ağrılıyım bu mercimekyusun doğunca kıçını ısırcam hep neyse allahtan cumaya bişi kalmadı
cnm yaa merak ettim valla.
yazık kızzzz kızarır yapma annesi
cnm bir yazı okudum ağrıların sebebi rahmin büyümesiymiş
neşemm sabahh poğaca yedim kıymalıı o yaptııı sanırım böylee olacağını biliyorum yerken ama boğazıma durr diyemiyorum..
benim kocamda koca bebemm olana kadarr böylee
ayyy bendeki bu akıl
regl oldum ben yaa daha gelecek hafta dieye beklerken
bu arada sibel nerede:44: çok merak ettim. inşallah iyidir ve herşey yolundadır...
factörde gelmedi daha hastaneden
peki daha ne kdr büyümeye devam edecek biz kalan 8 aydada böyle acı içindemi olcaz
zuhali merak ettim bende ya sabah erken gidicekti umarım bir sorun yoktur tüm gün gelmedi
Selam kızlar , gittim geldim doktora hatta 2 doktora gittim ilkini beğenmedim. 2. si çok ilgiliydi ama bebek görünmüyo malesef( kese var ama içinde bebek yok . Doktor kanda beta hgc mi neyse ona baktırdı , ultrason ile kan testi birbirini tutmuyor dedi. Belki çok düşük bir ihtimalle henüz küçük olabilir dedi , ama ben hiç sanmıyorum. ilaç verdi haftaya yine gidicem bakalım. Artık bundada kürtaj olmak zorunda kalırsam kii doktor vücut atmaz kendisi keseyi dedi , artık istemiyorum bebek. Spiral taktırıcam yada başka bi çözüm bulucam. Bundada vardır bi hayır dicem. Yapıcak bişey yok
Selam kızlar , gittim geldim doktora hatta 2 doktora gittim ilkini beğenmedim. 2. si çok ilgiliydi ama bebek görünmüyo malesef( kese var ama içinde bebek yok . Doktor kanda beta hgc mi neyse ona baktırdı , ultrason ile kan testi birbirini tutmuyor dedi. Belki çok düşük bir ihtimalle henüz küçük olabilir dedi , ama ben hiç sanmıyorum. ilaç verdi haftaya yine gidicem bakalım. Artık bundada kürtaj olmak zorunda kalırsam kii doktor vücut atmaz kendisi keseyi dedi , artık istemiyorum bebek. Spiral taktırıcam yada başka bi çözüm bulucam. Bundada vardır bi hayır dicem. Yapıcak bişey yok
bende faktor ü merak ediyorum ya glince hemen yazarım diyodu :26:
bi de sana değiştirttim yaaa
Anca geldim canım rezil bir gündü. İlk doktor devlet hastanesindeydi , şuraya gidecen ultrasona, buraya gidecen kan vermeye, başka biyere daha gidecen patolojiye dediler. Hayatımda görmedim böyle bi sağlık sistemi. Eşim dedi dalgamı geçiyo bunlar. Çıktık hemen özele. Allahtan iyi bi doktora denk geldim , baya ilgilendi , baya bi uğraştı ama bebek görünmüyo , akıbeti belli olucak artık haftaya, bana yine kürtaj gözüküyo sanırım
cnm benm betan kaç çıktı biliyor musun???
böyle hemen bunalıma girme ama dur bakalım daha belli değil jki bişey
evet hatırlıyorum
şimdi güncelliyoruz öyleyse tarihini her ihtimale karşı 30 gün sayalım gerçi şubat 29 çekiyor olsun yeni batın 22 mart tamammı şeker öyle yazıyorum listeye
cnm yaa bu konuda pek bi bilgim yok ama doktorda demiş bi ihtimal küçük olabilir diye
haftaya hangi gün gideceksin ?
Haftaya perşembe veya cuma giderim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?