soruyodun ya ultrasyon çubuğuyla mı baktılar die öle mi oldu canm ?
Bakıyorum sonuca 32409 dio canım doktor uymuyo dedi işte buna göre 8-9 haftalık varmış ama görünürde yok
iyiki sen hesapladın yaa yoksa ben yine şaşırabilirdim
saol cnm
saol cnm
bu tarz ciddi şeylerde tek bi doktora gitmekde iyi değil cnm
haftaya y,ne aynıo doktora git sonrada her ihtimale karşı başka bi dotora daha görün bence
saol cnm
HCG ye göre şuan 8 haftalık değerde gözüküyo yanda referans değerlere baktım 8 haftalıkla eşit , 8 haftalık bebeğin ultrason çubuğuyla görünmemesi mümkün değilmiş. Bu nasıl iş anlayamadım :/
şimdi kendine bir takvim alıyorsun bundan sonraki regl günlerini not alıyorsun
sonuçta artık bebiş düşünüyosun tatlım yumurtlama günlerini tespit etmen için çok iyi olucak
Ha bide doktor dediki eğer bebeğiniz olsaydı bunu direk alalım derdim dedi. Demekki adamında ümidi yok
ye ye sonra off poff de olcak işmi
kıymalı bişey yiyince benim de midem çok kötü oluyo hele soğanlıysa öffff
kocalarımız goncalarımız dimi kız sende benim slogandansın öleyse
nilüfer yaaaa sen beni öldürceennnn
Selam kızlar , gittim geldim doktora hatta 2 doktora gittim ilkini beğenmedim. 2. si çok ilgiliydi ama bebek görünmüyo malesef( kese var ama içinde bebek yok . Doktor kanda beta hgc mi neyse ona baktırdı , ultrason ile kan testi birbirini tutmuyor dedi. Belki çok düşük bir ihtimalle henüz küçük olabilir dedi , ama ben hiç sanmıyorum. ilaç verdi haftaya yine gidicem bakalım. Artık bundada kürtaj olmak zorunda kalırsam kii doktor vücut atmaz kendisi keseyi dedi , artık istemiyorum bebek. Spiral taktırıcam yada başka bi çözüm bulucam. Bundada vardır bi hayır dicem. Yapıcak bişey yok
saol cnm
kocişe kavuştun demek
unuturmuyuz cnm seni bekliyoruz zaten seni
sende bu ay zaten banyo yüzünden pek çalışma yapamamıştın
gelecek ay beraber yoğunlaşırız bu işe
[bu gerginlik ne kadar devam edecek tamam hadi öp ama her gerginlikte öpüşücekmiyizz merak ettim :26: kuzumm kendşne dikkat ett şu vardiyan düzene girsin burda bekliyoruzz seniii
bilmiyorum ki canım bazı aylar bende neşe gibi oluyorum sinirli ve gergin ... bazende kimseyle konuşmak istemiyorum tabi kk daki hatunlar hariç nie kimse bu topikte öpüşmeyi sevmiyo mu ? melekcim bu arada haftaya sabah vardiyasındayım 1 hafta işler yogun olmadıgı sürece görüşürüz artık snr yine gece vardiyası ardından 16:00/00:00 yani bu bir kısır döngü düzene girmez şekerim artık fırsat buldukça yazarım size sende kib öptüm
ayyy bendeki bu akıl
regl oldum ben yaa daha gelecek hafta dieye beklerken
kızım kocam benim bebeğim herşeyim tık olmasın yahuuu nolcakkkk kimse ondan kıymetli diiilll
Selam kızlar , gittim geldim doktora hatta 2 doktora gittim ilkini beğenmedim. 2. si çok ilgiliydi ama bebek görünmüyo malesef( kese var ama içinde bebek yok . Doktor kanda beta hgc mi neyse ona baktırdı , ultrason ile kan testi birbirini tutmuyor dedi. Belki çok düşük bir ihtimalle henüz küçük olabilir dedi , ama ben hiç sanmıyorum. ilaç verdi haftaya yine gidicem bakalım. Artık bundada kürtaj olmak zorunda kalırsam kii doktor vücut atmaz kendisi keseyi dedi , artık istemiyorum bebek. Spiral taktırıcam yada başka bi çözüm bulucam. Bundada vardır bi hayır dicem. Yapıcak bişey yok
kızz yakında halvet tarihlerinide neşeden öğrenicen herife sokulll sokulmaa sana talimatt vericekkk delüü
şaşkınn ördeğimm benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?