milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

soruyodun ya ultrasyon çubuğuyla mı baktılar die öle mi oldu canm ?

Üstten zaten hiçbişey görünmüyo bende mecbur çubukla baktı canım , yapısalmı yoksa neden bilmiyorum. Doktor düşük önleyici bi hap verdi , eğer bebek varsada küçükse düşme tehlikesine karşı bunu veriyorum dedi. Ama çok güvendim doktora , güven vericiydi yani baştan savma yapmadı işini o yüzden ne derse yapıcam

Bakıyorum sonuca 32409 dio canım doktor uymuyo dedi işte buna göre 8-9 haftalık varmış ama görünürde yok

cnm bak şöyle bir araştırdım da bazılarında geç görünebiliyormuş:44:
bazılarında geç döllenme olabiliyormuş..
lütfen bıol bol dua et.

HCG ye göre şuan 8 haftalık değerde gözüküyo yanda referans değerlere baktım 8 haftalıkla eşit , 8 haftalık bebeğin ultrason çubuğuyla görünmemesi mümkün değilmiş. Bu nasıl iş anlayamadım :/

iyiki sen hesapladın yaa yoksa ben yine şaşırabilirdim
saol cnm

bundan sonra regl günlerini bir takvime not ediyorsun tamam mı canım çünkü döngünü bilmezsen yumurtlamanı da tam olarak tespit edemeyebilirsin yardımcı olur sana

saol cnm

bundan sonra regl günlerini bir takvime not ediyorsun tamam mı canım çünkü döngünü bilmezsen yumurtlamanı da tam olarak tespit edemeyebilirsin yardımcı olur sana

bu tarz ciddi şeylerde tek bi doktora gitmekde iyi değil cnm
haftaya y,ne aynıo doktora git sonrada her ihtimale karşı başka bi dotora daha görün bence

Haklısın canım öyle yapim. Biraz düşünmemeye ihtiyacım var , kafamı dağıtıcak bişeylerle uğraşiyim ben. Öptüm hepinizi

saol cnm

şimdi kendine bir takvim alıyorsun bundan sonraki regl günlerini not alıyorsun

sonuçta artık bebiş düşünüyosun tatlım yumurtlama günlerini tespit etmen için çok iyi olucak

Ha bide doktor dediki eğer bebeğiniz olsaydı bunu direk alalım derdim dedi. Demekki adamında ümidi yok

cnm normalde görünmesi gerekiyor.kalp atışları bile duyuluyor 8 haftalıkken.
ama dedğim gibi yapıyla alakalı bi durum olabilir. bazılarında geç görünüyormuş.

şimdi kendine bir takvim alıyorsun bundan sonraki regl günlerini not alıyorsun

sonuçta artık bebiş düşünüyosun tatlım yumurtlama günlerini tespit etmen için çok iyi olucak

evt cnm hemen bi masa takvimi ayarlıyorum kendime
hadi öpüyorum hepinizi kızlar yarın göüşmek üzere

Ha bide doktor dediki eğer bebeğiniz olsaydı bunu direk alalım derdim dedi. Demekki adamında ümidi yok

boş gebelik diye düşünmüş olabilir cnm.ama ilaçlardan sonra tekrar bakar ona göre hareket eder.İnşallah Rabbim yüzünü güldürür

arkadaşım sen başka bir dra görünsene ne kdr insanın içini acıtacak şey var ise söylemiş yani

ye ye sonra off poff de olcak işmi

kıymalı bişey yiyince benim de midem çok kötü oluyo hele soğanlıysa öffff

kocalarımız goncalarımız dimi kız sende benim slogandansın öleyse

bidahaa asla ağzıma sürmem hiç sevmem kıymalı poğaca ama kokusu cezbetti nedense bu seferr kocacıklarr can parçalarıı cannn

nilüfer yaaaa sen beni öldürceennnn

kızz yakında halvet tarihlerinide neşeden öğrenicen herife sokulll sokulmaa sana talimatt vericekkk delüü

canım kötü düşünmek için çok erken bolbol dua ett

saol cnm

şaşkınn ördeğimm benimm

Son düzenleme:
cancağızlarım benim iyiki varsınız ya sizi çoooooooookkk seviyorum görmesem dee

yarın görüşmek üzere öpüyorummm hepiniz çoktan uçmuşsunuz gerçiiii

kocişe kavuştun demek
unuturmuyuz cnm seni bekliyoruz zaten seni
sende bu ay zaten banyo yüzünden pek çalışma yapamamıştın
gelecek ay beraber yoğunlaşırız bu işe

evet kavuştum kocişe yumurtlama dönemim geçti diyorum kociş rahat bırakmıyo.bu arada banyo yüzünden çalışma yapamadık artık martta daha yogun çalışırız canım ksr bkm vardiyalı çalışınca size pek vakit ayramıyorum belkide vardiyalı çalıştıgım için bebişi de o yüzden tutturamıyorumdur çünkü pek vaktim olmuyo

merhaba, tamamen benim yasadiklarimi yasamissin. kalp atislarini dinleyecegim diye gittim, koca bir kara delik gorduk ekranda sadece. maalesef bos gebelikti. doktor %99 dedi. yani 8 haftalik bir bebegin mutlaka gorulmesi gerekiyordu bir sekilde. kocaman bir kese ama bebek yok(sonra hemen icim rahat etsin diye baska bir doktora yonlendirdi ayni gun, o da bakti, o da gormedi. yani anlayacagin bos gebelikti. 8 haftalikken bos oldugunu ogrendim maalesef. kurtaj yapildi, uc ay korunma verildi falan...
tek tesellim dogal yolla gebe kalabilecegimi bilmem oldu...
bebek istemiyorum dusuncesi gecici, buna emin ol. cok kisa bir sure sonra soku atlatacak ve kendini de yeniden dogmus gibi hissedeceksin.
ve bu bos gebelik olayinda inan ne senin ne esinin hic bir sucu yok. sadece bir trafik kazasi gibi dusun. eger ozelden sormak istedigin seyler olursa konusuruz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…