cancağızlarım benim iyiki varsınız ya sizi çoooooooookkk seviyorum görmesem dee
yarın görüşmek üzere öpüyorummm hepiniz çoktan uçmuşsunuz gerçiiii
canım sende kırmızıları görmüşsün anlaşılan neyse mart ayına bakarız bizde bende görcem öyle hissediyorum
adım çıktı artık sanırım benm şaşkın diye yaaa
herkese günaydın arkadaşlarrrr
günaydın kızlarr
merhaba, tamamen benim yasadiklarimi yasamissin. kalp atislarini dinleyecegim diye gittim, koca bir kara delik gorduk ekranda sadece. maalesef bos gebelikti. doktor %99 dedi. yani 8 haftalik bir bebegin mutlaka gorulmesi gerekiyordu bir sekilde. kocaman bir kese ama bebek yok(sonra hemen icim rahat etsin diye baska bir doktora yonlendirdi ayni gun, o da bakti, o da gormedi. yani anlayacagin bos gebelikti. 8 haftalikken bos oldugunu ogrendim maalesef. kurtaj yapildi, uc ay korunma verildi falan...
tek tesellim dogal yolla gebe kalabilecegimi bilmem oldu...
bebek istemiyorum dusuncesi gecici, buna emin ol. cok kisa bir sure sonra soku atlatacak ve kendini de yeniden dogmus gibi hissedeceksin.
ve bu bos gebelik olayinda inan ne senin ne esinin hic bir sucu yok. sadece bir trafik kazasi gibi dusun. eger ozelden sormak istedigin seyler olursa konusuruz.
adım çıktı artık sanırım benm şaşkın diye yaaa
herkese günaydın arkadaşlarrrr
günaydın kızlarr
herkesee günaydınnnnnn güzell birgünn olsun inşallahh
:13:
günaydınn canımmm nasılsınn ?
günaydınn hoşgeldinnn ..
günaydın meleğim nasılsın?
iyiyim cnm sen nasılsın?
çok şükürr bebişim iyiyim Allaha şükürr 2 akşamdırr tavuklarr gibii saat 10 olmadann küüüt yatağaa
:13:
günaydınn canımmm nasılsınn ?
günaydınn hoşgeldinnn ..
umutsuz gibi başlayan bir yazıydı zuhali hayal kırıklığına uğratır diye düşünmüştüm...
ama sonuna geldiğimde umutların yeniden yeşerdiğini görmek beni mutlu etti herşeyde bir hayır vardır...
tecrübelerini paylaştığın için teşekkürler zuhal için yanılıyorlardır umarım inşallah herşey yolundadır
olsun kız biz seni böyle çok seviyoruz
günaydın canım
günaydııınn hoşgeldin
günaydın meleğim nasılsın?
umutsuz gibi başlayan bir yazıydı zuhali hayal kırıklığına uğratır diye düşünmüştüm...
ama sonuna geldiğimde umutların yeniden yeşerdiğini görmek beni mutlu etti herşeyde bir hayır vardır...
tecrübelerini paylaştığın için teşekkürler zuhal için yanılıyorlardır umarım inşallah herşey yolundadır
[
insallah yaniliyordur doktor. hayalkirikligi yaratabilecegimi dusunmemistim cunku doktorun kendisine soylediklerine istinaden kendi tecrubemi yazmistim cunku en sonda yazdigi bebek istemiyorum artik cumlesi beni cok uzmustu. Kendini sucladigini dusundugum icin yazmak istedim...
insallah o kucuk ihtimal onu bulur ve guzel haberlerle gelir.
doğru söylüyorsun cnm.
inşallah güzel haberlerle dönerRabbi inşallah bebeğini ona bağışlar
sadece şunu da düşünmek gerekiyor. kendini ne kadar büyük inandırırsan hayal kırıklığında o kadar büyük oluyor. cemrenin yaşadığı gibi , yani böyle bir ihtimalin olabileceğini de düşünmek gerekiyor aslında
ve doktorumun bana soyledigi sey, ilk muayane icin gelen hamilelerin sadece %60 gibi bir kismi hamileligi saglikli bir sekilde tamamlayip dogum yapiyor. ama en buyuk kayiplar ilk uc ayda oluyormus...
eger kesemde bebek olsaydi ve kalp atislarini duyabilseydin hemen ertesi gune alisveris yapacaktim kendimi mutlu etmek, tadini cikarmak icin. ama simdi Allah izin verir de tekrar gebe kalirsam 6. aya kadar pek bir alisveris yapmayacagim sanirim cunku olasi bir kayipta uzuntu ve hayalkirikligi daha cok olabiliyor...
ablam bir gece yarisi dusuk yapip da geceyi hastanede gecirdiginin ertesi sabahi diger kardesimle apar topar evine gitmistik ondan once, aldigi esyalarive oyuncaklari kaldirmak icin...
Insallah herseyin en guzeli olur hepimiz icin...Olmadigi zamanlarda sabrimiz, kuvvetimiz, umudumuz bol olsun...
arada bi vücut öyle dinlenme istiyo yaa
bende yaptım onu bu hafta
insallah yaniliyordur doktor. hayalkirikligi yaratabilecegimi dusunmemistim cunku doktorun kendisine soylediklerine istinaden kendi tecrubemi yazmistim cunku en sonda yazdigi bebek istemiyorum artik cumlesi beni cok uzmustu. Kendini sucladigini dusundugum icin yazmak istedim...
insallah o kucuk ihtimal onu bulur ve guzel haberlerle gelir.
cümleten günaydınn
günaydın canlarrr.. üç günlük tatilin sona erde ve iş başıııı :):) ayy keşke hep evde olsak yaaa :):)
bu arada zuhale çok üzüldüm... inşallah doktor yanılıyordur. dualarımız zuhalle.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?