- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
günaydınn canımm 2 3 gün tatlıı geliyorr ama sonrasıı sıkarr be alışmışız çalışmayaa
aman yok be melekcim hele ki doğumdan sonra hep evde olmak istiyorum :):):) aslında kendi işin olacak canın isteyince gideceksin :):):)
ve doktorumun bana soyledigi sey, ilk muayane icin gelen hamilelerin sadece %60 gibi bir kismi hamileligi saglikli bir sekilde tamamlayip dogum yapiyor. ama en buyuk kayiplar ilk uc ayda oluyormus...
eger kesemde bebek olsaydi ve kalp atislarini duyabilseydin hemen ertesi gune alisveris yapacaktim kendimi mutlu etmek, tadini cikarmak icin. ama simdi Allah izin verir de tekrar gebe kalirsam 6. aya kadar pek bir alisveris yapmayacagim sanirim cunku olasi bir kayipta uzuntu ve hayalkirikligi daha cok olabiliyor...
ablam bir gece yarisi dusuk yapip da geceyi hastanede gecirdiginin ertesi sabahi diger kardesimle apar topar evine gitmistik ondan once, aldigi esyalarive oyuncaklari kaldirmak icin...
Insallah herseyin en guzeli olur hepimiz icin...Olmadigi zamanlarda sabrimiz, kuvvetimiz, umudumuz bol olsun...
aman yok be melekcim hele ki doğumdan sonra hep evde olmak istiyorum :):):) aslında kendi işin olacak canın isteyince gideceksin :):):)
Kızlar ben eve geldim şimdi cepten yazıyorum ishal ve aşırı mide bulantim var dün öğleden beri hicbisey yiyemedim midemi usutmusum galiba biraz ayaklanabilirsem esim doktora goturccek offf
ve doktorumun bana soyledigi sey, ilk muayane icin gelen hamilelerin sadece %60 gibi bir kismi hamileligi saglikli bir sekilde tamamlayip dogum yapiyor. ama en buyuk kayiplar ilk uc ayda oluyormus...
eger kesemde bebek olsaydi ve kalp atislarini duyabilseydin hemen ertesi gune alisveris yapacaktim kendimi mutlu etmek, tadini cikarmak icin. ama simdi Allah izin verir de tekrar gebe kalirsam 6. aya kadar pek bir alisveris yapmayacagim sanirim cunku olasi bir kayipta uzuntu ve hayalkirikligi daha cok olabiliyor...
ablam bir gece yarisi dusuk yapip da geceyi hastanede gecirdiginin ertesi sabahi diger kardesimle apar topar evine gitmistik ondan once, aldigi esyalarive oyuncaklari kaldirmak icin...
Insallah herseyin en guzeli olur hepimiz icin...Olmadigi zamanlarda sabrimiz, kuvvetimiz, umudumuz bol olsun...
Kızlar ben eve geldim şimdi cepten yazıyorum ishal ve aşırı mide bulantim var dün öğleden beri hicbisey yiyemedim midemi usutmusum galiba biraz ayaklanabilirsem esim doktora goturccek offf
ayy hastalandın mı cnm yaa dikkat et kendine sıcak bişiler yap ayaklarına sıcak su koy hafif bişiler ye
kendini toplatır biraz
patates filan haşla istersen
Usuttum heralde canim uzandım şimdi ayaga kalkamiyorum midemden dolayi bişey Yapcak halim yok butun gece uyumadim simdi azcik uyumaya caliscam gorusuruz kizlar
günaydın kızlar neşemmmm geçmiş olsun bebeğem
ayça canım bu arada balık yemeyi unutmuyorsun değil mi??? aman ihmal etme bu haftalarda omega3 çok önemli...
biliyorumcnm beyin gelişimi için kesinlikle gerekli ama ben bulantılarımdan dolayı balığa bakamıyorum bile. sadece balık mı??? süt yumurta adını anmak bile midemikaldırıyor. ne yapacağım hiç bilmiyorum
teşekkür ederim cnm iyiyim sen nasılsın? görünüyorsun kayboluyorsunumutluayım nasıl canım benim
canım biraz zorla kendini ama hiç yemeden olmazz :26:
teşekkür ederim cnm iyiyim sen nasılsın? görünüyorsun kayboluyorsun
zorluyorum cnm benm. hatta üzülüyorum da. hiç böyle düşünmemiştim. hergün sütümü içecektim yumurtamı yiyecektim.sebze et gün içinde mutlaka tüketecektim.
zorluyorum ama olmuyor.
bir beyaz leblebi, sabah azıcık simit.belki makarna pilav o kadar.
bak şimdi öğle yemeği için çorba bulgur pilavı söyledim. dur bakalım onları yiyebilecek miyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?