milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

canım benim aynı hatayı bende yaptım abimin eşii ilk hamileliğini öğrendiğinde beni aradıı müjde hala oluyorsunn dediğinde nasıl sevindim anlatamam hemenn gittik minicikk patiklerr aldımm papatya çok sever yengem kocaman bi papatya demeti yaaptırdım gittim o akşam gülüyoruz konuşuyoruz nasıl yaparızz nasıl ederizz kızz olursa bana benzesin falan muhabbetleri bebek o hafta düştü ve yengem kürtaj oldu ama aldığım patikler aynasının önünde duruyordu kaldırmamıza izin vermedi durucak onlar ilk hediyeleri düşmüş olabilir bidaha olmayacağı anlamına gelmez dedii nitekimm 3 ay sonra tekrar hamile kaldı ve yeğenim şimdi 3 yaşına basacakkk herşeyde vardırr bi hayırr..

aman yok be melekcim hele ki doğumdan sonra hep evde olmak istiyorum :):):) aslında kendi işin olacak canın isteyince gideceksin :):):)

doğumdan sonrasıı için bende aynı şeyii düşünüyorumm ama bakalım ne kadar sabredebilirim evde :)) (yanlız sanki bebiş varmış gibi konuşuyorum Allahmı söyletiyorr nedirr:)) ah ahh ışılcım yarama basıyorsunn bende çok istemişimdirr kendiii işimi kurmayıı nasipp belkii olurr ..

Kızlar ben eve geldim şimdi cepten yazıyorum ishal ve aşırı mide bulantim var dün öğleden beri hicbisey yiyemedim midemi usutmusum galiba biraz ayaklanabilirsem esim doktora goturccek offf

Kızlar ben eve geldim şimdi cepten yazıyorum ishal ve aşırı mide bulantim var dün öğleden beri hicbisey yiyemedim midemi usutmusum galiba biraz ayaklanabilirsem esim doktora goturccek offf

ayy hastalandın mı cnm yaa dikkat et kendine sıcak bişiler yap ayaklarına sıcak su koy hafif bişiler ye
kendini toplatır biraz
patates filan haşla istersen

ben de hep 7. aydan sonra alacağım derdim ama şimdi sanki yavaş yavaş içim kayıyor. şöyle ufak ufak bişeyler alsam mı diye.dün lohusa pijamalarına bile baktım düşün

geçmiş olsun cnm yaa..posalı şeyler yemek lazım. leblebi falan varsa ye biraz.
hemen iyileşirsin inşallah

canımm benimm çok geçmişş olsunn nane limon kaynatabilirsen kendine iyi gelirr midene canım, ahh ishall baş dönmesii mide bulantısıı halsizlikk herşeyy yaparr bi doktora görün bakalım canım ilaç verirse rahatlarsın doktora gidersen yaz bize ha bide raporr all bi kaç gün yat dinlenn

ayy hastalandın mı cnm yaa dikkat et kendine sıcak bişiler yap ayaklarına sıcak su koy hafif bişiler ye
kendini toplatır biraz
patates filan haşla istersen

Usuttum heralde canim uzandım şimdi ayaga kalkamiyorum midemden dolayi bişey Yapcak halim yok butun gece uyumadim simdi azcik uyumaya caliscam gorusuruz kizlar

ayça canım bu arada balık yemeyi unutmuyorsun değil mi??? aman ihmal etme bu haftalarda omega3 çok önemli...

biliyorumcnm beyin gelişimi için kesinlikle gerekli ama ben bulantılarımdan dolayı balığa bakamıyorum bile. sadece balık mı??? süt yumurta adını anmak bile midemikaldırıyor. ne yapacağım hiç bilmiyorum

canım biraz zorla kendini ama hiç yemeden olmazz :26:

umutluayım nasıl canım benim
teşekkür ederim cnm iyiyim sen nasılsın? görünüyorsun kayboluyorsun

canım biraz zorla kendini ama hiç yemeden olmazz :26:

zorluyorum cnm benm. hatta üzülüyorum da. hiç böyle düşünmemiştim. hergün sütümü içecektim yumurtamı yiyecektim.sebze et gün içinde mutlaka tüketecektim.
zorluyorum ama olmuyor.
bir beyaz leblebi, sabah azıcık simit.belki makarna pilav o kadar.
bak şimdi öğle yemeği için çorba bulgur pilavı söyledim. dur bakalım onları yiyebilecek miyim??

yiyebildin mi canım ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…