milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

bende aslında öyleyim adını duymamla bulanmaya başlamam bir oluyor ama zorluyorum kendimi balık için.. hatta bu akşamda yiyeceğim.. evde pişirmeye tahammül hiç edemiyorum onun için dışarıdan yiyorum :)

canım birde çalışıyorsun evde olsan dikkat edilirr belkii düzeenlide beslenilir ama çalışırken zor vitaminsizz kalma yemen gereken herşeyden birazda olsa ye ..

bende aslında öyleyim adını duymamla bulanmaya başlamam bir oluyor ama zorluyorum kendimi balık için.. hatta bu akşamda yiyeceğim.. evde pişirmeye tahammül hiç edemiyorum onun için dışarıdan yiyorum :)

öff sorma beni bu halimle bile kokusu tutuyor sizi düşünemiyorum evde pişirirken :120:

yiyebildin mi canım ???
çorbayı içtim pilavında yarısı yedim.toplamda dolu dolu 5 kaşık falan diyeyim sana.

bende dışarıda yiyeyim o zaman . hafta sonu kendimi iyi hissedersem dışarı çıkalım biz de

aynen cnm evde belki...gerçi işte biraz açılıyorum evde olsam hep yatarım kesin hem kim hazırlayacakta yiyecek. burada iyi kötü yiyorsun işte
akşama da eltim yemeğe davet etti.onlar bilmiyor. inşllah hafif yemekler hazırlar

neyse bişiler yemişsin yine iyi bari
ihmal etme kendini

hayırrrrr başlamadı midem bulanmıyor canım bişey istemiyor üstüne üstlük acıkır acıkmaz yemek yemzsem tansiyonum düşüyü neden benimde midem bulanmıyor :2:

cnm bnm de acıkır acıkmaz midem bulanıyor. hep bişeyler atıştırmam lazım

Günaydın fıstıklar. Nasılsınız bakalım? Ben hiç iyi değilim şahsen , sabah uyandığımda sanki biri kasığıma bıçak sokuyordu şiddetli bir mide bulantısıyla birlikte. Bunu geçen hafta 1 kez daha yaşamıştım. Artık isyan edesim geliyor. Bebek varmı , yokmu belli değil birde bu sancılarla uğraşıyorum.

gunaydin... iki gun aralikli hcg baktirmasi gerekiyordu, baktirmadi mi doktor ?

zor oluyordur senn için cnm ama inşallah karşılığını alırsın bunların

cnm bnm yaa günaydın. stress yapmamaya çalış lütfen. biliyorum kolay değil ama ne bileyim oyalanacak bişeyler bulsan.
dularımız seninle. inşallah görürsün bebeği. bir de bi kaç yazı okudum. bir doktorla sınırlı kalmayın diyorlar. birisininde senin gibi olmuş. doktor alalım bu boş kese demiş. başka bir doktora gitmişler hayır bekleyelim demiş ve çok şükür daha sonra görmüşler bebeklerini. birisi de 26 mm olmadan boş kese olduğu anlaşılmaz diyordu.o yüzden biraz zaman
Lütfen Rabbim den hayırlısını iste.bol dua et.meryem suresini bol bol oku

günaydın canım

nasılsın nilüferr

sanada günaydınn caanım ayça doğru söylüyor bi doktorla sınırlı kalma hatta bikaç doktora görün ve en kötüsünü düşünme belkii bu mide bulantıları sancıların iyiye işarettirr :26: duaa et sürekliii

ayçacımm sanada günaydınn

günaydın cnm

günaydın canlarr. hayırlı cumalar.. Allahım hepimizin dualarını kabul etsin bu hayırlı günde....

günaydın cnm inşallah hepimizin dualrını kabul etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…