- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
zorluyorum cnm benm. hatta üzülüyorum da. hiç böyle düşünmemiştim. hergün sütümü içecektim yumurtamı yiyecektim.sebze et gün içinde mutlaka tüketecektim.
zorluyorum ama olmuyor.
bir beyaz leblebi, sabah azıcık simit.belki makarna pilav o kadar.
bak şimdi öğle yemeği için çorba bulgur pilavı söyledim. dur bakalım onları yiyebilecek miyim??
bende aslında öyleyim adını duymamla bulanmaya başlamam bir oluyor ama zorluyorum kendimi balık için.. hatta bu akşamda yiyeceğim.. evde pişirmeye tahammül hiç edemiyorum onun için dışarıdan yiyorum :)
çorbayı içtim pilavında yarısı yedim.toplamda dolu dolu 5 kaşık falan diyeyim sana.yiyebildin mi canım ???
bende aslında öyleyim adını duymamla bulanmaya başlamam bir oluyor ama zorluyorum kendimi balık için.. hatta bu akşamda yiyeceğim.. evde pişirmeye tahammül hiç edemiyorum onun için dışarıdan yiyorum :)
canım birde çalışıyorsun evde olsan dikkat edilirr belkii düzeenlide beslenilir ama çalışırken zor vitaminsizz kalma yemen gereken herşeyden birazda olsa ye ..
öff sorma beni bu halimle bile kokusu tutuyor sizi düşünemiyorum evde pişirirken :120:
çorbayı içtim pilavında yarısı yedim.toplamda dolu dolu 5 kaşık falan diyeyim sana.
bende dışarıda yiyeyim o zaman . hafta sonu kendimi iyi hissedersem dışarı çıkalım biz de
aynen cnm evde belki...gerçi işte biraz açılıyorum evde olsam hep yatarım kesinhem kim hazırlayacakta yiyecek. burada iyi kötü yiyorsun işte
akşama da eltim yemeğe davet etti.onlar bilmiyor. inşllah hafif yemekler hazırlar
günaydın cici anne :):) nasıl gidiyor başladı mı bulantılarr :):)
hayırrrrr başlamadı midem bulanmıyor canım bişey istemiyor üstüne üstlük acıkır acıkmaz yemek yemzsem tansiyonum düşüyüneden benimde midem bulanmıyor :2:
hayırrrrr başlamadı midem bulanmıyor canım bişey istemiyor üstüne üstlük acıkır acıkmaz yemek yemzsem tansiyonum düşüyüneden benimde midem bulanmıyor :2:
uffff çok çalışıyorsunuz yaaa
sıkıldım ben kimse yok
geldim ama gitcem çıkış vakti yaklaşıyo
Günaydın fıstıklar. Nasılsınız bakalım? Ben hiç iyi değilim şahsen , sabah uyandığımda sanki biri kasığıma bıçak sokuyordu şiddetli bir mide bulantısıyla birlikte. Bunu geçen hafta 1 kez daha yaşamıştım. Artık isyan edesim geliyor. Bebek varmı , yokmu belli değil birde bu sancılarla uğraşıyorum.
Günaydın fıstıklar. Nasılsınız bakalım? Ben hiç iyi değilim şahsen , sabah uyandığımda sanki biri kasığıma bıçak sokuyordu şiddetli bir mide bulantısıyla birlikte. Bunu geçen hafta 1 kez daha yaşamıştım. Artık isyan edesim geliyor. Bebek varmı , yokmu belli değil birde bu sancılarla uğraşıyorum.
günaydın canım
nasılsın nilüferr
sanada günaydınn caanım ayça doğru söylüyor bi doktorla sınırlı kalma hatta bikaç doktora görün ve en kötüsünü düşünme belkii bu mide bulantıları sancıların iyiye işarettirr :26: duaa et sürekliii
ayçacımm sanada günaydınn
günaydın canlarr. hayırlı cumalar.. Allahım hepimizin dualarını kabul etsin bu hayırlı günde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?