milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ışıl;

kız şunu denesene akşama
küçük boy bir kırmızı lahanayı küçük küçük doğrayın yaklaşık 1 litre kaynamakta olan suya ekleyip 10 dakika kaynatın koyu mor bir su elde edeceksiniz bir miktar bu sudan ve aynı miktarda idrar ınızla karıştırarak sonucu hemen alın sonuca gün ışığında bakın kırmızı-pembe sonuç ERKEK koyu mor ve mavimsi mor KIZ

onu 6-8 haftada yapın diyorlar sanırım :):) sen tam o haftadasın şekerim sen yap :):) ben 10 gün sonra allahım nasip ederse öğreneceğim inşallah :)
ya bi de doğru çıkacağını bilsem yaparım da o kadar zahmete değer mi ??? :):)
ama kocakarı ilaçlarından tavsiyelerinden sadece gebelik testini karbonatla yapmaya inanıyorum... ben onu denedim ve akşamına gebe olduğumu öğrendim :):)

tamam kız akşama midem bulanmazsa halsiz olmazsam yapayım ama gün ışığı lazım cumartesi yapayım

günaydın kızlar hayırlı cumalar

günaydın cnm hayırlı cumalar

günaydın canlarr. hayırlı cumalar.. Allahım hepimizin dualarını kabul etsin bu hayırlı günde....

günaydın canım sanada hayırlı cumalarr

aaa nasıl bişeyy bi anlat bakayım hiç duymadım daha önce

günaydın kızlar hayırlı cumalar

günaydınn neşecimm canaımm nasıll oldunn daha iyimisinn bugünn :26:

cümleten hayırlıı cumalar Rabbim dualarımızı kabul etsin İnşallah..

merhaba kızlar hayırlı cumalar herkeze.. pek gelemedim 1-2 haftadır netimde sorun vardı giremedim.. NASILSINIZ bakalım ...????
gözdecime cok sevindim sonunda mutlu haberi almış.. pek okuyamadım gecmişi ama
yeni arkadaslar var sanırsam hepsi hoşgelmişş sefaaa gelmiş....
hamişlerde göbek büyütmeye devam herhalde
bnmde bugün doktor kontrolüm var birazdan çıkıcam..

Son düzenleme:
günaydınlarrr herkese nabersiniz kızçeler biz bugün mercimekyusla doktora gitcez dua edin tamam mı

evett girmeyelii büyük gelişmelerr olduu canımm sen ne alemdesinn anlatt bakalım ne kontrolüü canım bu ?:26:

günaydınlarrr herkese nabersiniz kızçeler biz bugün mercimekyusla doktora gitcez dua edin tamam mı

günaydınn dualarımızz seninle canımm gitt bakalım kuzumuzz nasılmışş

Son düzenleme:

evett girmeyelii büyük gelişmelerr olduu canımm sen alemdesinn bakalım anlatt ne kontrolüü canım bu ?:26:

günaydınn dualarımızz seninle canımm gitt bakalım kuzumuzz nasılmışş

valla bnde hiç bi değişme bnmki öyle normal aylık kontrol işte malum kırmızılar gelince hep 3. günde çağırıyo doktorum.. bn en son doktorumu değiştirmiştim ya 3 ay ara verdik tatildeyim

hayırlı cumalar fındık fıstıklar taziş anneler,mercimeğini bekleyenler,Allahım gönlünüze göre versin hepinizin

Allaha şükür bu gün iyiyim canım dün çok kötü bi gün geçirdim mide bulantısı ishal sonra bel ve bacak agrisi tuttu ilk kez yaşadım bunu hastaneye gittik ortopediye sevk ettiler doktor kas gevşetici yapcakti sonra evlimisin korunuyomusun diye sordu korunmuyorum dedim iğneyi yapmadı yan etkisi düşük bi ilaç verdi ben icmedim egerki gebelik varsa buna yorcaz dedi kan testi de yaptirmak istemedim daha 2 gunum var diye böyle iste bu gun daha iyiyim şükür

belkide bebiş vardır yaa
çok heyeanlandımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…