ışıl;
kız şunu denesene akşama
küçük boy bir kırmızı lahanayı küçük küçük doğrayın yaklaşık 1 litre kaynamakta olan suya ekleyip 10 dakika kaynatın koyu mor bir su elde edeceksiniz bir miktar bu sudan ve aynı miktarda idrar ınızla karıştırarak sonucu hemen alın sonuca gün ışığında bakın kırmızı-pembe sonuç ERKEK koyu mor ve mavimsi mor KIZ
günaydın kızlar hayırlı cumalar
onu 6-8 haftada yapın diyorlar sanırım :):) sen tam o haftadasın şekerim sen yap :):) ben 10 gün sonra allahım nasip ederse öğreneceğim inşallah :)
ya bi de doğru çıkacağını bilsem yaparım da o kadar zahmete değer mi ??? :):)
ama kocakarı ilaçlarından tavsiyelerinden sadece gebelik testini karbonatla yapmaya inanıyorum... ben onu denedim ve akşamına gebe olduğumu öğrendim :):)
günaydın canlarr. hayırlı cumalar.. Allahım hepimizin dualarını kabul etsin bu hayırlı günde....
onu 6-8 haftada yapın diyorlar sanırım :):) sen tam o haftadasın şekerim sen yap :):) ben 10 gün sonra allahım nasip ederse öğreneceğim inşallah :)
ya bi de doğru çıkacağını bilsem yaparım da o kadar zahmete değer mi ??? :):)
ama kocakarı ilaçlarından tavsiyelerinden sadece gebelik testini karbonatla yapmaya inanıyorum... ben onu denedim ve akşamına gebe olduğumu öğrendim :):)
günaydınlarrr herkese nabersiniz kızçelerbiz bugün mercimekyusla doktora gitcez dua edin tamam mı
merhaba kızlar hayırlı cumalar herkeze.. pek gelemedim 1-2 haftadır netimde sorun vardı giremedim.. NASILSINIZ bakalım ...????
gözdecime cok sevindim sonunda mutlu haberi almış..pek okuyamadım gecmişi ama
yeni arkadaslar var sanırsam hepsi hoşgelmişş sefaaa gelmiş....
hamişlerde göbek büyütmeye devam herhalde
bnmde bugün doktor kontrolüm var birazdan çıkıcam..
günaydınlarrr herkese nabersiniz kızçelerbiz bugün mercimekyusla doktora gitcez dua edin tamam mı
evett girmeyelii büyük gelişmelerr olduu canımm sen alemdesinn bakalım anlatt ne kontrolüü canım bu ?:26:
günaydınn dualarımızz seninle canımm gitt bakalım kuzumuzz nasılmışş
ayy canım benim tüm dualarımız seninle... mercimekyus bu hafta dahada büyümüştür inşallüh annesi :):)
bencede büyümüş olsun ışıl teyzesi bi göreyim artık pıtı pıtı atan kalbinin sesini duyayım inşallah
inşallahhh kuzum inşallahhhh :)))
cnm senn profilinde öğretmen yazıyo branşın ne ? merak ettim
günaydın canım sanada hayırlı cumalarr
aaa nasıl bişeyy bi anlat bakayım hiç duymadım daha önce
günaydınn neşecimm canaımm nasıll oldunn daha iyimisinn bugünn :26:
cümleten hayırlıı cumalar Rabbim dualarımızı kabul etsin İnşallah..
Allaha şükür bu gün iyiyim canım dün çok kötü bi gün geçirdim mide bulantısı ishal sonra bel ve bacak agrisi tuttu ilk kez yaşadım bunu hastaneye gittik ortopediye sevk ettiler doktor kas gevşetici yapcakti sonra evlimisin korunuyomusun diye sordu korunmuyorum dedim iğneyi yapmadı yan etkisi düşük bi ilaç verdi ben icmedim egerki gebelik varsa buna yorcaz dedi kan testi de yaptirmak istemedim daha 2 gunum var diye böyle iste bu gun daha iyiyim şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?