milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

yaptırsaydın bi kan testi ondan sonra gönül rahatlığıyla ilaçlarını kullanırdın ya da hiççç ilaç kullanmazdın :):):) şaka bi yana geçmiş olsun canım benim :)

canım beklemediğin adet günün ne zaman:44:

Allah iyiliğini versin yaaa yaptırsaydın ya bir kan testi

hayırlı cumalar fındık fıstıklar taziş anneler,mercimeğini bekleyenler,Allahım gönlünüze göre versin hepinizin

hayırlı cumalar cnm. sen ne yaptın?? bebeiş nasıl??
senin de bulantıların var mıydı başlarda? iştahın nasıl şimdi??
ayyy ne çok sordum

hayırlı cumalar cnm. sen ne yaptın?? bebeiş nasıl??
senin de bulantıların var mıydı başlarda? iştahın nasıl şimdi??
ayyy ne çok sordum

canım valla nasıl anlatsam bi tuhafım bulantılarım geçti dedim arada boy gösteriolar,ama ilk üç ay çok fenaydım mide hususunda,midem hiç bişeyi almıyodu,bi ara sadece ekmek ve simit yiyebildim,midem içime geçmişti resmen beni gören bebek nerde diyodu,ama ultrasonda o minicik bedeni ve minicik kalbi gördümmü bulantıyı mulantıyı unutuyodum,çektiklerine değer yani,ama ben tamda en sağlıklı şeylerden tiksindim peynir,yumurta ve süt,ilk dört aya kadar bebek anneden alırmış vitaminini,o yüzden anne bunu yiyemedim şunu yiyemedim diye kızmasın kendine ama anne güçsüzleşiyo,doktor bana hergün 3 tabak yoğurt ye dedi,1-2 kaşık alıyom tıkanıyom anlamadım,faydalı olmak istiyorum bebeğime ama midem o kadar küsmüşki yemeğe...inş bana çekmezsiniz:18::18:

kelimesi kelimesine aynı şeyleri yaşıyoruz peynir yumurta süt adını anınca bile midem kalkıyor valla ve bende çubuk kraker beyaz leblebiyle besleniyorum. haa bi de sabahları az simit.
ben de çok üzülüyordum. sonra bir video izledim. anneler üzülmasin ilk 4 ay bişey yiyemedim diye bebek anneden alıyor diyordu biraz içim rahatladı.
ben hiç sıkıntı yapmıyorum cnm yaa. bulantı ve kusmalar hiç dert değil benim için valla hiç isyan etmedim. Rabbim bana onu nasip etmiş aratmamış vermiş. nasıl isyan ederim...

belkide bebiş vardır yaa
çok heyeanlandımmmm

Bikac gün sonra anliycaz canım

yaptırsaydın bi kan testi ondan sonra gönül rahatlığıyla ilaçlarını kullanırdın ya da hiççç ilaç kullanmazdın :):):) şaka bi yana geçmiş olsun canım benim :)

Canim ilac almadim zaten yazdi icmedim ayrica tansiyonum çok düşüktü dün doktor kan aldirmami tavsiye etmedi yarın gel dedi ama bu gun isteyim artik kirmizilar hftasonu gelmezse pazartesi kan aldircam

canım beklemediğin adet günün ne zaman:44:
Bugün yarin bekliyorum canim ama hic bi belirtim yok

Allah iyiliğini versin yaaa yaptırsaydın ya bir kan testi
tansiyonum 5-9 du canim doktor aldirtmadi kan yarın yaptir dedi 2 gün var diye bende üstünde durmadım cok kotuydum ayrıca

Son düzenleme:

Allaha binlerce şükür,bunlarda tuzu biberi işte,anneliği öğreniyoruz yavaştan

innnnnşşşşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllaaaaaaaaaahhhh bebiştircuma cuma dualarımız kabul olur inş.

zaten bunları yaşadıkça annem aklıma geliyor ağlıyorum

aynen aynen,şuan annemi daha bi farklı seviyorum,zamanında ona karşı yaptığım hatalardan dolayı üzülüyorum,anne gerçekten farklıymış,kimse düşünmezse seni annen düşünürmüş,bunu çok daha iyi anladım

çok duygusal hatunlar olduk yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…