milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ayyy çok heveslendim ya
herkes hamişşş bi ben kaldımmm:18::18::18:
gerçi ben daha hiç denemedim bile

bende varım nilüfer üzülmee üstelik ben 1 senedir deniyorumm relaxx bu arada sibelcim 7 kiloyu bu hamileliğin süresincemi aldınn 9 ay napıcaksın kuzum sen ya :26:

dr peyniri bile diet verdi tuz yasak zeytin yasaak herşey yasak bana rejim rejim rejim
hamileliktede rejimmi olurmuş kız,hadi neyse bundan sonra daha dikkatli ol tatlışş
kız gülmek istemiyorum başıma gelir diye

sen kaç kilo aldın cnm?

canım beni hiç sorma,58le hamile kaldım gene 58,bi ara 60a çıkmıştım gene 58 olmuşum,anam göbüş büyümese bide veledin hareketlerini hissetmesem inanmıcam hamile olduğuma

kızlar normaldede iri bir insanım zaten kendimi hiç zayıf görmedim hani su bile içsem yarıyo derler ya o cinstenim işte

bende neşeden bi haber varmı umuduyla girdim ama gelmemiş sanırım ışılcım sana afiyet olsun bende toparlanıyorum çıkıcam herkese iyi akşamlar yarın sabah görüşmek üzere inşallah

ya bnde neşeden haber var mı die girdim ama daha yok... nerdesin kıss sennnn..???? kötü bişey yoktur inşallah yaa...

neşe siteye girip çıkmaktan bi hal oldum neredesin bi haber bekliyoruz bak kaç tane arkaşımız benim gibi haber bekliyor neyse hayırlısı olsun inşallah pozitiftir yarınnburayı şenlendiririz
i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…