milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

oo çok iyii olmuş sen hangi ilde oturuyordun ışıl?

ankaradayım canım ve acayip bir yağış var :):)

günaydın kızlar nasılsınız neşeden ses yok he hayırlı haberlerle gelsin inşallah

günaydın canım :) valla ben çok iyiyim valilik tatil verdi evin tadını çıkarıyorum :):) sen nasılsın??

neşe gelmedi merak ediyorum ya

Nasılsınız kızlar? Ben pek uğramıyorum bu ara , çok kötüyüm, bulantıdan ölecek gibiyim. İlaçtanmı neden anlamadım yarın doktor günüm zaten. Gelişmeleri bildiririm size

canım nasılsın doktora ne zaman gideceksin

ya kızlar ben neşeyi merak etmeye başladım normalde şimdiye haber vermesi lazımdı dün hcg yi yaptıramadı bugün yaptırıyor acaba::18::18::18:

ankaradayım canım ve acayip bir yağış var :):)

günaydın canım :) valla ben çok iyiyim valilik tatil verdi evin tadını çıkarıyorum :):) sen nasılsın??

neşe gelmedi merak ediyorum ya

belki siz ankaralılar sıkılmışınızdır kardan ama sabah haberlerde gördüm ankarayı ve orada olmak istedim kat bi şehire bu kadarmı güzel yakışır ist.dün yağdı bgün güneş hiç hafta sonu karın tadını çıkaramadık hep işe gidt gel buzlarla uğraş

ayy canımmm hem de nasıl kar var :):)

baya yağmış ya annemle konuştum da çok yağdı dedi de bu kadar olduğunu bilememiştim
teşekkürler cnm sayende görmüş oldum

ışılcımm buralarda aynen böyle şuan fotoğraflayamam ama akşama sözz çekip yarın bende koyarımm

günaydın kızlar nasılsınız? neşeden haber var mı? merak ettim bugün ugramadı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…