milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

günaydınnn..
hafise canım ne yaptın?? kırmızılardan haber yok di mi :):):)

yok ablacım bn daha yeni atlattım karıstırdın galiba kırmızıları bekleyen bn değilim

çok soğuk burası yaaa kar yağsa bu kadar olmaz sizin soğuğunuzu cekiyoruz valla gene 2 gündür feci oldu havalar bnde sanırsam şifayı kaptım burnum tıkandı boğazım yanıyo feci olucam gibi..:26:

kuzum özür dilerim havva ile karıştırdım aman kendine dikkat et canım benim hemen c vitamini takviyesi al bolca kivi ye :):)

keşke canım sizde evde olsaydınız :):) bu arada canım nasıl tahin helvası çekiyoo anlatamam :))

ahh keşkee ne kadar saçma sapan sabah şekeri programı varsa oturup izlemek istiyorum şöylee ayaklarımı uzatıp sıcacık çayımı elime alıp keyif yapmak istiyorum ne tahin helvasımıı bu havada dışarıı çıkılmaz sipariş verebileceğin bi yer yokmuu yada kocan bi koşu gelecekk

günaydın canım :) senin kırmızılardan haber var mı?? ya bu arada adın havva idi dimi ben hafize ile karıştırdım özür dilerim

canım ismim havva olsun canım ne önemi var kırmızılar gelmedi ama ben hamiş oldugumu sanmıyorum çünkü 4 ay öncede 7 gün geç gelmişti zaten netten aldıgım ovülasyon testi ve gebelik testini yaptım ikiside negatif çıktı (loboquick) yani canım senin anlıyacagın bende umut yok

kuzum özür dilerim benim isim hafızam sıfır ismin neydi yaaa çok özür dileyerek soruyorum bu arada emin ol ki ben kan testini aldığım gün idrar testi yapmıştım ve negatif çıkmıştı... bence bi kan ver..

eevet canım ışıl ben :):) peki kuzum cuma ver bakalım :):) inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım benim ama sabahtan ver ki öğlene inşallah kutlama yapalım :):):)

tamam ışılcım aslına bakarsan kasım ayında eşimle şakalaşırken gögsümden süt gibi bişi geldi doktora gittim prolaktinim 19 çıktı daha snrada kontrol falan yaptırdım şu an 24 çıkmıştı 4 ay önce 7 gün geç geldi adetim bu arda ilaçta kullanmıştım 2 hafta kadar yani hastalıgım ilerledi die düşünüyorum o yüzden hamiş oldugumu düşünmüyorum ama yaklaşık 2 haftadan beri hafif bi başdönmem de var korkuyorum prolaktinle birlikte hipofiz bezlerinde sorun olabilir beyinde kitle felan olabilir bu tarz hastaları emara sokuyorlar canım korkuyorum gerçekler acı olsadaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bencede bi kan vermek gerekir ya böyle bekleme boşuna bence bi test yaptır

nilüfercim aslına bakarsan kasım ayında eşimle şakalaşırken gögsümden süt gibi bişi geldi doktora gittim prolaktinim 19 çıktı daha snrada kontrol falan yaptırdım şu an 24 çıkmıştı 4 ay önce 7 gün geç geldi adetim bu arda ilaçta kullanmıştım 2 hafta kadar yani hastalıgım ilerledi die düşünüyorum o yüzden hamiş oldugumu düşünmüyorum ama yaklaşık 2 haftadan beri hafif bi başdönmem de var korkuyorum prolaktinle birlikte hipofiz bezlerinde sorun olabilir beyinde kitle felan olabilir bu tarz hastaları emara sokuyorlar canım korkuyorum gerçekler acı olsadaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım bundan korkmana gerek yok inan bana benim anneme 97 yılında hipofiz bezinde ur teşhisi konuldu...çok şükür şimdilerde ilacı bıraktı gayet de iyi durumda doktoru hep korkulacak birşey yok derdi.. ayrıce eltim de de var hipofizde ur ve maşallah çokta güzel bir oğlu vaar...

hem her prolaktin yüksekliği olanda hipofiz bezi sorunu olacak diye de bir şey yok...

bir an önce bebeiş var mı yok mu öğren ve ondan sonra da bu prolaktininin peşine düş.. ihmale gelmez böyle şeyler...telaşe de etme inşallah hiç birşeyin yoktur canım benim...

kızlar dün öğleden sonra mhyos test yapacaktı hamile olup olmadığını öğrenmek için ama hala bi haber alamadık biz sizin haberiniz varmı testin sonu ne çıktı acaba :26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…