- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
hafise canım ne yaptın?? kırmızılardan haber yok di mi :):):)
günaydınnn..
yok ablacım bn daha yeni atlattım karıstırdın galiba kırmızıları bekleyen bn değilim
çok soğuk burası yaaa kar yağsa bu kadar olmaz sizin soğuğunuzu cekiyoruz valla gene 2 gündür feci oldu havalar bnde sanırsam şifayı kaptım burnum tıkandı boğazım yanıyo feci olucam gibi..:26:
keşke canım sizde evde olsaydınız :):) bu arada canım nasıl tahin helvası çekiyoo anlatamam :))
günaydın kızlar nasılsınız? neşeden haber var mı? merak ettim bugün ugramadı mı
kuzum özür dilerim havva ile karıştırdımaman kendine dikkat et canım benim hemen c vitamini takviyesi al bolca kivi ye :):)
günaydın canım :) senin kırmızılardan haber var mı?? ya bu arada adın havva idi dimi ben hafize ile karıştırdım özür dilerim
günaydın neşeden haber yok senden var mııı
kızlar bu arada kocaaa bir kutu tahin helvasının bitirdim biri bana dur desin lütfennnnn :):):)
canım ismim havva olsun canım ne önemi var kırmızılar gelmedi ama ben hamiş oldugumu sanmıyorum çünkü 4 ay öncede 7 gün geç gelmişti zaten netten aldıgım ovülasyon testi ve gebelik testini yaptım ikiside negatif çıktı (loboquick) yani canım senin anlıyacagın bende umut yok
kuzum özür dilerim benim isim hafızam sıfırismin neydi yaaa çok özür dileyerek soruyorum bu arada emin ol ki ben kan testini aldığım gün idrar testi yapmıştım ve negatif çıkmıştı... bence bi kan ver..
bencede bi kan vermek gerekir ya böyle bekleme boşuna bence bi test yaptır
ismim havva canım senin ki ışılmıydı
eevet canım ışıl ben :):) peki kuzum cuma ver bakalım :):) inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım benim ama sabahtan ver ki öğlene inşallah kutlama yapalım :):):)
bencede bi kan vermek gerekir ya böyle bekleme boşuna bence bi test yaptır
cuma vercem canım
tamam ışılcım aslına bakarsan kasım ayında eşimle şakalaşırken gögsümden süt gibi bişi geldi doktora gittim prolaktinim 19 çıktı daha snrada kontrol falan yaptırdım şu an 24 çıkmıştı 4 ay önce 7 gün geç geldi adetim bu arda ilaçta kullanmıştım 2 hafta kadar yani hastalıgım ilerledi die düşünüyorum o yüzden hamiş oldugumu düşünmüyorum ama yaklaşık 2 haftadan beri hafif bi başdönmem de var korkuyorum prolaktinle birlikte hipofiz bezlerinde sorun olabilir beyinde kitle felan olabilir bu tarz hastaları emara sokuyorlar canım korkuyorum gerçekler acı olsadaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?