kızlar dün öğleden sonra mhyos test yapacaktı hamile olup olmadığını öğrenmek için ama hala bi haber alamadık biz sizin haberiniz varmı testin sonu ne çıktı acaba :26::26::26::26::26::26:
nilüfercim aslına bakarsan kasım ayında eşimle şakalaşırken gögsümden süt gibi bişi geldi doktora gittim prolaktinim 19 çıktı daha snrada kontrol falan yaptırdım şu an 24 çıkmıştı 4 ay önce 7 gün geç geldi adetim bu arda ilaçta kullanmıştım 2 hafta kadar yani hastalıgım ilerledi die düşünüyorum o yüzden hamiş oldugumu düşünmüyorum ama yaklaşık 2 haftadan beri hafif bi başdönmem de var korkuyorum prolaktinle birlikte hipofiz bezlerinde sorun olabilir beyinde kitle felan olabilir bu tarz hastaları emara sokuyorlar canım korkuyorum gerçekler acı olsadaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tamam ışılcım aslına bakarsan kasım ayında eşimle şakalaşırken gögsümden süt gibi bişi geldi doktora gittim prolaktinim 19 çıktı daha snrada kontrol falan yaptırdım şu an 24 çıkmıştı 4 ay önce 7 gün geç geldi adetim bu arda ilaçta kullanmıştım 2 hafta kadar yani hastalıgım ilerledi die düşünüyorum o yüzden hamiş oldugumu düşünmüyorum ama yaklaşık 2 haftadan beri hafif bi başdönmem de var korkuyorum prolaktinle birlikte hipofiz bezlerinde sorun olabilir beyinde kitle felan olabilir bu tarz hastaları emara sokuyorlar canım korkuyorum gerçekler acı olsadaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canımcım cuma ver ışıla katılıyorumhemen haber ver ki kutlmanın tadı olsun
canım bundan korkmana gerek yok inan bana benim anneme 97 yılında hipofiz bezinde ur teşhisi konuldu...çok şükür şimdilerde ilacı bıraktı gayet de iyi durumda doktoru hep korkulacak birşey yok derdi.. ayrıce eltim de de var hipofizde ur ve maşallah çokta güzel bir oğlu vaar...
hem her prolaktin yüksekliği olanda hipofiz bezi sorunu olacak diye de bir şey yok...
bir an önce bebeiş var mı yok mu öğren ve ondan sonra da bu prolaktininin peşine düş.. ihmale gelmez böyle şeyler...telaşe de etme inşallah hiç birşeyin yoktur canım benim...
geçmiş olsun cnm ama sen içini ferah tut bence bebiş var mı yok mu öğren ve ona göre bi yol izle
canım benim hemen kötüye yorma böyle düşünerek olmasada varmış gibi hastalıkla yaşarsın. bizide üzme canım arkadaşım allah hakkımızda hayırlı olanı bize nasip etsin.bakrsın bebek vardır.hastalık düşünme lütfen balım
ay canım ışılım benim moral verdin içim kararmıştı çokkkk teşekkürler kız inşallah hamiş kalmışımdır
selam kızlarr kusura bakmayın sizi merakta bıraktığım içinnnn
dün berbat bir gün geçirdimm
öncelikle test sonucunu söyliyeyiiiimm negatiifff ve ben hala regl olmadımmm
kan verdim dönüşte de buzlu yolar sebebi ile trafik kazası geçirdikk inanın allak bullağım hala elim ayağım titriyoo
biraz dinlendim evde yeni geldim işe böyle iştee vucudum iş yerinde ruhum nerde bilmiyorum
çok kötü hissediyorum kendimi
kan verdim dönüşte de buzlu yolar sebebi ile trafik kazası geçirdikk inanın allak bullağım hala elim ayağım titriyoo
biraz dinlendim evde yeni geldim işe böyle iştee vucudum iş yerinde ruhum nerde bilmiyorum
ayy canım ya geçmiş olsun inşallah önemli bişi değildir yaa
canım benim geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allah sizi korumuş bence bitanem benim korkunmu kuzum sen kıyamam sana ben sonuca üzülme allahım en hayırlı zamanda nasip etsin bitanem hayırlısı ne zamansa o zaman olsun
canım bekliyelim bakalım sıkma canını daha adetinde olmamış bi ümit var mutlaka.. ve bu arada cok gecmiş olsunnn..
sen ve eşin iyimi canım bişi yok dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?