milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kızlar dün öğleden sonra mhyos test yapacaktı hamile olup olmadığını öğrenmek için ama hala bi haber alamadık biz sizin haberiniz varmı testin sonu ne çıktı acaba :26::26::26::26::26::26:

hep birlikte bekliyoruzzz... sıkıntıdan aynı böyle sayılırım zatenn..

geçmiş olsun cnm ama sen içini ferah tut bence bebiş var mı yok mu öğren ve ona göre bi yol izle

canım benim hemen kötüye yorma böyle düşünerek olmasada varmış gibi hastalıkla yaşarsın. bizide üzme canım arkadaşım allah hakkımızda hayırlı olanı bize nasip etsin.bakrsın bebek vardır.hastalık düşünme lütfen balım

ay canım ışılım benim moral verdin içim kararmıştı çokkkk teşekkürler kız inşallah hamiş kalmışımdır

geçmiş olsun cnm ama sen içini ferah tut bence bebiş var mı yok mu öğren ve ona göre bi yol izle

peki nilüfercim ya işte duygusal oldugum için çok üzülüyorum bu duruma ama siz ne derseniz o olsun stres yapmıycam canım destegin için teşekkürler

peki bitanem siz üzülmeyin kız ben size kıyamam yaaaaaaaaaaaaaaaaaa valla ben sulu gözlüyüm aglarım bak bu arada benim ismim havva senin ki neydi

selam kızlarr kusura bakmayın sizi merakta bıraktığım içinnnn

dün berbat bir gün geçirdimm

öncelikle test sonucunu söyliyeyiiiimm negatiifff ve ben hala regl olmadımmm

kan verdim dönüşte de buzlu yolar sebebi ile trafik kazası geçirdikk inanın allak bullağım hala elim ayağım titriyoo

biraz dinlendim evde yeni geldim işe böyle iştee vucudum iş yerinde ruhum nerde bilmiyorum

çok kötü hissediyorum kendimi

ayy canım ya geçmiş olsun inşallah önemli bişi değildir yaa

canım benim geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allah sizi korumuş bence bitanem benim korkunmu kuzum sen kıyamam sana ben sonuca üzülme allahım en hayırlı zamanda nasip etsin bitanem hayırlısı ne zamansa o zaman olsun

canım bekliyelim bakalım sıkma canını daha adetinde olmamış bi ümit var mutlaka.. ve bu arada cok gecmiş olsunnn..

sen ve eşin iyimi canım bişi yok dimi

geçmiş olsun canım... aman canınıza birşey gelmemiş yaaa... çok üzüldüm canım benim....
teste gelince sağlık olsun hayatım... bekleyelim bakalım reglin ne zaman gelecek....

ayy canım ya geçmiş olsun inşallah önemli bişi değildir yaa

ciddi sayılır aracın biri yadan çarptı bize ben sağ taraftaydım şoför tarafından vurdu aracı kullanan abimiz zarar gördü bacakları filan kırıldı boynu zedelendi o soğukta birsürü tutanak kargaşa

saol canım sonucun negatif olması çok umrumda değil hala regl olmadığıma üzülüyorum ve korkuyorum umarım ciddi bişey yoktur

canım bekliyelim bakalım sıkma canını daha adetinde olmamış bi ümit var mutlaka.. ve bu arada cok gecmiş olsunnn..

yok canım ümidim yok sadece reglim gelsin bian önce düzenim allak bullak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…