milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

canın sağolsun bitanem

ne kusuruu canım benimm hava şartlarıı malumm sakın üzmee kendinii çok çok geçmişş olsunn iş arkadaşınada Rabbim şifa versin
inşallah sana gelince regl olmamanın verdiği bi gerginlikk var sanırım üzerinde herzaman diyoruz ya canım sağlıkk olsunn sıkma canınıı sakınn bende çok üzülürüm

geçmiş olsun canım... aman canınıza birşey gelmemiş yaaa... çok üzüldüm canım benim....
teste gelince sağlık olsun hayatım... bekleyelim bakalım reglin ne zaman gelecek....

saol canım allaha şükür ben iyiyim de ahmet abimiz kötü teste takılmıyorum da nasıl böyle gecikti hala ona anlam veremiyorum 6.gün yaa az değilki ki bu güne kadar düzenliydi hep artık o da bozuldu off

neşecim çok üzüldüm allah yardımcısı olsun durumu nasıl canım agır mı inşallah iyidir

bacakları kırıldı bi de boynunda zedelenme var inşallah iyi olucak

ah meleğimm yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum güzel sözlerim için saol iyiki varsınız

bu gecikme kist filan yaparmı ışılım ya ondan endişeleniyorum
:26:

canım sen zaten doktora gitmiştin di mi?? sanmıyorum her adet geçikmesi kist yapsaydı emin ol kadınların hepsinde şimdi kilolarca kist olur du deli şey :):) aklın akötü şeyler getirme... hem rahim gebeliğe hazırlanırkende böyle regli geçikmeleri yaşanabiliyormuş canım.. ama sen yine bu süreçte sakın ilaç kullanma.. geç döllenme falan olup beta hcg değerin yükselebilir belki...

ocak ayında gittim ışılım bir problem yok demişti ya ne bilim aklıma menopozdan kiste herbişey geldi bikaç gün daha beklicem haftasonuna kadar gelmezse tekrar randevu alıp doktora gitçem

selam kızlar nasılsınız? biz evimize yerleştik nihayet. eşim de işe başladı. ben de bundan sonra mecburi ev hanımıyım yarın doktora gidip kalp atışlarını duycaz bebişin inşallah. ben çok rahat bir hamilelik dönemi geçiriyorum çok şükür. mide bulantısı, ekşime falan yok. geçen hafta sağlık ocağında testler yapıldı onlar da temiz çıktı.

myhoşum gecikmen olmuş galiba. benim de çalışmalara başladığımız ilk ay 4 gün kadar gecikmeli gelmişti, 2 günde de kesilmişti canım. belki de vücut kendini hamileliğe hazırlıyor olabilir. geç döllenme olabilir, soğuklardan ötürü üşütmüş de olabilirsin. heyecanını ve korkularını anlıyorum canım. ama kötü şeyler düşünme menepoz falan. dualarımız seninle tatlım :))

hoşgeldin cnm o zamn
sen yurtdışından izmire gelnmştin demi yanlış hatırlamıyorumdur inş.
ne kadar güzel maşallah diyelim inş. doğumunda dahil herşeyin kolay geçer canım

tekrar çok geçmiş olsun cnm benm

saol nilüfercim allah size yaşatmasın inşallah

hoşgeldin ayşecim ohh ev hanımlığı miss gibi dinlen biraz büyüt mercimeğini sağ salim sonra yine başlarsın çalışmaya

benim gecikmem oldu evet yarın tam 1 hafta olacak ilk kez bukadar uzadı

dün beta hgc yaptırdım negatif çıktı buna ragmen hala regl yok umarım biran önce gelir ve hiçbir problemim olmaz

duaların için saol canım

neşecim geçmiş olsun canım bende sana aynı şeyi söyleyeceğim benimde regl düzenliyken 2 ay gecikme yasadım ve mercimekyus geldi inşallah senin içinde böyle olur ışıla katılıyorum ilaç falan kullanma söktürücü falan

hep birlikte bekliyoruzzz... sıkıntıdan aynı böyle sayılırım zatenn..

sağol yanıtladığın için canım

çok geçmiş olsun myhos cum Allah korumuş sizleri her şeyde bi hayır vardır yinede dikkat et kendine belki geç döllenmedir

alıntııı...

allahım işte sorumun cevabı :) bende regl olmadım ayın 20 sinde olmam gerekiyodu dr a gittim vajinal muayne de bişey çıkmadı kistler varmış bundan dolayı olabilir gecikme ama kistleri olup ta hamile kalan hastalarım çok var belki geç döllenmedir dedi 1 hafta sonra tekrar çağırdı kan testi yapıcak,ölücem merakımdan

neşe bak diğer forumlardan birnde ne yazmışlar.... sakın ilaç kullanmaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…