ciddi sayılır aracın biri yadan çarptı bize ben sağ taraftaydım şoför tarafından vurdu aracı kullanan abimiz zarar gördü bacakları filan kırıldı boynu zedelendi o soğukta birsürü tutanak kargaşa
saol canım sonucun negatif olması çok umrumda değil hala regl olmadığıma üzülüyorum ve korkuyorum umarım ciddi bişey yoktur
yok canım ümidim yok sadece reglim gelsin bian önce düzenim allak bullak oldu
eşim değil tatlım iş yerinden bi abimizle gitmiştim o şimdi hastanede
selam kızlarr kusura bakmayın sizi merakta bıraktığım içinnnn
dün berbat bir gün geçirdimm
öncelikle test sonucunu söyliyeyiiiimm negatiifff ve ben hala regl olmadımmm
kan verdim dönüşte de buzlu yolar sebebi ile trafik kazası geçirdikk inanın allak bullağım hala elim ayağım titriyoo
biraz dinlendim evde yeni geldim işe böyle iştee vucudum iş yerinde ruhum nerde bilmiyorum
çok kötü hissediyorum kendimi
geçmiş olsun canım... aman canınıza birşey gelmemiş yaaa... çok üzüldüm canım benim....
teste gelince sağlık olsun hayatım... bekleyelim bakalım reglin ne zaman gelecek....
neşecim çok üzüldüm allah yardımcısı olsun durumu nasıl canım agır mı inşallah iyidir
ne kusuruu canım benimm hava şartlarıı malumm sakın üzmee kendinii çok çok geçmişş olsunn iş arkadaşınada Rabbim şifa versin
inşallah sana gelince regl olmamanın verdiği bi gerginlikk var sanırım üzerinde herzaman diyoruz ya canım sağlıkk olsunn sıkma canınıı sakınn bende çok üzülürüm
saol canım allaha şükür ben iyiyim de ahmet abimiz kötü teste takılmıyorum da nasıl böyle gecikti hala ona anlam veremiyorum 6.gün yaa az değilki ki bu güne kadar düzenliydi hep artık o da bozuldu off
inşallah iyi olur kuzum abinde... kaç çıktı beta hcg değerin canım benim??
1,20 yazıyo canım
anladım canım.. bekleyelim bakalım reglin ne zaman olacak... sakın sıkma canını tamam mı güzelim :):):)
bu gecikme kist filan yaparmı ışılım ya ondan endişeleniyorum :26:
canım sen zaten doktora gitmiştin di mi?? sanmıyorum her adet geçikmesi kist yapsaydı emin ol kadınların hepsinde şimdi kilolarca kist olur du deli şey :):) aklın akötü şeyler getirme... hem rahim gebeliğe hazırlanırkende böyle regli geçikmeleri yaşanabiliyormuş canım.. ama sen yine bu süreçte sakın ilaç kullanma.. geç döllenme falan olup beta hcg değerin yükselebilir belki...
selam kızlar nasılsınız? biz evimize yerleştik nihayet. eşim de işe başladı. ben de bundan sonra mecburi ev hanımıyımyarın doktora gidip kalp atışlarını duycaz bebişin inşallah. ben çok rahat bir hamilelik dönemi geçiriyorum çok şükür. mide bulantısı, ekşime falan yok. geçen hafta sağlık ocağında testler yapıldı onlar da temiz çıktı.
myhoşum gecikmen olmuş galiba. benim de çalışmalara başladığımız ilk ay 4 gün kadar gecikmeli gelmişti, 2 günde de kesilmişti canım. belki de vücut kendini hamileliğe hazırlıyor olabilir. geç döllenme olabilir, soğuklardan ötürü üşütmüş de olabilirsin. heyecanını ve korkularını anlıyorum canım. ama kötü şeyler düşünme menepoz falan. dualarımız seninle tatlım :))
tekrar çok geçmiş olsun cnm benm
selam kızlar nasılsınız? biz evimize yerleştik nihayet. eşim de işe başladı. ben de bundan sonra mecburi ev hanımıyımyarın doktora gidip kalp atışlarını duycaz bebişin inşallah. ben çok rahat bir hamilelik dönemi geçiriyorum çok şükür. mide bulantısı, ekşime falan yok. geçen hafta sağlık ocağında testler yapıldı onlar da temiz çıktı.
myhoşum gecikmen olmuş galiba. benim de çalışmalara başladığımız ilk ay 4 gün kadar gecikmeli gelmişti, 2 günde de kesilmişti canım. belki de vücut kendini hamileliğe hazırlıyor olabilir. geç döllenme olabilir, soğuklardan ötürü üşütmüş de olabilirsin. heyecanını ve korkularını anlıyorum canım. ama kötü şeyler düşünme menepoz falan. dualarımız seninle tatlım :))
hep birlikte bekliyoruzzz...sıkıntıdan aynı böyle sayılırım zatenn..
selam kızlarr kusura bakmayın sizi merakta bıraktığım içinnnn
dün berbat bir gün geçirdimm
öncelikle test sonucunu söyliyeyiiiimm negatiifff ve ben hala regl olmadımmm
kan verdim dönüşte de buzlu yolar sebebi ile trafik kazası geçirdikk inanın allak bullağım hala elim ayağım titriyoo
biraz dinlendim evde yeni geldim işe böyle iştee vucudum iş yerinde ruhum nerde bilmiyorum
çok kötü hissediyorum kendimi
ocak ayında gittim ışılım bir problem yok demişti ya ne bilim aklıma menopozdan kiste herbişey geldi bikaç gün daha beklicem haftasonuna kadar gelmezse tekrar randevu alıp doktora gitçem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?