1,20 yazıyo canım
neşecim geçmiş olsun canım bende sana aynı şeyi söyleyeceğim benimde regl düzenliyken 2 ay gecikme yasadım ve mercimekyus geldi inşallah senin içinde böyle olur ışıla katılıyorum ilaç falan kullanma söktürücü falan
çok geçmiş olsun myhos cum Allah korumuş sizleri her şeyde bi hayır vardır yinede dikkat et kendine belki geç döllenmedir
yok canım ne kisti ne menopozu :):) delinin aklına gelene bakın kızlar yaaaa :):):)
alıntııı...
allahım işte sorumun cevabı :) bende regl olmadım ayın 20 sinde olmam gerekiyodu dr a gittim vajinal muayne de bişey çıkmadı kistler varmış bundan dolayı olabilir gecikme ama kistleri olup ta hamile kalan hastalarım çok var belki geç döllenmedir dedi 1 hafta sonra tekrar çağırdı kan testi yapıcak,ölücem merakımdan
neşe bak diğer forumlardan birnde ne yazmışlar.... sakın ilaç kullanmaa...
canım iyi düşün iyi olsun belki gec yükselicek değerin bnm 15 gün adeti gecmiş tatlilde negatif cıkıp adet söktürücü ilaç kullandıktan sonra hamile olduğunu öğrenen arkadasım var.. kalbini bozma...
bacakları kırıldı bi de boynunda zedelenme var inşallah iyi olucak
inşallah canım allah şifa versin
ocak ayında gittim ışılım bir problem yok demişti ya ne bilim aklıma menopozdan kiste herbişey geldi bikaç gün daha beklicem haftasonuna kadar gelmezse tekrar randevu alıp doktora gitçem
Kızlarrr doktordan geliyorum , kese boş değilmiş , hala inanamıyorum çok ümitsiz gitmiştim doktora. Mercimekimi gördüm 6 hafta 4 gün çıktı ultrason ölçümünde. Adet hesabına göre 9 haftalık olması lazımdı ama geç döllenme olmuş. Kalbi atıyodu pıtı pıtı ayyyyy hala inanamıyorum.
zuhalcim bu harika bi haber işte çok sevindim bebişin sıkı sıkıı tutunmuş sana annesii Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn İnşallah
Saol tatlım , darısı başına inşallah.
Zuhalcim çok sevindimmm allah sag salim kucağına almayi nasip etsin
canım zuhalim işte günün en güzel haberini senden aldım bitanemsüper ya valla darısı başımıza
Saol canım Aminnn Allahım tamamına erdirsin bu sefer inşallah
canım cumartesi ya da pazartesi doktora gidicem bebek olması çok umrumda değil sağlığım yerinde olsun öncelikle
saol ablam iyiki varsın beni merak edip gelmişsin bundan önemlisi yok şu an hamilelikle ilgili umudum yok
aklıma elli bin tane saçma sapan şey geliyooo canım yaaa
saol ışılım bende doktor amcaya gidicem sökülmezse bakalım neymiş sorun:26:
valla hafisem ne olucaksa bir an önce çözülmesini diliyorum gebeliklten yana umudum yok
ama hala akıntım geliyo göğüslerim acıyo bu nasıl bi kısır döngü anlayabilmiş değilim neyse hayırlı olsun hakkımda iyiki varsınız kendimi az da olsa daha iyi hissediyorum canlarm saolun
Kızlarrr doktordan geliyorum , kese boş değilmiş , hala inanamıyorum çok ümitsiz gitmiştim doktora. Mercimekimi gördüm 6 hafta 4 gün çıktı ultrason ölçümünde. Adet hesabına göre 9 haftalık olması lazımdı ama geç döllenme olmuş. Kalbi atıyodu pıtı pıtı ayyyyy hala inanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?