milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

1,20 yazıyo canım

canım iyi düşün iyi olsun belki gec yükselicek değerin bnm 15 gün adeti gecmiş tatlilde negatif cıkıp adet söktürücü ilaç kullandıktan sonra hamile olduğunu öğrenen arkadasım var.. kalbini bozma...

neşecim cnm nasılsın,sonuç negatif çıkmış ama sakın öyle aklına menopozmuş kistmiş böyle şeyler getirme aklına,bende hamile kalmadan önce adetlerim gecikmeli gelmişti,sonraki ay hamile kaldım senin halinde buna benziyo

canım cumartesi ya da pazartesi doktora gidicem bebek olması çok umrumda değil sağlığım yerinde olsun öncelikle

çok geçmiş olsun myhos cum Allah korumuş sizleri her şeyde bi hayır vardır yinede dikkat et kendine belki geç döllenmedir

saol ablam iyiki varsın beni merak edip gelmişsin bundan önemlisi yok şu an hamilelikle ilgili umudum yok

yok canım ne kisti ne menopozu :):) delinin aklına gelene bakın kızlar yaaaa :):):)

aklıma elli bin tane saçma sapan şey geliyooo canım yaaa

saol ışılım bende doktor amcaya gidicem sökülmezse bakalım neymiş sorun:26:

valla hafisem ne olucaksa bir an önce çözülmesini diliyorum gebeliklten yana umudum yok

ama hala akıntım geliyo göğüslerim acıyo bu nasıl bi kısır döngü anlayabilmiş değilim neyse hayırlı olsun hakkımda iyiki varsınız kendimi az da olsa daha iyi hissediyorum canlarm saolun

neşem artık buna yoğunlaşma çünkü bu huzursuzluğu iyi bilirim insanın canı hiçbişey yapmak istemiyor kafanda hep bu düşünce olduğu için zamana bırakk ne olacağını görelimm ..

karr yağışıı yenidenn başladııı burda harikaaaaa kendimiiii dışarıya aatmamak için zor tutuyorummm

Son düzenleme:
[

saol canım sonucun negatif olması çok umrumda değil hala regl olmadığıma üzülüyorum ve korkuyorum umarım ciddi bişey yoktur

inşallah bi problem yoktur bu arada bende korkuyorum daha regl olmadım kib canını sıkma

canım neşecim öncelikle geçmiş olsun tatlım yalnız hemen karamsarlığa kapılma bitanem bak bu durumu yaşayan arkadaşların sözleri düşün ona göre

kendini iyi hissetmeye çalış

Kızlarrr doktordan geliyorum , kese boş değilmiş , hala inanamıyorum çok ümitsiz gitmiştim doktora. Mercimekimi gördüm 6 hafta 4 gün çıktı ultrason ölçümünde. Adet hesabına göre 9 haftalık olması lazımdı ama geç döllenme olmuş. Kalbi atıyodu pıtı pıtı ayyyyy hala inanamıyorum.

ocak ayında gittim ışılım bir problem yok demişti ya ne bilim aklıma menopozdan kiste herbişey geldi bikaç gün daha beklicem haftasonuna kadar gelmezse tekrar randevu alıp doktora gitçem

Geçmiş olsun canım Allah korumuş. Rahat ol , kafaya taktıkçada gecikir adetin

zuhalcim bu harika bi haber işte çok sevindim bebişin sıkı sıkıı tutunmuş sana annesii Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn İnşallah

canım zuhalim işte günün en güzel haberini senden aldım bitanem süper ya valla darısı başımıza

canım zuhalim işte günün en güzel haberini senden aldım bitanem süper ya valla darısı başımıza

Amin canım Aminnn , tam ümidimi kestiğim anda bebiş sürpriz yaptı bize. Bikaç hafta daha büyüdüğünü görsem içim rahatlicak . İnşallah en uygun zamanda seninde dileğin gerçekleşir tatlım

canım hiç kötü düşünme du bakalım hep iyiye yor ki iyi olsun ha eğer bebek yoksa kırmızılar bir an önce gelse iyi olur biraz daha sabırlı ol inşallah bebeğin seninledir umutsuzluk yok canım unutmaki kırmızılar gelene kadar umut hep vardır

ayy canım bak duaların kabul olmuş.. bebişin senleymiş bak çok sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…