milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

günaydın canlar..... ben bugünde evdeyim :):):) birazdan annemler teyzemler gelecekler.. eşimde nöbetçi.. bu gece hatunlar gecesi var bende hepinizi beklerim :):):)
bugün çok giremeyebilirim onun için şimdiden öptüm hepinizi....

zuhalcim canım çokkk sevindim..... allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim... aman kendini koru kolla ve beslenmene çok dikkat et tatlım ki meleğin büyüsün :):) çok sevindim inan ki şeker :):):)

evet biran önce gelsin diye umut ediyorum artık hayat ne garip dimi gelmesin diye beklerken şimdi gelsin diye dua ediyorum güzel dileklerin için saol ablacım

günaydıııınnnn ohhhhhhhh en sevdiğim zamanlardan biridir hatunlar matinesi kız kıza dedikodu yemece içmece valla bende özendim şimdi en kısa sürede bir organizasyon yapmak şart oldu sen neden evdesin canım kar sebebiyle mi?:26:

nilüfercim bu arada sana da günaydın canımmm

evet canım kar tatili verde valimiz saolsun:):) hoş işyerindekilerin hiç hoşuna gitmiyodur eminim bu iş ama ne yapayım acayip soğuk var ve her yer buz... hiçbirşey bebeğimden daha kıymetli değil :):):)

iyiymiş gerçekten ya bende çok özendim evde böyle vakit geçirmeye

evet canım kar tatili verde valimiz saolsun:):) hoş işyerindekilerin hiç hoşuna gitmiyodur eminim bu iş ama ne yapayım acayip soğuk var ve her yer buz... hiçbirşey bebeğimden daha kıymetli değil :):):)

o valiye söle de bu taraflara da gelip hizmet versin azcık boşver sen iş yerindekileri çatlasın patlasınlar

o valiye söle de bu taraflara da gelip hizmet versin azcık boşver sen iş yerindekileri çatlasın patlasınlar

aslında valimiz erzurumlu imiş ve bu havalarda tatile karşı imiş ama saolsun yardımcıları erzurumla ankara arasındaki farkı anlatmışlar ki iki gün izni kaptık sayın valimizdan :):)

Günaydın fıstıklar doktorumu seyredin fırsatınız varsa güvenli gıda seçimini konu almışlar

gözün aydın tatlım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı başımıza

günaydın fıstıklar doktorumu seyredin fırsatınız varsa güvenli gıda seçimini konu almışlar

güvenli gıda mı kalmış zuhalim yaa sabaha kadar anlatsın dursun onlar

[ı] günaydın kızlar herkese karlı bir günden merhaba[/ı]

günaydın ablacım nasılsın?

kızlar ben kaçıyorum..hepinizi çok öptüm görüşmek üzere.....

görüşürüz ışılım iyi sohbetler iyi eğlenceler

günaydın kızlar...

hayırlı uğurlu olsun canım.. allah tamamına erdir inş. bu arada hoşgeldin topiğe bn daha yeni karsılaşıyorum seninle..

İnanamıyorum yaa lanet olsun artık bu para için bizi zehirleyenlere ne diyim artık , o ilaçlı bu gdo lu şu hormonlu valla kalmamış bişey , tavukları gösterdiler zaten midem bulanıyodu iyice fena oldum. Aklınız varsa yemeyin bu marketlerdeki tavukları canım gerçi doğalıda kalmamış artık ama kesilen tavukların artıklarıyla besledikleri ve antibiyotik iğnelerle 45 günde etlerini geliştirdikleri hastalıklı tavukları bize satıyolarmış. Zaten az yerdim artık hiç yemem. O tavuklardaki ilaç bizede geçiyo tabii yiyince oda insanlarda tendomların kopmasına kadar zararlar verebiliyormuş. Zaten tavuğun doğalı 2 -2.5 saatten önce pişmezmiş. Tabii marketlerdeki yumurtalarda farklı değil, onlarda bu tavukların yumurtaları. Napcaz bilmemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…