- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
Kızlarrr doktordan geliyorum , kese boş değilmiş , hala inanamıyorum çok ümitsiz gitmiştim doktora. Mercimekimi gördüm 6 hafta 4 gün çıktı ultrason ölçümünde. Adet hesabına göre 9 haftalık olması lazımdı ama geç döllenme olmuş. Kalbi atıyodu pıtı pıtı ayyyyy hala inanamıyorum.
canım hiç kötü düşünme du bakalım hep iyiye yor ki iyi olsun ha eğer bebek yoksa kırmızılar bir an önce gelse iyi olur biraz daha sabırlı ol inşallah bebeğin seninledir umutsuzluk yok canım unutmaki kırmızılar gelene kadar umut hep vardır
günaydın canlar..... ben bugünde evdeyim :):):) birazdan annemler teyzemler gelecekler.. eşimde nöbetçi.. bu gece hatunlar gecesi var bende hepinizi beklerim :):):)
bugün çok giremeyebilirim onun için şimdiden öptüm hepinizi....
günaydıııınnnn ohhhhhhhh en sevdiğim zamanlardan biridir hatunlar matinesi kız kıza dedikodu yemece içmece valla bende özendim şimdi en kısa sürede bir organizasyon yapmak şart oldu sen neden evdesin canım kar sebebiyle mi?:26:
günaydın canlar..... ben bugünde evdeyim :):):) birazdan annemler teyzemler gelecekler.. eşimde nöbetçi.. bu gece hatunlar gecesi var bende hepinizi beklerim :):):)
bugün çok giremeyebilirim onun için şimdiden öptüm hepinizi....
zuhalcim canım çokkk sevindim..... allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim... aman kendini koru kolla ve beslenmene çok dikkat et tatlım ki meleğin büyüsün :):) çok sevindim inan ki şeker :):):)
iyiymiş gerçekten ya bende çok özendim evde böyle vakit geçirmeye
evet canım kar tatili verde valimiz saolsun:):) hoş işyerindekilerin hiç hoşuna gitmiyodur eminim bu iş ama ne yapayım acayip soğuk var ve her yer buz... hiçbirşey bebeğimden daha kıymetli değil :):):)
o valiye söle de bu taraflara da gelip hizmet versin azcıkboşver sen iş yerindekileri çatlasın patlasınlar
aslında valimiz erzurumlu imiş ve bu havalarda tatile karşı imiş ama saolsun yardımcıları erzurumla ankara arasındaki farkı anlatmışlar ki iki gün izni kaptık sayın valimizdan :):)
Kızlarrr doktordan geliyorum , kese boş değilmiş , hala inanamıyorum çok ümitsiz gitmiştim doktora. Mercimekimi gördüm 6 hafta 4 gün çıktı ultrason ölçümünde. Adet hesabına göre 9 haftalık olması lazımdı ama geç döllenme olmuş. Kalbi atıyodu pıtı pıtı ayyyyy hala inanamıyorum.
ama insan alışıyor be nilüfercimm.. ben yarın nasıl gidip çalışacağım diye kara kara düşünüyorum :):):)
Günaydın fıstıklar doktorumu seyredin fırsatınız varsa güvenli gıda seçimini konu almışlar
gözün aydın tatlım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı başımıza
işe yarar şeyler söylüyorsa bizede anlat da bizde senden öğrenelim
günaydın fıstıklar doktorumu seyredin fırsatınız varsa güvenli gıda seçimini konu almışlar
[ı] günaydın kızlar herkese karlı bir günden merhaba[/ı]
kızlar ben kaçıyorum..hepinizi çok öptüm görüşmek üzere.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?