milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

valla düşününe hepsi birbirinden zararlı.hiç doğal bişi kalmamış bu kadar hastalık kanser bunlardan çıkıyo işte ama naparız nasıl besleniriz bilemiyoruz işte

günaydın kızlar...

günaydın hafisecim nasılsın canım?

offf lanet olsun yaaa biliyorum asında bunları ama yine de duyunca delleniyorumm

böylelerinin katilden ne farkı var sizce??

Son düzenleme:
valla düşününe hepsi birbirinden zararlı.hiç doğal bişi kalmamış bu kadar hastalık kanser bunlardan çıkıyo işte ama naparız nasıl besleniriz bilemiyoruz işte

Öfff işte bende bilemiyorum ama yinede dikkat etmemiz lazım , bilinçlenmemiz , en azından almayarak tepkimizi göstermemiz. Biz almazsak onlarda üretmez

günaydın hafisecim nasılsın canım?

iyiyim canım seni sormalı sen nasılsın asıl.. geldi mi kırmızılar..??

Merkezdeyim canım sen neresindesin? Antalyalı değilim aslında Ispartalıyız biz ama çok uzun yıllardır Antalyadayız.

hımmm.. Ben Antalyalıyım... normalde kendim Belek liyim. ama evlendikten sonra eşimden dolayı Manavgat lı olduk..

hımmm.. Ben Antalyalıyım... normalde kendim Belek liyim. ama evlendikten sonra eşimden dolayı Manavgat lı olduk..

Beleği bilirim , çokta severim. Evlenmeden önce 5 sene kadar 5 yıldız bi otelin güzellik merkezini işlettim ben belekte Papillon Zeugma belki biliyorsundur ileribaşındaydı.

Beleği bilirim , çokta severim. Evlenmeden önce 5 sene kadar 5 yıldız bi otelin güzellik merkezini işlettim ben belekte Papillon Zeugma belki biliyorsundur ileribaşındaydı.

hadii yaa.. o zaman uzun süredir burdasın..

gelmedi hafisecim 1 hafta daha gelmezse kan testini tekrarlasam mı ki kafam allak bullak oldu

Son düzenleme:
gelmedi hafisecim 1 hafta daha gelmezse kan testini tekrarlasam mı ki kafam allak bullak oldu

ewet tahlili tekrarla tabiki ama 1 hafta cok fazla hani neyden geciktiğinide bilmiyoruz.. oyüzden pazartesi en gec salı olmazsa tekrarla sonuca görede bi doktora mutlaka git..

bugün bn full netteyim ya kimsecik yok yaaa.. noldu soğuktan dondunuz mu :26::26: neyse bn bi çıkıp yemek felan hazırlıyım kendime öğünümü gecirmiyim görüşürüz sonra..

ewet tahlili tekrarla tabiki ama 1 hafta cok fazla hani neyden geciktiğinide bilmiyoruz.. oyüzden pazartesi en gec salı olmazsa tekrarla sonuca görede bi doktora mutlaka git..

pazartesi tekrar kan aldırayım öyleyse gelmezse tabii

bugün bn full netteyim ya kimsecik yok yaaa.. noldu soğuktan dondunuz mu :26::26: neyse bn bi çıkıp yemek felan hazırlıyım kendime öğünümü gecirmiyim görüşürüz sonra..

herkes kafa tatilinde bu gün hafisem yaaa hamilelik başlarına vurdu bunların

canlarım napıyorsunuz aman o televizyonda güsteriyorlar kabul ediyorum. ama ona bakarsak aç kalmamız lazım bu kadar net

neşem sen nasılsın herhangi bi belirti var mı adetten başka

canlarım napıyorsunuz aman o televizyonda güsteriyorlar kabul ediyorum. ama ona bakarsak aç kalmamız lazım bu kadar net

pinekliyom canım sen napıyosun??

valla haklısın başımızı alıp dağlara çıkıcaz inek koyun beslicez domates salatalık yetiştircez öle beslenicez çünkü artık yediğimiz hiçbişeyde doğallık kalmadı

neşem sen nasılsın herhangi bi belirti var mı adetten başka

canım göğüs uçlarım acıyo ve akıntım var su gibi başka da bişey yok hala gelmedi meret düzenim bozuldu ya ona üzülüyorum

y inşalllh geç dölllenmedirde bu kadar beklemeden sonra sevincimiz olsun yani sana zarar vercek bi durum olmasın da hayırlısı olsunsabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…