günaydın kızlar...
hayırlı uğurlu olsun canım.. allah tamamına erdir inş. bu arada hoşgeldin topiğebn daha yeni karsılaşıyorum seninle..
İnanamıyorum yaa lanet olsun artık bu para için bizi zehirleyenlere ne diyim artık , o ilaçlı bu gdo lu şu hormonlu valla kalmamış bişey , tavukları gösterdiler zaten midem bulanıyodu iyice fena oldum. Aklınız varsa yemeyin bu marketlerdeki tavukları canım gerçi doğalıda kalmamış artık ama kesilen tavukların artıklarıyla besledikleri ve antibiyotik iğnelerle 45 günde etlerini geliştirdikleri hastalıklı tavukları bize satıyolarmış. Zaten az yerdim artık hiç yemem. O tavuklardaki ilaç bizede geçiyo tabii yiyince oda insanlarda tendomların kopmasına kadar zararlar verebiliyormuş. Zaten tavuğun doğalı 2 -2.5 saatten önce pişmezmiş. Tabii marketlerdeki yumurtalarda farklı değil, onlarda bu tavukların yumurtaları. Napcaz bilmemmmm
Teşekkür ederim canım , bende 2-3 hafta önce buldum zaten burayı :))
günaydın kızlar...
İnanamıyorum yaa lanet olsun artık bu para için bizi zehirleyenlere ne diyim artık , o ilaçlı bu gdo lu şu hormonlu valla kalmamış bişey , tavukları gösterdiler zaten midem bulanıyodu iyice fena oldum. Aklınız varsa yemeyin bu marketlerdeki tavukları canım gerçi doğalıda kalmamış artık ama kesilen tavukların artıklarıyla besledikleri ve antibiyotik iğnelerle 45 günde etlerini geliştirdikleri hastalıklı tavukları bize satıyolarmış. Zaten az yerdim artık hiç yemem. O tavuklardaki ilaç bizede geçiyo tabii yiyince oda insanlarda tendomların kopmasına kadar zararlar verebiliyormuş. Zaten tavuğun doğalı 2 -2.5 saatten önce pişmezmiş. Tabii marketlerdeki yumurtalarda farklı değil, onlarda bu tavukların yumurtaları. Napcaz bilmemmmm
valla düşününe hepsi birbirinden zararlı.hiç doğal bişi kalmamış bu kadar hastalık kanser bunlardan çıkıyo işte ama naparız nasıl besleniriz bilemiyoruz işte
iyi olmuş.. antalya lıymışşsın gliba bnde antalyalıyım.. neresinde merkez de mi??
günaydın hafisecim nasılsın canım?
Merkezdeyim canım sen neresindesin? Antalyalı değilim aslında Ispartalıyız biz ama çok uzun yıllardır Antalyadayız.
iyiyim canım seni sormalı sen nasılsın asıl.. geldi mi kırmızılar..??
hımmm.. Ben Antalyalıyım... normalde kendim Belek liyim. ama evlendikten sonra eşimden dolayı Manavgat lı olduk..
Beleği bilirim , çokta severim. Evlenmeden önce 5 sene kadar 5 yıldız bi otelin güzellik merkezini işlettim ben belekte Papillon Zeugma belki biliyorsundur ileribaşındaydı.
hadii yaa.. o zaman uzun süredir burdasın..
iyiyim canım seni sormalı sen nasılsın asıl.. geldi mi kırmızılar..??
hımmm.. Ben Antalyalıyım... normalde kendim Belek liyim. ama evlendikten sonra eşimden dolayı Manavgat lı olduk..
gelmedi hafisecim 1 hafta daha gelmezse kan testini tekrarlasam mı ki kafam allak bullak oldu
ewet tahlili tekrarla tabiki ama 1 hafta cok fazla hani neyden geciktiğinide bilmiyoruz.. oyüzden pazartesi en gec salı olmazsa tekrarla sonuca görede bi doktora mutlaka git..
bugün bn full netteyim ya kimsecik yok yaaa.. noldu soğuktan dondunuz mu :26::26: neyse bn bi çıkıp yemek felan hazırlıyım kendimeöğünümü gecirmiyim görüşürüz sonra..
canlarım napıyorsunuz aman o televizyonda güsteriyorlar kabul ediyorum. ama ona bakarsak aç kalmamız lazım bu kadar net
neşem sen nasılsın herhangi bi belirti var mı adetten başka
pinekliyom canım sen napıyosun??
valla haklısın başımızı alıp dağlara çıkıcaz inek koyun beslicez domates salatalık yetiştircez öle beslenicez çünkü artık yediğimiz hiçbişeyde doğallık kalmadı
canım göğüs uçlarım acıyo ve akıntım var su gibi başka da bişey yok hala gelmedi meret düzenim bozuldu ya ona üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?