milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

y inşalllh geç dölllenmedirde bu kadar beklemeden sonra sevincimiz olsun yani sana zarar vercek bi durum olmasın da hayırlısı olsunsabır

en korktuğum şeyde o bana zarar vermesin bakalım pazartesiye randevumu aldım gidicem

doktorum eğerki regl olmasan beta hcg testini yeniletip gel dedi bir de regline yakın bir tarihte ilişki oldumu diye sordu

ben test sonucunu doktoruma göstermemiştim o gün kargaşadan dünde kötüydüm biliyosun bu gün telefonda söyledim 1,20 çıkmıştı diye

bişeyden mi şüphelendiki bilmiyorum öğrenicezz pazartesi korkuyorum

kızlar ben geldim gerçi kimseler merak etmemiş aşk olsun size

meleğim gel bi sarılayım kız seni unuturmuyuz zati sabahtan beri kimsecikler yok balım yaa uyku moduna geçti bu hamişler

sen neden geç geldin bişeymi oldu
:26:

meleğim gel bi sarılayım kız seni unuturmuyuz zati sabahtan beri kimsecikler yok balım yaa uyku moduna geçti bu hamişler

sen neden geç geldin bişeymi oldu
:26:

sarıll kuzum donuyorum zaten dün geceden beri lapa lapa kar yağıyor yollar kapanmış çıkamadım evden dün akşam eve gittikk elektrikler yok 11 de yattım hala gelmemiştii dondukk öğlen gibi yolları açmaya başladılar çıktım geldim bende işe gelmesem iyiydi ama işler beni beklerr bu arada evde olmak harika ya duşumu aldımm keyifli kahvaltımıı yaptımm tvv izledimm nasııl bi keyiff yahuu bu ev kadınlarındakii özenmemekk elde değill neşemm

bana da uzaktan çok keyfiliymiş gibi geliyo ama 15 günden sonrası sıkıyo çok fazla alışmışız çalışmaya 6 senedir harıl harıl arada tepemin tası atıyo

manyakmısın ne işin var git evde yat ekmek elden su gölden diyorum ama ruhuma aykırı ancak bi bebiş olursa ayrılırım sanıyorum kiii

ne çok kar yağmış oralara canım yaa elektrik yok yollar kapalı filan burda iki gıdım atıştırdı sonra durdu

Son düzenleme:

aynenn canımm benim keyiff kısmı güzelde bi süre sonra orayı süpüreyim buranın tozunu alayım derken bakıyosun işin keyfi kaçıyo bence şu çalışma saatlerine bayanlara farklıı uygulamalar yapılabilirr mesela sabah 10 akşam 4 nasıll canım resim koymaya çalışıyorum göstermek için ama beceremiyorum sanırım boyutu büyük geliyor sabah sizin için çekmiştim

canım insert image bölümünden eklemeyi dene merak ettim şimdi

geçen sene yıllık tatilim 5 seneyi geçtiğim için 3 haftaydı 10 gün tatildeydik geri kalan 2 hafta evde kafayı sıyırdım

annem arkadaşlarım herkes çalışıyor kimseye de gidemedim dön dolaş aynı şeyler bence bize göre değil

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr bu gün nerdesiniz yaa hepiniz yokoldunuzzz

ışılcığımın misafirleri var da diğerleri nirdesiniz yalnız koydunuz meleğimle bizi buralarda

Son düzenleme:
herkese günaydın kızlar
dün baya sakin geçti burası bugün canlandıralım yahuuu

havide hiç yok zaten ortalıkta regl olmadım diyodu bi haber de çıkmadı sonra :26:

bu arada sabah 10 akşam 4 uygulaması çok iyiymiş

bayanlara özel yasa çıkmalıı kuzumm çalışma saatlerimizi esnetmelerii lazım

herkese günaydın kızlar
dün baya sakin geçti burası bugün canlandıralım yahuuu

günaydınn nilüfercimm çalışmalar ne alemde yumurtlama günlerini kaçırmıyosun değilmii

neşemm günaydınnn regl olabildinmii canımm ? :26:

herkese günaydınn kızlarrrr

evt dün pek uğrayamadım kimseciklerde gelmemiş zaten
sende durumlar nasıl hala regl olmadın demi

evet kimsecikler gelmedi melekle pinekledik

hala regl olmadım canım valla kafam allak bullak sorma gitsin

sen napıyon çalışmalar ne alemde

tam ne zamn yumurtlama olaağını çözemedim ama bi gün değerlendirip bi gün değerlendirmeme politikası uygulayacam sanırım
hamilelik ihtimalinin çok yüksek olduğu bi gün mü var sadece ya yoksa yumurtlama haftasının her günü mü yüksek ihtimal ?

4+4+4 çıkaracaklarına 10-4 çıkarsalar daha makbul olacak hayatın gerçeklerini görüüüünnnn ey ahaliii

bende hala kırmızı yok pembe bile yok nolcak benim bu halimmm

pazartesi doktor amcaya gidicem kan testini yeniletip gel demişti bana bişeyden mi şüphelendi ki bilemedim

bence artık pazartesi bi süprizle karşılaşabiliriz senn durumunla ilgili
baksana zuhal kürtajı düşünmeye başlamıştı sonra kalp atışını duydu
biraz beklemekta fayda var sanırm

ağrı sancı vs. gibi bişey varmı peki ? :26: gerçi hamilelik belirtisi ve adet belirtileri o kadar benziyokii strese bağlıdır diye düşünüyorum ben :26: ben yumurtlama günlerimi değerlendirdim ama bakalım bundan sonrası beklemekk 10 martta adet olmam gerekiyor bir hafta bişey kaldıı bu arada bitki çaylarına başladım 2 gün oluyor umarım bir faydasını görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…