y inşalllh geç dölllenmedirde bu kadar beklemeden sonra sevincimiz olsun yani sana zarar vercek bi durum olmasın da hayırlısı olsunsabır
kızlar ben geldim gerçi kimseler merak etmemiş aşk olsun size
meleğim gel bi sarılayım kızseni unuturmuyuz zati sabahtan beri kimsecikler yok balım yaa uyku moduna geçti bu hamişler
sen neden geç geldin bişeymi oldu:26:
sarıll kuzum donuyorum zatendün geceden beri lapa lapa kar yağıyor yollar kapanmış çıkamadım evden dün akşam eve gittikk elektrikler yok 11 de yattım hala gelmemiştii dondukk öğlen gibi yolları açmaya başladılar çıktım geldim bende işe gelmesem iyiydi ama işler beni beklerr bu arada evde olmak harika ya duşumu aldımm keyifli kahvaltımıı yaptımm tvv izledimm nasııl bi keyiff yahuu bu ev kadınlarındakii özenmemekk elde değill neşemm
bana da uzaktan çok keyfiliymiş gibi geliyo ama 15 günden sonrası sıkıyo çok fazla alışmışız çalışmaya 6 senedir harıl harıl arada tepemin tası atıyo
manyakmısın ne işin var git evde yat ekmek elden su gölden diyorum ama ruhuma aykırı ancak bi bebiş olursa ayrılırım sanıyorum kiii
ne çok kar yağmış oralara canım yaa elektrik yok yollar kapalı filan burda iki gıdım atıştırdı sonra durdu
aynenn canımm benim keyiff kısmı güzelde bi süre sonra orayı süpüreyim buranın tozunu alayım derken bakıyosun işin keyfi kaçıyobence şu çalışma saatlerine bayanlara farklıı uygulamalar yapılabilirr mesela sabah 10 akşam 4 nasıll canım resim koymaya çalışıyorum göstermek için ama beceremiyorum sanırım boyutu büyük geliyor sabah sizin için çekmiştim
herkese günaydın kızlar
dün baya sakin geçti burası bugün canlandıralım yahuuu
havide hiç yok zaten ortalıkta regl olmadım diyodu bi haber de çıkmadı sonra :26:
günaydııııınnn canımmmm dün pek gelmedin yoğunmuyudun?
bende merak ettim:26:
bu arada sabah 10 akşam 4 uygulaması çok iyiymiş
herkese günaydın kızlar
dün baya sakin geçti burası bugün canlandıralım yahuuu
evt dün pek uğrayamadım kimseciklerde gelmemiş zaten
sende durumlar nasıl hala regl olmadın demi
bayanlara özel yasa çıkmalıı kuzumm çalışma saatlerimizi esnetmelerii lazım
günaydınn nilüfercimm çalışmalar ne alemde yumurtlama günlerini kaçırmıyosun değilmii
neşemm günaydınnn regl olabildinmii canımm ? :26:
herkese günaydınn kızlarrrr
bayanlara özel yasa çıkmalıı kuzumm çalışma saatlerimizi esnetmelerii lazım
günaydınn nilüfercimm çalışmalar ne alemde yumurtlama günlerini kaçırmıyosun değilmii
neşemm günaydınnn regl olabildinmii canımm ? :26:
herkese günaydınn kızlarrrr
evet kimsecikler gelmedi melekle pinekledik
hala regl olmadım canım valla kafam allak bullak sorma gitsin
sen napıyon çalışmalar ne alemde
evet kimsecikler gelmedi melekle pinekledik
hala regl olmadım canım valla kafam allak bullak sorma gitsin
sen napıyon çalışmalar ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?