bu arada cumamız mübarek olsun dua ile kalın ..
ağrı sancı vs. gibi bişey varmı peki ? :26: gerçi hamilelik belirtisi ve adet belirtileri o kadar benziyokiistrese bağlıdır diye düşünüyorum ben :26: ben yumurtlama günlerimi değerlendirdim ama bakalım bundan sonrası beklemekk 10 martta adet olmam gerekiyor bir hafta bişey kaldıı bu arada bitki çaylarına başladım 2 gün oluyor umarım bir faydasını görürüm
tam ne zamn yumurtlama olaağını çözemedim ama bi gün değerlendirip bi gün değerlendirmeme politikası uygulayacam sanırım
hamilelik ihtimalinin çok yüksek olduğu bi gün mü var sadece ya yoksa yumurtlama haftasının her günü mü yüksek ihtimal ?
Günaydın kızlar , nasılsınız bugün?
saol cnm sennde cuman mübarek olsun
bence artık pazartesi bi süprizle karşılaşabiliriz senn durumunla ilgili
baksana zuhal kürtajı düşünmeye başlamıştı sonra kalp atışını duydu
biraz beklemekta fayda var sanırm
ağrı sancı vs. gibi bişey varmı peki ? :26: gerçi hamilelik belirtisi ve adet belirtileri o kadar benziyokiistrese bağlıdır diye düşünüyorum ben :26: ben yumurtlama günlerimi değerlendirdim ama bakalım bundan sonrası beklemekk 10 martta adet olmam gerekiyor bir hafta bişey kaldıı bu arada bitki çaylarına başladım 2 gün oluyor umarım bir faydasını görürüm
yok canım sanmıyorum yaa bir an önce gelse de rahatlasam saatli bomba gibi dolaşıyorum
canım regl olcakmışım gibi sürekli kasıklarımda ağrı var zatii akıntım var göğüslerde dolgunluk var uçları acıyoo ellerim ayaklarım buz gibi
işin ilginç tarafı ben ateşte ölçüyorum ateşim de hala yüksek düşme olsa sevinicem regl olucam diye
stres yaptım reglim geçikti diyelim de bu ateş neyin nesii anlamış değilim allahtan hayırlısını diliyorum şu mubarek günde umarım bişey yoktur off:26:
bitki çayı mı???
hangi bitki çayının neye faydası varmış ?
günaydın canım ben saatli bomba gibiyim fünyemin çekilmesini bekliyorum sen nasılsın
İyiyim fıstıklar ama sürekli bir mide bulantısı , yerdemiyim göktemiyim belli değil , istifrada edebilen biri değilim , ama farkettim acıkmaya başlayınca bulanmaya başlıyo bişeyler yiyince geçiyo bide sabah uyanırken ayyy çok kötü, Rabbim dayanma gücü versin , çekilecek gibi değil. burnumdan nefes almamaya çalışıyorum her tür koku rahatsız ediyo , mandal takıcam artık :26:
canım tavsiye üzerine bitki çaylarına başladım 6 7 tane bitki karıştırıyorum kaynamış suyun içerisine birer tutam atıp balla karıştırıp içiyorum günde en az 4 5 fincan vücudu yenilemek adına bi sürü şeye faydası var sadece gebelikle ilgili değill kafama göre buraya otları yazmak istemiyorum başlamak isterseniz doktorlarınıza danışın ..bitkilerin bi çoğu sakinleştirici stres azaltıcı ben bu yüzden başladım ..
annelik işte dayanacak güç bulacaksın
Haklısın canım zaten bebişi düşününce bi önemi kalmıyo hiçbirinin ama ben kendime hayret ediyorum resmen tatlı delisiyimdir en çokta çikolata ama şimdi düşüncesi bile kötü yapıyo hep meyve , ot , salata yiyesim geliyo , bol limonlu salata özellikle
hep diyorlar ya hamilelik başka bişi diye demekki sende var bu
inşallah Allah banada nasip eder
Amin canım eder tabii daha yaş kaçki , en hayırlı zamanda olsun inşallah
yok canım sanmıyorum yaa bir an önce gelse de rahatlasam saatli bomba gibi dolaşıyorum
canım regl olcakmışım gibi sürekli kasıklarımda ağrı var zatii akıntım var göğüslerde dolgunluk var uçları acıyoo ellerim ayaklarım buz gibi
işin ilginç tarafı ben ateşte ölçüyorum ateşim de hala yüksek düşme olsa sevinicem regl olucam diye
stres yaptım reglim geçikti diyelim de bu ateş neyin nesii anlamış değilim allahtan hayırlısını diliyorum şu mubarek günde umarım bişey yoktur off:26:
Ayyy canım yaa bal 40 derecenin üzerinde zehire dönüşüyo sıcak şeylere bal koymanı tavsiye etmem bende Ender Saraç tan öğrenmiştim o günden beri sıcak ballı süt içmiyorum , sen bi araştır derim
Çok stress yaptın tatlım geliceği varsada korktu zaarrr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?