milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

bitki çayı mı???
hangi bitki çayının neye faydası varmış ?

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/500228-otomatik-yumurtlama-gunu-hesaplayicisi.html buraya son adet tarihi girersen sana en yüksek ve en düşük yumurtlama tarihi söyler ona göre hız verirsin çalışmalara

Günaydın kızlar , nasılsınız bugün?

günaydın canım şükürr iyiyizz sen nasılsın bugün ?

saol cnm sennde cuman mübarek olsun

cümlemizin inşallah

bence artık pazartesi bi süprizle karşılaşabiliriz senn durumunla ilgili
baksana zuhal kürtajı düşünmeye başlamıştı sonra kalp atışını duydu
biraz beklemekta fayda var sanırm

yok canım sanmıyorum yaa bir an önce gelse de rahatlasam saatli bomba gibi dolaşıyorum

canım regl olcakmışım gibi sürekli kasıklarımda ağrı var zatii akıntım var göğüslerde dolgunluk var uçları acıyoo ellerim ayaklarım buz gibi

işin ilginç tarafı ben ateşte ölçüyorum ateşim de hala yüksek düşme olsa sevinicem regl olucam diye

stres yaptım reglim geçikti diyelim de bu ateş neyin nesii anlamış değilim allahtan hayırlısını diliyorum şu mubarek günde umarım bişey yoktur off
:26:

bence dert edicek bişi yok kuzum papzaretside bi süpriz olucak ,
özel msjlarına bi bakar mısn canım...

İyiyim fıstıklar ama sürekli bir mide bulantısı , yerdemiyim göktemiyim belli değil , istifrada edebilen biri değilim , ama farkettim acıkmaya başlayınca bulanmaya başlıyo bişeyler yiyince geçiyo bide sabah uyanırken ayyy çok kötü, Rabbim dayanma gücü versin , çekilecek gibi değil. burnumdan nefes almamaya çalışıyorum her tür koku rahatsız ediyo , mandal takıcam artık :26:

bitki çayı mı???
hangi bitki çayının neye faydası varmış ?

canım tavsiye üzerine bitki çaylarına başladım 6 7 tane bitki karıştırıyorum kaynamış suyun içerisine birer tutam atıp balla karıştırıp içiyorum günde en az 4 5 fincan vücudu yenilemek adına bi sürü şeye faydası var sadece gebelikle ilgili değill kafama göre buraya otları yazmak istemiyorum başlamak isterseniz doktorlarınıza danışın ..bitkilerin bi çoğu sakinleştirici stres azaltıcı ben bu yüzden başladım ..

annelik işte dayanacak güç bulacaksın

Ayyy canım yaa bal 40 derecenin üzerinde zehire dönüşüyo sıcak şeylere bal koymanı tavsiye etmem bende Ender Saraç tan öğrenmiştim o günden beri sıcak ballı süt içmiyorum , sen bi araştır derim

annelik işte dayanacak güç bulacaksın

Haklısın canım zaten bebişi düşününce bi önemi kalmıyo hiçbirinin ama ben kendime hayret ediyorum resmen tatlı delisiyimdir en çokta çikolata ama şimdi düşüncesi bile kötü yapıyo hep meyve , ot , salata yiyesim geliyo , bol limonlu salata özellikle

hep diyorlar ya hamilelik başka bişi diye demekki sende var bu
inşallah Allah banada nasip eder

Gidiyim hava çok güzel , az yürüyüş alışveriş halledim sabahtan. Öptüm fıstıklar

ateşin hala yüksek olması ilginç ateşli arkadaşım benim

canım eczacı birinin tavsiyesi üzerine başladım kafama göre almadım yani çayı demlemiyorum içilebilecek sıcaklıkta suyun içerisine bitkileri koyup süzdükten sonra balını koyuyorum yani 40 derecenin üzerinde olması mümkün değil içeçem zaten tadıı ve kokusu yeterince berbat :26: bide böyle konulardaa hassasım kafama göre asla bişey kullanmam bunula ilgili bi sürü dökümde aldım dediğin yan etkisinin ve zararının olabileceği şekilde tavsiyede bulunmaz..bu arada bitkilerden bi kaç tanesini yazayım

Civan Perçemi Çayının Faydaları:
- Özellikle kadınlarda görülen ağrılı kramplarda etkilidir.
- Kadınların korkulu rüyası meme kanserine karşı faydalıdır.
- Mide rahatsızlıklarına, soğuk algınlığına iyi gelir.
- Regl dönemlerinde sancı azaltıcı ve sakinleştirici görevi vardır.
- İştah açar ve ateş düşürür.
- Hemoroidal rahatsızlıklarda içilmesi durumunda oldukça yararlıdır.
- Boğmaca, kızamık gibi rahatsızlıklarda içildiğinde faydalıdır.
- Sinirleri kuvvetlendirir.

rezene çayı Kullanım alanları:
• Sindirim sistemiyle ilgili sorunu olan kişiler,
• Mide ve gaz rahatsızlığı bulunanlar,
• Soğuk algınlığı olanlar,
• Öksürüğü kesilmeyen kişiler,
• Emzirme döneminde olan anneler için anne sütünü arttırmayı isteyen anneler,
• Bebeğinde devamlı gaz durumu olan aneler,
• Yoğun stres ortamından çalışanlar,
• Günlük olaylardan dolayı sinirlenen ve sinirlerini yatıştırmak isteyen kişiler için iyi bir şifa kaynağıdır.

çakşırr otu
Çakşır Otunun Faydaları:
* Cinsel gücü ve isteği arttırıcı, etkili bir afrodizyaktır.
* Aynı zamanda sperm sayısını ve hareketliliğini de arttırıcı etkilere sahiptir.
* Erkelerde sperm azlığı Azosperm için etkili bir bitkidir.
* Erkeklerde cinsel gücü artıran, kısırlığa çare olan ve çocuğu olmayan sperm azlığı olanlar için mükemmel şifalı bir bitkidir.
* Kasları kuvvetlendirir ve kas ağrılarını gidermeye yardımcı olur.
* Sinirleri rahatlatır.
* Astım ve bronşitte faydalıdır.

döktürdüm

günaydın canlar....hepinizin cuması hayırlı olsun.... iki günlük tatilden sonra bu çalışma neyin nesi yaw diyesi geliyor insanın :):)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…