milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

slm kıslar dün ugrayamadım iş yerinde aniden fanalaştım eşimi aradım adetim geldi çok sancım vardı hemen doktora gittik kan testi istedi ögleden snr gel alttan muayene atmmem lazım dedi gittik polikistik over dedi bir sürü yumurtam varmış hepsi aynı anda gelişmeye çalışıyormuş gelişemiyormuş adetim o yüzden gecikmiş ilaç verdi 3 ay kullancam daha snra yumurtamı geliştircek ilaç vercekmiş zaten bugünde agrım var iş arkadaşım yanımda oldugu için ara ara giriş yapcam kızlar hepiniz kendinize iyi bakın neşe canım sen ne yaptın ihmal etme adetin gelirse git muyene ol adetliyken bakılması lazımmış rahim aşagı indigi için herşey daha net görülüyormuş hepinizi öptüm

allah gönlünüzden geçen bütün dileklerinizi gerçekleştirsin canlarım

geçmiş olsun canım ya gelmemenden zaten meraklanmıştık
önce senn sağlığın öenmli tabi bebekten filan sen iyi olmaya bak

günaydın canlar....hepinizin cuması hayırlı olsun.... iki günlük tatilden sonra bu çalışma neyin nesi yaw diyesi geliyor insanın :):)))

günaydııınnn sana da hayırlı cumalar canım yarın zati tatil yine boşver bu gün senin için faaliyet oldu öyle düşün

naptınız nasıl geçti hatunlar matinesi neler yediniz içtiniz

pazartesiye randevu aldım canım reglin gelirse gelmezse filan dye bişey demedi doktor pazartesi kan testini tekrarla gel didi

sana da çok geçmiş olsun balım biran önce iyileşirsin inşallah

kızlar hanginiz güzel kısır yapıyooo bi el atın şu işe yahuu canım çok çektiiiiii

canım çok geçmiş olsun.... aman kendine dikkat et kuzucum... sen bize lazımsın :):)

günaydın canlar....hepinizin cuması hayırlı olsun.... iki günlük tatilden sonra bu çalışma neyin nesi yaw diyesi geliyor insanın :):)))

günaydınn ışılcım sanada hayırlı cumalar neyse sen o moddan çıkma nasılsa yarın haftasonu pazartesiye nasıl başlarsın bilemem ama :)))))

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ..

geçmiyor ya zaman saate baksana daha 09:58 :):) evde olsaydım emin ol şimdi saat iki olmuştu :):):)

dün öğlene kadar bende evdeydim 1 de geldim işe sabah 7 de kalktım kahvaltımı yaptım duşumu aldım biraz uzandım tv karşına bi baktım saat 12 olmuş bende aynen öyle dedim işte olsaydım bırak saati dakikalar ilerlemiyor bazen :))))))

kızlar hanginiz güzel kısır yapıyooo bi el atın şu işe yahuu canım çok çektiiiiii

bende tatlıı isterimm o zaman en sütlüsünden

sende benim gibi yiyicisin galiba kız nülüş

aslında genelde pek iştahım yoktur hatta baya zayıfım 40 klioyum malesef
kilo almak içinde çok uğraştım herkes evlenince alırsın hemen diolardı ama 8 ay geçti ben hala aynıyım
ama kısıra dayanamam

aman boşver kız iyi böyle napçan kilo alıp boyunla orantılıysa sorun yok

bende malesef ki kilo alma potansiyeli var ondan nerdeyse her akşam spor yapıyorum

bıraksam yuvarlanırım heraldee

aman boşver kız iyi böyle napçan kilo alıp boyunla orantılıysa sorun yok

bende malesef ki kilo alma potansiyeli var ondan nerdeyse her akşam spor yapıyorum

bıraksam yuvarlanırım heraldee

boyum 158 filn zaten 40 olduğuma inanmıyolar

bravo size hamile kadının yanında kısırdan bahsedin :):):) ayy çok canım istedi bol nar ekşili olsa ne güzel olur di miiii :):)

aboovvv pot kırdırk galibaa:18::18: kız sen dün kızlar matinesinde kısır yapmadınmı kısırsız matinemi olurmuşş

boyum 158 filn zaten 40 olduğuma inanmıyolar

kız ye accıııkkk gel ben seni elcağızlarımla besliyem besiye yatıram senii

valla ışılcım benim de canım çekti ya neşenin işi gücü bizim canımızı çektirmek oldu aşkolsun

buyrun benden size birer porsiyon kısır vuçlarınızı yalamayı ihmal etmeyinn ve akşama hepiniz kısır yapınn

Son düzenleme:

ayyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…