günaydın canlar....hepinizin cuması hayırlı olsun.... iki günlük tatilden sonra bu çalışma neyin nesi yaw diyesi geliyor insanın :):)))
bak günün yarısı bitti bile yaa boşver az kaldı zatenöyle teselli et kendini
allah gönlünüzden geçen bütün dileklerinizi gerçekleştirsin canlarım
slm kıslar dün ugrayamadım iş yerinde aniden fanalaştım eşimi aradım adetim geldi çok sancım vardı hemen doktora gittik kan testi istedi ögleden snr gel alttan muayene atmmem lazım dedi gittik polikistik over dedi bir sürü yumurtam varmış hepsi aynı anda gelişmeye çalışıyormuş gelişemiyormuş adetim o yüzden gecikmiş ilaç verdi 3 ay kullancam daha snra yumurtamı geliştircek ilaç vercekmiş zaten bugünde agrım var iş arkadaşım yanımda oldugu için ara ara giriş yapcam kızlar hepiniz kendinize iyi bakın neşe canım sen ne yaptın ihmal etme adetin gelirse git muyene ol adetliyken bakılması lazımmış rahim aşagı indigi için herşey daha net görülüyormuşhepinizi öptüm
günaydın canlar....hepinizin cuması hayırlı olsun.... iki günlük tatilden sonra bu çalışma neyin nesi yaw diyesi geliyor insanın :):)))
slm kıslar dün ugrayamadım iş yerinde aniden fanalaştım eşimi aradım adetim geldi çok sancım vardı hemen doktora gittik kan testi istedi ögleden snr gel alttan muayene atmmem lazım dedi gittik polikistik over dedi bir sürü yumurtam varmış hepsi aynı anda gelişmeye çalışıyormuş gelişemiyormuş adetim o yüzden gecikmiş ilaç verdi 3 ay kullancam daha snra yumurtamı geliştircek ilaç vercekmiş zaten bugünde agrım var iş arkadaşım yanımda oldugu için ara ara giriş yapcam kızlar hepiniz kendinize iyi bakın neşe canım sen ne yaptın ihmal etme adetin gelirse git muyene ol adetliyken bakılması lazımmış rahim aşagı indigi için herşey daha net görülüyormuşhepinizi öptüm
kızlar hanginiz güzel kısır yapıyooo bi el atın şu işe yahuu canım çok çektiiiiii
off süper olurdu yaa olsa
geçmiyor ya zaman saate baksana daha 09:58 :):) evde olsaydım emin ol şimdi saat iki olmuştu :):):)
kızlar hanginiz güzel kısır yapıyooo bi el atın şu işe yahuu canım çok çektiiiiii
sende benim gibi yiyicisin galiba kız nülüş
aslında genelde pek iştahım yoktur hatta baya zayıfım 40 klioyum malesef
kilo almak içinde çok uğraştım herkes evlenince alırsın hemen diolardı ama 8 ay geçti ben hala aynıyım
ama kısıra dayanamam
aman boşver kız iyi böyle napçan kilo alıp boyunla orantılıysa sorun yok
bende malesef ki kilo alma potansiyeli var ondan nerdeyse her akşam spor yapıyorum
bıraksam yuvarlanırım heraldee
bravo size hamile kadının yanında kısırdan bahsedin :):):) ayy çok canım istedi bol nar ekşili olsa ne güzel olur di miiii :):)
valla ışılcım benim de canım çekti ya neşenin işi gücü bizim canımızı çektirmek oldu aşkolsun
bravo size hamile kadının yanında kısırdan bahsedin :):):) ayy çok canım istedi bol nar ekşili olsa ne güzel olur di miiii :):)
boyum 158 filn zaten 40 olduğuma inanmıyolar
valla ışılcım benim de canım çekti ya neşenin işi gücü bizim canımızı çektirmek oldu aşkolsun
aboovvv pot kırdırk galibaa:18::18: kız sen dün kızlar matinesinde kısır yapmadınmı kısırsız matinemi olurmuşş
kız ye accıııkkk gel ben seni elcağızlarımla besliyem besiye yatıram senii
buyrun benden size birer porsiyon kısır vuçlarınızı yalamayı ihmal etmeyinn ve akşama hepiniz kısır yapınn
Eki Görüntüle 358899
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?