milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

aynen canım yaaa...şimdi böyle ekşi ekşi yanında da bol yeşillikkk ohhh mis gibi kokan salatalık (ama yaz salatalığı)....ayyy beni mahvettiniz :):)

kız restoranlar filan da yapmaz öğle yemeğinde söyle kendine dicektimmm amanııınnn fena olduu:18::18::18:

neyse başka şeylerden bahsedelim hamişler sizlerin aktiviteleriniz nasıl gidiyo doktor yasakladımı bişeyleri kızlar

anlarsınız açık açık sormıyım şimdi merak ediyorumm

neyse başka şeylerden bahsedelim hamişler sizlerin aktiviteleriniz nasıl gidiyo doktor yasakladımı bişeyleri kızlar

anlarsınız açık açık sormıyım şimdi merak ediyorumm

bende doktor yasağı yok ama ben yasakladım :):) hoş kocişimde saolsun o konuda çok anlayışlı.... bebeğim herşeyden kıymetli yaaa inanın insanın aklına hiç aktivite falan gelmiyor...:):) kocamın kokusu bana yetiyor :):)

Ne bilim insan ister canım hele hamilelikte hormonlar daha deli çalışır hem ilişikin faydası da var derler ondan sordum sen sabrediyosan bravo valla enişte beye de sabırlar diliyoruz ailecekk

Ne bilim insan ister canım hele hamilelikte hormonlar daha deli çalışır hem ilişikin faydası da var derler ondan sordum sen sabrediyosan bravo valla enişte beye de sabırlar diliyoruz ailecekk

:):):)

doktor bişi demediten sonra sen neden yasakladın ki ?

:):)

kızlar inanın karnınızda o minik bebişinizin orada olduğunu öğrendiğiniz anda onu her türlü tehlikeden riskten korumak istiyor insan.... mesela ilk aylar ani kasılmalar düşüğe bile neden olabiliyormuş kızlar... onun için ilk üçay çok önemli... ondan sonrasında da ben bebişim için hormonlarımın önüne geçip nefsime hakim olabileceğimi düşündüm.. ya ani bir kasılma ani bir hareket ya onu benden bizden alırsa okrkusu var eşimde de bende de.... onun için biz ara verdik :):):) ama ilişkiye girip doğuma giden insanları okudum.. ve kendilerini tebrik ettim içimden :):):)

benim iş arkdaşlarımdan 2 sinin çocukları var ikiside non stop devam etmiş biri ilişkiye girmiş 3 saat sonra doğuma gitmiş

ışılcın sen yasakladın ya bişi merak ettim hamilelik bitene kadar aktivide stop mu yani merak ettttimmmm

24 cnm daha yeni başlıyaz bu ay çalışmaya gçen ay yeni bıraktım doğum kontrolü ama korunmaya devm ettik bu ay ilk oluak yani

O zaman taktik veriyim sana birazcık , adetin ilk günü ayın biri dielim 10 unda başla mesaiye ve her 2 günde bir beraber olmalısın. Gerçi kış günü insan 2 günde bir üşeniyo ama bahar geliyo artık hadi gene iyisin birde doğum kontrol hapını bıraktım ben 3 ay sonra hamiş oldum , hemende olabilir tabii kişiye göre değişiyo sanırım

Çok alemsiniz yaaa bebişi kaptıktan sonra kim napsın kocayı ayol , benimki şimdiden çayımı getirmeye başladı benden çok o düşünüyo zaten bi zarar filan olabilir die , canım kocacım yaaa melek gibidir , foruma girdiğimi biliyo belki okuyodur arada Seni çok seviyorum Aşk böcüğüm

ışılcın sen yasakladın ya bişi merak ettim hamilelik bitene kadar aktivide stop mu yani merak ettttimmmm

Yokcanım eğer extra bi durum yoksa bi düşük tehlikesi filan hariç tabii hiçbizaman yasaklamıyorlar aksine annenin mutlu olması rahatlaması bebeğede faydalıymış ama ilkinin kalbi durunca ne kadarda zararlı değil deseler yapmıyoruz yinede

aman boşver kız iyi böyle napçan kilo alıp boyunla orantılıysa sorun yok

bende malesef ki kilo alma potansiyeli var ondan nerdeyse her akşam spor yapıyorum

bıraksam yuvarlanırım heraldee

o potansiyel bendede var canımm maşallahım varr sporda yapmıyorum bütün gün oturarak çalışıyorum sabahlarıda arabayla geliyorum kapıdan biniyorum şirkette iniyorum elimden gelse lavaboyada arabayla gidicem

boyum 158 filn zaten 40 olduğuma inanmıyolar

nee 40 kilomu bebem çok merak ettim ben şimdi seniii

ya sabırrrr

benim iş arkdaşlarımdan 2 sinin çocukları var ikiside non stop devam etmiş biri ilişkiye girmiş 3 saat sonra doğuma gitmiş

maşallah diyelim arkadaşına neşecim benimde çevremde çok var hiç ara vermeyen hiçte problem yaşamamışlar ama herkes aynı olacak diye bi kural yokk bakalım biz napıcazz neşe koca bebeklerimizle

ayy saol cnm ya böyle şeyleride burda öğrendim zaten

evt cnm senn durumun hassas biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…