milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

40 ve hiç alamıyorum ya ama doktora sordum kilolu olsaydın zayıfla öyle hamile kal derdim ama zayıflığın hiç bi etkisi olmaz dedi bebişe..
bebiş olunca nasıl oluak bende bilmiyorum ama merak ediyorum tabi bebek oldğunu hissedince insan belki daha farklı düşünmeye başlayabilir tabi

vanillia sende bendensin canım bende hiçbir zaman çok zayıf olmadım çocukluğum hariç , çalışırken çok iyiydim tam ideal ama evlenip evde oturmaya başlayınca helede internet olunca evde biyerede çıkasım gelmiyor , ye ye otur aynen üstüne birde polikistik over ve insülin direnci var asıl kilo kaynağımda onlar , ayyy gene iyiymişim ben yaa tabloya bakınca kapılardan sığmamam lazım

ışılcın sen yasakladın ya bişi merak ettim hamilelik bitene kadar aktivide stop mu yani merak ettttimmmm

aşk orucuna yatmış annem o nuh der peygamber demez koklar durur kocasını 9 ay

yılın potu diyorummm önce adamı yerden yere vurmuş sonra aşk böcüüğü yapmış alemsini kızlar heee

yaz geliyii kıs kırlarda dağlarda koşçiiizzz yakalım yakları çağıralım bebişleri oturmak yok bir ki bir kii

valla benim kocayı bilmem de 9 ay ben dayanamam sanıyorum kiii 9 ay kız dile kolayy

ahh ahh azıcık spor yapabilsem oda işime gelmiyor yemeyii çok seviyorumm 57 kiloyum ben ama benim göbüş Allah versin yanii

aşk orucuna yatmış annem o nuh der peygamber demez koklar durur kocasını 9 ay

yılın potu diyorummm önce adamı yerden yere vurmuş sonra aşk böcüüğü yapmış alemsini kızlar heee

ben bunu fark edememişim yaa

yaz geliyii kıs kırlarda dağlarda koşçiiizzz yakalım yakları çağıralım bebişleri oturmak yok bir ki bir kii

valla benim kocayı bilmem de 9 ay ben dayanamam sanıyorum kiii 9 ay kız dile kolayy

kuzum yazz maz dinlemem dağda bayırda yakarım mangalımı yer içer yuvarlanırım ben gene yemeye gelmişim dünyaya annem bu arada evet 9 ay perhiz çok be ya

Son düzenleme:
Yaşlar kaç kızlar kendimi kart hissetmeye başladım siz daha 24 lerde bebek düşünüyorsunuz ben o yaşta evlenmeyi bile düşünmüyordum , ben 80 liyim 2009 da evlendim yani 29 yaşında , şimdide 32 olmuş şaka maka , ne hızlısınız maşallahhhhhhh

allahım ne kaynamış bu sayfalar...giremiyorum kaç gündür.inanılmaz yoğundum
Şöyle bir baktım sayfalar ama çok dikkat edemedim.
sadece kısırı gördüm
benim kısırım çok meşhurdur. herkesin dilindedir desem yeridir:) geçen akşam canım istedi oturdum kendime kısır yaptım
onun dışında zuhal senin adına çok sevindim rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah
neşecim senin de gelen giden yokmuş:44: kafam karıştı. hakkında hayırlısı olur inşallah
benim ilişki konusunda bir yasak yok çok sık olmuyor açıkcası ama stop değil

Kaç yaşındasınız kızlar? Merak ettim şimdi hepmi ben geç kalıyorum acaba :44: ben 80 liyim 2009 da evlendim , aaaa şaka maka 32 oldum yaaa 32 de anne olucam sanırım Allahın izniyle

hoşgeldin şekerim..valla bu kızlar kaynattıkça kaynatıyorlar :):) bi de utanmadan kısır resmi ekliyorlar hiç beni düşünmeden :):)

Kaç yaşındasınız kızlar? Merak ettim şimdi hepmi ben geç kalıyorum acaba :44: ben 80 liyim 2009 da evlendim , aaaa şaka maka 32 oldum yaaa 32 de anne olucam sanırım Allahın izniyle

aynı yaştayız canım benim bende bebişimi 32 yaşında kucağıma almış olacağım Allahın izniyle inşallah :):) 2010'un Temmuzunda evlendim bende...bu kızlar küçük yaşta bulmuşlar evlenmişler eee biz geç kalmışızz annem :):)

Saol canım pek uğramadım moralim bozukken , düşünmemeye çalıştım ama Allah büyük en umutsuz anımda yetişti yine

Sorma canım bizim yaşta torunu olcak kızların bu hızla cinsiyeti belli olmadımı bebişin daha?

yok kuzum iş yerindeyim :):) ama akşam eve gidince yaparım sanırım :)

bu arada benim bebiş sağ kasığıma yerleşti sanırım orada hissediyorum kuzumu yaaa :)

sağ kasık erkek bide dün canın helva falan istiyordu öyle hatırlıyorum . yani tatlı yiyorsun. senin oğluşun olacak

Saol canım pek uğramadım moralim bozukken , düşünmemeye çalıştım ama Allah büyük en umutsuz anımda yetişti yine

çok şükür cnm. şimdi bebeğe gereken besinleri tüketmeye çalış bol bol. gerçi ilk 3 ay bebişler anneden alıyor ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…