o potansiyel bendede var canımm maşallahım varr sporda yapmıyorum bütün gün oturarak çalışıyorum sabahlarıda arabayla geliyorum kapıdan biniyorum şirkette iniyorum elimden gelse lavaboyada arabayla gidicem
nee 40 kilomu bebem çok merak ettim ben şimdi seniii
ya sabırrrr
maşallah diyelim arkadaşına neşecim benimde çevremde çok var hiç ara vermeyen hiçte problem yaşamamışlar ama herkes aynı olacak diye bi kural yokk bakalım biz napıcazz neşe koca bebeklerimizle
evt cnm senn durumun hassas biraz
ışılcın sen yasakladın ya bişi merak ettim hamilelik bitene kadar aktivide stop mu yani merak ettttimmmm
Çok alemsiniz yaaabebişi kaptıktan sonra kim napsın kocayı ayol , benimki şimdiden çayımı getirmeye başladı benden çok o düşünüyo zaten bi zarar filan olabilir die , canım kocacım yaaa melek gibidir , foruma girdiğimi biliyo belki okuyodur arada Seni çok seviyorum Aşk böcüğüm
o potansiyel bendede var canımm maşallahım varr sporda yapmıyorum bütün gün oturarak çalışıyorum sabahlarıda arabayla geliyorum kapıdan biniyorum şirkette iniyorum elimden gelse lavaboyada arabayla gidicem
maşallah diyelim arkadaşına neşecim benimde çevremde çok var hiç ara vermeyen hiçte problem yaşamamışlar ama herkes aynı olacak diye bi kural yokk bakalım biz napıcazz neşe koca bebeklerimizle
vanillia sende bendensin canım bende hiçbir zaman çok zayıf olmadım çocukluğum hariç , çalışırken çok iyiydim tam ideal ama evlenip evde oturmaya başlayınca helede internet olunca evde biyerede çıkasım gelmiyor , ye ye otur aynen üstüne birde polikistik over ve insülin direnci var asıl kilo kaynağımda onlar , ayyy gene iyiymişim ben yaa tabloya bakınca kapılardan sığmamam lazım
aşk orucuna yatmış annem o nuh der peygamber demez koklar durur kocasını 9 ay
yılın potu diyorummmönce adamı yerden yere vurmuş sonra aşk böcüüğü yapmış alemsini kızlar heee
yaz geliyii kıs kırlarda dağlarda koşçiiizzz yakalım yakları çağıralım bebişleri oturmak yok bir ki bir kii
valla benim kocayı bilmem de 9 ay ben dayanamam sanıyorum kiii 9 ay kız dile kolayy
Kızzz benim kuzenin çocuğu 40 kilo :)) biraz bak kendine , gerçi kilolu olmaktan çok daha iyidir zayıf olmak ama yinede azcık al kızzz
siz bi bebişlerinizi karnınızda taşımaya başlayında aşk orucu diye dalga geçen sizi görecem ben :):):)
allahım ne kaynamış bu sayfalar...giremiyorum kaç gündür.inanılmaz yoğundum
Şöyle bir baktım sayfalar ama çok dikkat edemedim.
sadece kısırı gördüm
benim kısırım çok meşhurdur. herkesin dilindedir desem yeridir:) geçen akşam canım istedi oturdum kendime kısır yaptım
onun dışında zuhal senin adına çok sevindimrabbim sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah
neşecim senin de gelen giden yokmuş:44: kafam karıştı. hakkında hayırlısı olur inşallah
benim ilişki konusunda bir yasak yokçok sık olmuyor açıkcası ama stop değil
Kaç yaşındasınız kızlar? Merak ettim şimdi hepmi ben geç kalıyorum acaba :44: ben 80 liyim 2009 da evlendim , aaaa şaka maka 32 oldum yaaa 32 de anne olucam sanırım Allahın izniyle
hoşgeldin şekerim..valla bu kızlar kaynattıkça kaynatıyorlar :):) bi de utanmadan kısır resmi ekliyorlar hiç beni düşünmeden :):)
Sorma canım yaa marul olsa kalkıp kısır yapıcam şimdi , yokmu oralarda yapıcak birisi?
allahım ne kaynamış bu sayfalar...giremiyorum kaç gündür.inanılmaz yoğundum
Şöyle bir baktım sayfalar ama çok dikkat edemedim.
sadece kısırı gördüm
benim kısırım çok meşhurdur. herkesin dilindedir desem yeridir:) geçen akşam canım istedi oturdum kendime kısır yaptım
onun dışında zuhal senin adına çok sevindimrabbim sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah
neşecim senin de gelen giden yokmuş:44: kafam karıştı. hakkında hayırlısı olur inşallah
benim ilişki konusunda bir yasak yokçok sık olmuyor açıkcası ama stop değil
aynı yaştayız canım benim bende bebişimi 32 yaşında kucağıma almış olacağım Allahın izniyle inşallah :):) 2010'un Temmuzunda evlendim bende...bu kızlar küçük yaşta bulmuşlar evlenmişler eee biz geç kalmışızz annem :):)
yok kuzum iş yerindeyim :):) ama akşam eve gidince yaparım sanırım :)
bu arada benim bebiş sağ kasığıma yerleşti sanırım orada hissediyorum kuzumu yaaa :)
Saol canım pek uğramadım moralim bozukken , düşünmemeye çalıştım ama Allah büyük en umutsuz anımda yetişti yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?