milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kuzum yazz maz dinlemem dağda bayırda yakarım mangalımı yer içer yuvarlanırım ben gene yemeye gelmişim dünyaya annem bu arada evet 9 ay perhiz çok be ya

hhahahhahahahahah çok yuvarlanma kene yapışır

siz bi bebişlerinizi karnınızda taşımaya başlayında aşk orucu diye dalga geçen sizi görecem ben :):):)

ben bi hafta zor duruyom reglde canım yaa sabrederim mi diyosun önce bebiş gelsin de bakıcaz

bende almak istiyorum ama hiç alamıyorum üniden beri hep aynı kilodayım

gel ben seni besiye çekeyim bi hafta tanıyamassın kendini

bende 86 lıyım 13 nisan itibari ile 26 bitçek kızlar kartladık laaynn 1,5 senelik evliyim işte hamiş kalsam 27 de anneyim normal bencee ahh bi gelseeee

ayyy ayçam hoşgeldin sefalar getirdin özlettin kız kendiniii bak bu hatunların hepsi hazırcı kim güzel kısır yapar dedim

hepsi yemeğe oturdu ben yaparım diyen yok

gelen giden yok henüz tatlım unuttum ben kırmızıları yeniden çalışmalara başladım çok tuhaf yaaa

bu arada sende bendensin galiba durmak yok yola devam

siz bi bebişlerinizi karnınızda taşımaya başlayında aşk orucu diye dalga geçen sizi görecem ben :):):)

bende çok merakk ediyorum o zamanlarımızıı yaa

ne kartıı kuzum ya tam yaşında evlenmişsiniz bence bende 85 liyim 26 diyelim hala 27 demeye dilim varmıyor 2010 da evlendim 2 sene önce ama hep 30 dan önce gitmem biyere diyenlerdendim nasip böyleymiş bebişimide 30 dan önce gelmesini istiyorum çünkü 2.cisi içinde geç olsun istemiyorum ( bu arada bi tane yaptım ikinciyi düşünüyorum bakarmısın ) Rabbim izin verdikten sonraa isterim yaa

canım hoşgeldinn nerelerdesin sen ya evett iyi kaynattıkk hamişlerimizz çoğalıyo darısııı bize inşallah sen nasılsın neler yapıyosun görüşmeyeliii

Sorma canım bizim yaşta torunu olcak kızların bu hızla cinsiyeti belli olmadımı bebişin daha?

sağ kasık erkek bide dün canın helva falan istiyordu öyle hatırlıyorum . yani tatlı yiyorsun. senin oğluşun olacak

cinsiyeti inşallah bebişim gösterirse pazartesi günü belli olacak :):) ayy dün öyle yedim ki helvayı :):) sağ kasık erkek sol kasık kız mı oluyor?? o yerleşme konumları hakkında pek bi bilgim yok benim :))))

Son düzenleyen: Moderatör:
geçmiş olsun canım ya gelmemenden zaten meraklanmıştık
önce senn sağlığın öenmli tabi bebekten filan sen iyi olmaya bak

teşekkürler canım şimdilik iyi sayılırım halen agrım devam ediyo ama olsun regl gelmemeside çok kötü bişi hakkımızda hayırlısı neyse öyle olsunnnnn

pazartesiye randevu aldım canım reglin gelirse gelmezse filan dye bişey demedi doktor pazartesi kan testini tekrarla gel didi

sana da çok geçmiş olsun balım biran önce iyileşirsin inşallah
[/QUOTE]

inşallah hakında hayırlısı neyse o olsun canım inşallah hamişsindir benim halen agrım var kuzum dur bakalım artık stres yapmıycam önümüzdeki maçlarrrrrrrrrrrrr bizim bizde gün gelir jübile yaparız artıkkkk

inşallah havvacım hakkımızda hayırlı olan olsun herzaman demişimdir benim için hayırlıysa olsun senin için de öyle olsun

benim umudum yok ama doktor birşeyden mi şüphelendi ki bilemiyorum:26:

beta hcg gebelik hiç olmayanlarda 0,01 gibi bir değer çıkıyomuş biraz araştırdım benimki 1,20 gibi çıktı normalde gebelik yok ama

artabilir diye düşündü heralde doktor amca hala regl olmadım deyince bilemiyorum böyle şeyler yaşayanlar da varmış pazartesi gelsin öğrenicez

neşecim canım sen geç yumurtluyo olabilirmisin çalışmalarına devam et bence belki akıntının sebebi budur pazartesi test yap inşallah hamilesindir ama eğerki yine negatif çıkarsa doktoruna bu ihtmalide sor olmazmı tatlım

biliyomusun benimde reglim gecikti bugün üç gün oldu ne gelen var ne giden bide belim çok ağrıyo ve kaç zamandır iştahım aşırı açıldı bide uyku halim var tabi bunlar psikolojikte olabilir ama bende yarın test yapacam umudum yok ama bakalım ne çıkacak

Şimdilik en büyük bebiş o içimizde bakalım abimi olcak ablamı ben bazen düşünürdüm bi kızım olsa die hep , kız çocuğu daha bi tatlı oluyo , aman diorum sonra kukunmu var derdin var :)) oğlan olsun en iyisi die , onuda askere gönderesim gelmiyo , en iisi kız olsun diorum böyle abuk sabuk kuruyorum kafamda hangisi hayırlı olacaksa o olsun canım , evlat sonuçta ikisininde tadı başkadır

inşallah güzel haberler alırız sizden de :):)

bidaha mı yumurtlıycam abla bilemiyorum kii

ovu testine göre ben 19. gün yumurtladım döngüm de 27-28 gün hadi bilemedim 29 gün

bu gün ise tam 35.günüm ateşim de hala yüksek regl olmadan bidaha yumurtlamak mümkünmü ki bilemiyorum:26:

sorarım bunu da gidince kan testini yenilet gel dedi baksın bakalım içim huzursuz:26:

ben regl olmuş bitmiş gibi yeniden çalışmalara başladım saçma sapan bişey oldu

benim akıntım var iştah kapalı uyku var ayaklarım ellerim buz gibi bazen afakanlar basıyo bazen donuyorum göğüsler desen çok fena acıyo gerçekten artık kırmızılar gelse çok ii olucak

çok rahatsız olmaya başladım sinirlerim tepeme çıkıyor tahammülsüzüm işte önüme gelene fırça kayıyorum

senin de belirtiler o yolda inşallah ablam sonuçların güzel çıkar dualarım seninle sende benim için dua et bir problemim olmasın diyee

allah iyiliğini versin düşündüğün şeylere baaakkk

eli ayağı sağlam akıl sağlığı beden sağlığı tam olsunda kızda olsa olur erkekte :):)

tatlım benim bi ay öyle oldu o yüzden sana öyle dedim adet olacağıma akıntım oluyodu bende hamilemiyim diye ümitleniyodum tam 15 gün gecikti test yapıyodum ama negatif çıkıyodu doktora gittim ultrasonla muayene etti bi yumurtan daha yeni büyümüş büyük ihtimalle o çatlayacak dedi iki gün sonra kontrole gel dedi gittim o gün çatlamıştı yumurta. ve sonrasında 14 gün sonra adet oldum sende gidince sor ama inşallah hamilesindir.

bide şu saydığın belirtiler bende de var ama bendede göğüs hassasiyeti yok canım sanki regl oldumda bitti gibi Allah sonumuzu hayra getirsin ve bebeklerimizi göndersin inşallah

Son düzenleme:

saraa seninn adına çok çok sevindim hadi inşallah bi müjdede senden alırız canımcımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…