saraa seninn adına çok çok sevindim hadi inşallah bi müjdede senden alırız canımcımm
tatlım benim bi ay öyle oldu o yüzden sana öyle dedim adet olacağıma akıntım oluyodu bende hamilemiyim diye ümitleniyodum tam 15 gün gecikti test yapıyodum ama negatif çıkıyodu doktora gittim ultrasonla muayene etti bi yumurtan daha yeni büyümüş büyük ihtimalle o çatlayacak dedi iki gün sonra kontrole gel dedi gittim o gün çatlamıştı yumurta. ve sonrasında 14 gün sonra adet oldum sende gidince sor ama inşallah hamilesindir.
bide şu saydığın belirtiler bende de var ama bendede göğüs hassasiyeti yok canım sanki regl oldumda bitti gibi Allah sonumuzu hayra getirsin ve bebeklerimizi göndersin inşallah
sağol inşallah canım kendimi kaptırmak istemiyorum ama içimde bi yerlerde de umutlanmıyorum desem yalan olur Allah hayırlısını versin de canım inşallah hepimiz anne oluruz bu yıl
kızlar ben iş arkadaşımın odasına ziyarete gidiyorum türkiş kafeee ziyafeti var imiş gelin size de fal bakalım
teşekkür ederim canım...
kızlar ben iş arkadaşımın odasına ziyarete gidiyorum türkiş kafeee ziyafeti var imiş gelin size de fal bakalım
ben kaçıyorum kızlar.... öptüm hepinizi iyi haftasonları....pasartesi görüşürüz.... :):)
Sen folic asiti kaçıncı haftada bıraktın tatlım?
canım bu arada ben folik asiti şimdilerde haftada üç gün içiyorum :):) ilk başlarda her gün içtim ama şimdi azalttım bi de bol yeşilik ye tatlım onlar folikasit deposu imiş :)
ayyy ayçam hoşgeldin sefalar getirdin özlettin kız kendiniii bak bu hatunların hepsi hazırcı kim güzel kısır yapar dedim
hepsi yemeğe oturdu ben yaparım diyen yok
gelen giden yok henüz tatlım unuttum ben kırmızıları yeniden çalışmalara başladım çok tuhaf yaaa
bu arada sende bendensin galiba durmak yok yola devam
İyiyim cnm benm sağol yaacanım hoşgeldinn nerelerdesin sen ya evett iyi kaynattıkk hamişlerimizz çoğalıyo darısııı bize inşallahsen nasılsın neler yapıyosun görüşmeyeliii
Öyleymiş cnm. bakalım sen den öğrenmiş oluruz. erkekse bu hipotezi doğrularız:)) sağ erkek sol kızcinsiyeti inşallah bebişim gösterirse pazartesi günü belli olacak :):) ayy dün öyle yedim ki helvayı :):) sağ kasık erkek sol kasık kız mı oluyor?? o yerleşme konumları hakkında pek bi bilgim yok benim :))))
bu akşam yemekli toplantı var off bıdı bıdı hiç çekesim yok yaaa eve gidip yatmak uyumak istiorummm
ben kaçıyorum kızlar.... öptüm hepinizi iyi haftasonları....pasartesi görüşürüz.... :):)
bu akşam yemekli toplantı var off bıdı bıdı hiç çekesim yok yaaa eve gidip yatmak uyumak istiorummm
afiyett olsunn kuşş benim yerimedee içinn
ben senin yerine yaparım o keyfi evdeseninde Allah yardımcın olsun annem bilirim hiç çekilmez bu tarz toplantılar
içtim bebeim hepinizin yerine
bir koca klasör istatistik hazırladım şimdi hepsi gardını alsın ağızlarına ediciiiiimmmm zati gerginim sinirler tavan yapmışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?