milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

saraa seninn adına çok çok sevindim hadi inşallah bi müjdede senden alırız canımcımm

sağol inşallah canım kendimi kaptırmak istemiyorum ama içimde bi yerlerde de umutlanmıyorum desem yalan olur Allah hayırlısını versin de canım inşallah hepimiz anne oluruz bu yıl

hamilelikle ilgili umudum yok canım ciddi bişey olmasından endişeleniyorum aslında ben:26:

bak bunları söylemen çok iyi oldu bikez daha yumurtluyor da olabilirim haklısın

çalışıyoruz zaten bizde regl oldu bitti gibi bakalım hayırlısı neyse o olsun öğrenicez pazartesi

güzel olan ne olacaksa o olsun tatlım

sağol inşallah canım kendimi kaptırmak istemiyorum ama içimde bi yerlerde de umutlanmıyorum desem yalan olur Allah hayırlısını versin de canım inşallah hepimiz anne oluruz bu yıl

insan ister istemez kaptırıyor kendini elinde olmadan amin inşallah canım hakkımızıda hayırlısıı ..

kızlar ben iş arkadaşımın odasına ziyarete gidiyorum türkiş kafeee ziyafeti var imiş gelin size de fal bakalım

bu akşam yemekli toplantı var off bıdı bıdı hiç çekesim yok yaaa eve gidip yatmak uyumak istiorummm

Vlla benim aklıma direkt yapmak geldi cnm. o kadar elim alışık ki yapmaya

aynen durmak yok

canım hoşgeldinn nerelerdesin sen ya evett iyi kaynattıkk hamişlerimizz çoğalıyo darısııı bize inşallah sen nasılsın neler yapıyosun görüşmeyeliii
İyiyim cnm benm sağol yaa amin inşallahhhhh ben yoğun çalışıyorum cnm takip ediyorum ama bir türlü girip yazamıyorum.
Öyleymiş cnm. bakalım sen den öğrenmiş oluruz. erkekse bu hipotezi doğrularız:)) sağ erkek sol kız
bu akşam yemekli toplantı var off bıdı bıdı hiç çekesim yok yaaa eve gidip yatmak uyumak istiorummm

kolay gele bacım:))

kızlar ben iş arkadaşımın odasına ziyarete gidiyorum türkiş kafeee ziyafeti var imiş gelin size de fal bakalım

afiyett olsunn kuşş benim yerimedee içinn

ben kaçıyorum kızlar.... öptüm hepinizi iyi haftasonları....pasartesi görüşürüz.... :):)

görüşürüzz kuzucan sanada iyi tatillerr

ben senin yerine yaparım o keyfi evde seninde Allah yardımcın olsun annem bilirim hiç çekilmez bu tarz toplantılar

Son düzenleme:
afiyett olsunn kuşş benim yerimedee içinn

ben senin yerine yaparım o keyfi evde seninde Allah yardımcın olsun annem bilirim hiç çekilmez bu tarz toplantılar

içtim bebeim hepinizin yerine

bir koca klasör istatistik hazırladım şimdi hepsi gardını alsın ağızlarına ediciiiiimmmm zati gerginim sinirler tavan yapmışş

Gunaydinnnnnnnnnnnnnnnn Gunaydinnnnnnnnnnnnnnnn
Nedense kendimi bu gün coooooooookk mutlu hissediyorum güzel bir gün olsunn hepimiz için

Sanada günaydın canım , en erkenci benim diodum sen yetiştin :) çok pozitif başlamışsın güne, öylede devam eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…