milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Gunaydinnnnnnnnnnnnnnnn Gunaydinnnnnnnnnnnnnnnn
Nedense kendimi bu gün coooooooookk mutlu hissediyorum güzel bir gün olsunn hepimiz için

günaydın bebeimm ne mutluu sana akşam güzel geçtii galiba

Sanada günaydın canım , en erkenci benim diodum sen yetiştin :) çok pozitif başlamışsın güne, öylede devam eder inşallah

hepimiz erkenciyiz sanırım zuhalcim günaydın sanada ..

Son düzenleme:

inşallah canım bence sen geç yumurtluyosundur hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun canım hepimiz için dua ediyorum

Sanada günaydın canım , en erkenci benim diodum sen yetiştin :) çok pozitif başlamışsın güne, öylede devam eder inşallah

evet tatlım pozitif başladı nedense yataktan şarkı söyleyerek kalktım kocamın öpücüklerinlen ondan belki deee

Çok fenayım gidip biraz daha yatiyim iyi gelir belki

geçmiş olsun canımcım mide bulantıları var dimi

günaydın bebeimm ne mutluu sana akşam güzel geçtii galiba

akşam toplantıdan tam 22:30 da geldim aslında toplantı filan yoğun geçti de ne bilim sabah güzel uyandım meleğim

günaydın canımmmmmm

günaydın canımmmm

Son düzenleme:
Offfff çok fenayım sabah bi elma yedim zar zor onuda çıkardım su içiyorum onu bile çıkarıyorum napıcam ben bi fikri olan varmı acaba?

Offfff çok fenayım sabah bi elma yedim zar zor onuda çıkardım su içiyorum onu bile çıkarıyorum napıcam ben bi fikri olan varmı acaba?

zorlada olsa yemen lazım vitaminsiz kalma :26: ne diyelim hamileliğin cilvesi bu mide bulantıları :26:

neşemmmm pozitiff kalkmanınn sebebi anlaşıldıı kocişin öpücüklerinin etkisindesin sen hala devamıı akşama sen bu enerjiyle Rabbim mutluluktan ayırmasınn inşallahhhhh pozitiff olmakk iyidirrrrr

hiçbişey yiyemiyormusun sen şimdi böyle zor canım ya :26: umarım geçici bi süredir :18:

Havuç yedim artık açlıktan o çıkmadı şükür daha iyiyim , kiminin hiç bulantısı olmuyomuş ama benimki baya bi zor geçicek sanırım inşallah sizlere olmaz böyle

hayırlı akşamlarrr koca toto myhoşşun hatunlarııııııııı

topikim bu ara pek bi yoğun vakit bulamıyorum sürtmeye kusura bakmayın yoksam aklımda burasııııı

iyi akşamlar neşecim nasılsın canım.?? var mı bişiler..?? valla cok merak ettim seni geldi mi körolasıca kırmızılar..?? :26:

Havuç yedim artık açlıktan o çıkmadı şükür daha iyiyim , kiminin hiç bulantısı olmuyomuş ama benimki baya bi zor geçicek sanırım inşallah sizlere olmaz böyle

canim bewn sey diye duymustum sabah uyaninca yataktan kalkmadan peynirli kraker atin agziniza bir tane diyor doktorlar.. tabi bas ucunda duracak o kraker oyle hergun onu yedikten sonra ayaklaninca mide bulantisi pek olmuyormus. denemedim henuz hamis olamadigim icin ama oyle gerekli bir bilgi olarak aklimda kalmis... bir dene istersen

Evet canım onu bende okudum ama krakeri görmeye bile tahammülüm yok ben başka bir çözüm buldum , telefon açtım doktoruma limon yala dedi :)) yokartık filan dedim ama gerçekten %100 işe yaradı bende , hatta bitince üzüldüm bi tane daha yesem mi die düşündüm ama günde 1 tane sınır koydum kendime kii hayatımda hiç limon yiyen biri değilim ama bulantı filan bırakmadı

Günaydınnnn fıstıklar bakalım bugün ne haberler var sizde? Meraklardayım varmı ümitli olan?

neşeden haber gelicek havvadan ghiç ses soluk yok ondan haber gelicek
yanlış hatırlamıyosam ışılın bebişin cinsiyeti belli olacak
çok haber var yani gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…