Gunaydinnnnnnnnnnnnnnnn Gunaydinnnnnnnnnnnnnnnn
Nedense kendimi bu gün coooooooookk mutlu hissediyorum güzel bir gün olsunn hepimiz için
Sanada günaydın canım , en erkenci benim diodum sen yetiştin :) çok pozitif başlamışsın güne, öylede devam eder inşallah
gunaydinnnnnnnnnnnnnnnn gunaydinnnnnnnnnnnnnnnn
nedense kendimi bu gün coooooooookk mutlu hissediyorum güzel bir gün olsunn hepimiz için
inşallah havvacım hakkımızda hayırlı olan olsun herzaman demişimdir benim için hayırlıysa olsun senin için de öyle olsun
benim umudum yok ama doktor birşeyden mi şüphelendi ki bilemiyorum:26:
Beta hcg gebelik hiç olmayanlarda 0,01 gibi bir değer çıkıyomuş biraz araştırdım benimki 1,20 gibi çıktı normalde gebelik yok ama
artabilir diye düşündü heralde doktor amca hala regl olmadım deyince bilemiyorum böyle şeyler yaşayanlar da varmış pazartesi gelsin öğrenicez
Sanada günaydın canım , en erkenci benim diodum sen yetiştin :) çok pozitif başlamışsın güne, öylede devam eder inşallah
Çok fenayım gidip biraz daha yatiyim iyi gelir belki
günaydın bebeimm ne mutluu sana akşam güzel geçtii galiba
günaydın canımmmmmm
Offfff çok fenayım sabah bi elma yedim zar zor onuda çıkardım su içiyorum onu bile çıkarıyorum napıcam benbi fikri olan varmı acaba?
evet tatlım pozitif başladı nedense yataktan şarkı söyleyerek kalktım kocamın öpücüklerinlen ondan belki deee
akşam toplantıdan tam 22:30 da geldim aslında toplantı filan yoğun geçti de ne bilim sabah güzel uyandım meleğim
zorlada olsa yemen lazım vitaminsiz kalma :26: ne diyelim hamileliğin cilvesi bu mide bulantıları :26:
Ne vitamini canım yaa vitaminden geçtim içtiğim suyu çıkarmasam onada razıyım
hiçbişey yiyemiyormusun sen şimdi böyle zor canım ya :26: umarım geçici bi süredir :18:
Havuç yedim artık açlıktan o çıkmadı şükür daha iyiyim , kiminin hiç bulantısı olmuyomuş ama benimki baya bi zor geçicek sanırıminşallah sizlere olmaz böyle
canim bewn sey diye duymustum sabah uyaninca yataktan kalkmadan peynirli kraker atin agziniza bir tane diyor doktorlar.. tabi bas ucunda duracak o kraker oyle hergunonu yedikten sonra ayaklaninca mide bulantisi pek olmuyormus. denemedim henuz hamis olamadigim icin ama oyle gerekli bir bilgi olarak aklimda kalmis... bir dene istersen
Günaydınnnn fıstıklar bakalım bugün ne haberler var sizde? Meraklardayım varmı ümitli olan?
slm cnm günaydın... benm yumurtlama haftama girdik bakalım çalışmalara henüz yeni başlıycaz
sende ne var ne yok ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?