milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

İyiyim canım hatta çok iyi , bulantıyada çare buldum değme keyfime

şimdi gördüm limon demiş doktorun
aman bi yol olsunda geçirmeye ne olursa olsun yani iyi olmuş
bnmde aklımın bi köşesinde olsun günün birinde lazım olabilir belki

şimdi gördüm limon demiş doktorun
aman bi yol olsunda geçirmeye ne olursa olsun yani iyi olmuş
bnmde aklımın bi köşesinde olsun günün birinde lazım olabilir belki

Kesinlikle çok önemli bir bilgi , başına gelince anlarsın :)) yaz sen aklının bi köşesine.

günaydın kızlar... güzel ve hayırlı haberlerle geçireceğimiz bir hafta diliyorum hepimize... bugün dualarınızı bekliyorum kızlar mercimekimi görmeye gideceğim inşallah sağlık ve hayır haberleri ile dönerim....akşama yazarım cinsiyetini inşallah mercimek gösterirse :):)

Son düzenleyen: Moderatör:

hadi dualarımız sennle

Günaydın tatlım merakla bekliyoruz seni , hayırlı haberlerle dönersin inşallah

bugün topik çok sakin.. neşe doktorda sanırım... havvada daha test yapmadı heralde... merak içindeyim.. güzel haberlerle gelsinler inşallah...

bugün topik çok sakin.. neşe doktorda sanırım... havvada daha test yapmadı heralde... merak içindeyim.. güzel haberlerle gelsinler inşallah...

ya kızlar yanlış mı hatırlıyorum havvanın kırmızıları gelmişmiydi?? şimdi de öyle hatırladım... B12 düşük ya benim unutuveriyorum ama kırmızıları görmüştü sanırım o yaaa ...

öyle bişi vardı regl olunca gel bakalım demiş doktor bi sıkıntı var diyodu

kızlar günaydınn...

kafam yine allak bullak oldu bi yadan mutluyum bi yandan şaşkın üzgün...

doktordan geldim şimdi ama öğleden sonra 2 de başka bi doktora daha gidicem emin olmak adına..

çok şükür kontrollerim temizmiş korkulacak birşey yokmuş kist yok mantar yok...

yeni kan değerim 30 çıktı bu gün...

doktorum vajinal ultrasonla da baktı hamilelik varda diyemem yokta diyemem dedi

geç döllenme olmuş 1 hafta beklicez dedi doktor

pazartesi yeniden kontrole gidicem ozamana kadar regl olursam erken kayıp diyeceğiz dedi düşükmü dedim

hayır bu durumlara erken kayıp diyoruz dedi düşük değil çünkü tamamen bir oluşum olmuyor döllenme oluyor fakar atılıyor dedi

birçok kadın bunu yaşıyomuş ne kadar doğru bilemiyorum üzgünüm şaşkınım bekliyorum işte

ilginç bi durum olmuş ya şaşırdım açıkçası
sende bekleyeceksin mecburen sevinmek için yada üzülmek için erken sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…