neşeden haber gelicek havvadan ghiç ses soluk yok ondan haber gelicek
yanlış hatırlamıyosam ışılın bebişin cinsiyeti belli olacak
çok haber var yani gelicek
İyiyim canım hatta çok iyi , bulantıyada çare buldum değme keyfime
şimdi gördüm limon demiş doktorun
aman bi yol olsunda geçirmeye ne olursa olsun yani iyi olmuş
bnmde aklımın bi köşesinde olsun günün birinde lazım olabilir belki
günaydın kızlar... güzel ve hayırlı haberlerle geçireceğimiz bir hafta diliyorum hepimize... bugün dualarınızı bekliyorum kızlar mercimekimi görmeye gideceğim inşallah sağlık ve hayır haberleri ile dönerim....akşama yazarım cinsiyetini :):)
günaydın kızlar... güzel ve hayırlı haberlerle geçireceğimiz bir hafta diliyorum hepimize... bugün dualarınızı bekliyorum kızlar mercimekimi görmeye gideceğim inşallah sağlık ve hayır haberleri ile dönerim....akşama yazarım cinsiyetini inşallah mercimek gösterirse :):)
Günaydın tatlım merakla bekliyoruz seni , hayırlı haberlerle dönersin inşallah
sen nasılsın nilüfercim... neler yapıyorsun.. nasıl gidiyor çalışmalar... :)
ayy inşallah canım yaaaa :):) sen bulantılarla limonla çare bulmuşsun sanırım ne güzel :))
GÜNAYDINNNNN...hayırlı haftalarrrrr herkeze....
Evet canım sende pek yok sanırım yada geçtimi artık? Limon ve havuç en faydalı 2 besinmiş bulantı ve kusmaya bunuda öğrenmiş olduk :))
bu hafta çalışmalar olacak bakalım benm ilk denemem olacak bu ay bakalım kısmet
GÜNAYDINNNNN...hayırlı haftalarrrrr herkeze....
bugün topik çok sakin.. neşe doktorda sanırım... havvada daha test yapmadı heralde... merak içindeyim.. güzel haberlerle gelsinler inşallah...
ya kızlar yanlış mı hatırlıyorum havvanın kırmızıları gelmişmiydi?? şimdi de öyle hatırladım... B12 düşük ya benim unutuveriyorum ama kırmızıları görmüştü sanırım o yaaa ...
kızlar günaydınn...
kafam yine allak bullak oldu bi yadan mutluyum bi yandan şaşkın üzgün...
doktordan geldim şimdi ama öğleden sonra 2 de başka bi doktora daha gidicem emin olmak adına..
çok şükür kontrollerim temizmiş korkulacak birşey yokmuş kist yok mantar yok...
yeni kan değerim 30 çıktı bu gün...
doktorum vajinal ultrasonla da baktı hamilelik varda diyemem yokta diyemem dedi
geç döllenme olmuş 1 hafta beklicez dedi doktor
pazartesi yeniden kontrole gidicem ozamana kadar regl olursam erken kayıp diyeceğiz dedi düşükmü dedim
hayır bu durumlara erken kayıp diyoruz dedi düşük değil çünkü tamamen bir oluşum olmuyor döllenme oluyor fakar atılıyor dedi
birçok kadın bunu yaşıyomuş ne kadar doğru bilemiyorum üzgünüm şaşkınım bekliyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?