milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

ilginç bi durum olmuş ya şaşırdım açıkçası
sende bekleyeceksin mecburen sevinmek için yada üzülmek için erken sanırım

evet canım her ikisi için de erken değerlerim çok düşükmüş aslında pek olumlu konuşmadı doktor

ben bu sürecten daha şimdiden yoruldum nilüfercim allahın gücüne gitmesin ama soğudum istemiyorum

ayy cnm öyle deme ya bunların olmasınında bi sebebi vardır mutlaka öyle düşün
umut kırıcı olduğu doğru bende olsam belki aynı şekilde düşünürdüm ama güçlü olmak zorundasın
bak içinin rahat etmesi için öğleden sonrada gidecekmişsin zaten bi de başka doktor görsün bakalım o ne dicek

ben bu sürecten daha şimdiden yoruldum nilüfercim allahın gücüne gitmesin ama soğudum istemiyorum

Aman dur daha ne yaşadın canım hem o erken kayıp normal bişey biçok kadın haberi bile olmadan yaşıyor adet gecikmesi sanıyor düşük filan değil yani sıkma canını tatlım , sen birazcık akışına bırak istersen herşeyi , kafan rahatlasın biraz , öyle kolaymı vazgeçmek

Hem bak banada öyle oldu belkide bebek vardır , benim son adet tarihin 29 aralık ama döllenme tarihi 14 ocak çıkıyo ultrason ölçümüne göre , birde eğer beyin olarak çok şartlarsan vücuttada bazı değişiklikler oluyo aslında en güzeli doğal sürecine bırakmak , Allahım hayırlıysa nasip et demek inan en doğru zaman o zaman olacaktır

ben bazı şeyleri zorluyorum sanırım daha zamanı değil heralde bütün aksilikler üst üste geliyo şu an istemiyorum bikaç ay elimi eteğimi çekicem bu işten fazlasıyla soğudum zaten hissediyorum olumsuz sonuç vericek böyle diken üstünde yaşarken nasıl akışına bırakılır onu da bilemiyorum

ya öyle deme yaa geç döllenme olmuştur.. allahın zoruna gider canım benim... hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah.... dua et eğer varsa bebeğin sana sıkıca tutunsun :):):)

Aslında başka bir doktora gitmenin bi faydası olacağını sanmıyorum az sabret haftaya kadar ya adet görürsün yada bebiş varsa belli olur canım. Az sabır...

ya öyle deme yaa geç döllenme olmuştur.. allahın zoruna gider canım benim... hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah.... dua et eğer varsa bebeğin sana sıkıca tutunsun :):):)

doktor da geç döllenme olduğunu söyledi ama yine de değeri çok düşük buldu 30 çıktı çünkü

sağlıklı olacağını düşünmüyorum dedi beni kötüye alıştırmaya çalışıyor sanırım bakalım saat 2 de başka bi doktora daha gidicem

bu arada rahim duvarım da çok kalınlaşmış hatta pazar ilişki oldu ve ağrı yaşadım bundan dolayı olabileceğini söyledi

bekliyorum işte bakalım ışılım hayırlısı neyse o olsun

sen saat kaçta gidiceksin doktora

canım benim dua et ve bekle zaten başka da yapabileceğimiz birşey yok.... benim randevumda 5 te bakalım... inşallah hayırlı güzel haberler alırım :):)

oyle mi, cok sevindim canim senin baya kotuydu yanlis hatirlamiyorsam bulantilar. kesilmesine cok sevindim aklimda tutucam bu bilgiyi ilerisi icin

kızlarrrrrrrr nabersinizz yoğun bi pazartesiii hepinizii çoook özledim nasılsınızz bakalımm neşemm kötüü tarafınıı düşünmüyoruzz değilmiii en azından sağlıklısın buna eminsinn artıkk ve bebek fikrinden vazgeçmek için çok erken ben 1 yıldır uğraşıyorum neler yaşadım kaç doktor değiştirdim ama pes etmedim her ay aynı umutla bekliyorum ben regl imii neler yaşadığımıda ben bilirimm :26: ama biliyorum duanın gücüne inanıyorum gelecek biraz nazlanıyor sadece sende ne olurr böyle düşün

sen bolbol çalışmaya devamm Allahtan çalışkan hatunlarız kuzum

bu arada havvadan ne haber ne yaptı acaba bilgisi olan varmı :26: oda bekliyordu sanırım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…