ilginç bi durum olmuş ya şaşırdım açıkçası
sende bekleyeceksin mecburen sevinmek için yada üzülmek için erken sanırım
evet canım her ikisi için de erken değerlerim çok düşükmüş aslında pek olumlu konuşmadı doktor
daha önce hiç duymamıştım böyle birşey
çokca dua et cnm hayırlısını iste Allahtan
ben bu sürecten daha şimdiden yoruldum nilüfercim allahın gücüne gitmesin ama soğudum istemiyorum
ben bu sürecten daha şimdiden yoruldum nilüfercim allahın gücüne gitmesin ama soğudum istemiyorum
Aman dur daha ne yaşadın canım hem o erken kayıp normal bişey biçok kadın haberi bile olmadan yaşıyor adet gecikmesi sanıyor düşük filan değil yani sıkma canını tatlım , sen birazcık akışına bırak istersen herşeyi , kafan rahatlasın biraz , öyle kolaymı vazgeçmek
ben bazı şeyleri zorluyorum sanırım daha zamanı değil heralde bütün aksilikler üst üste geliyo şu an istemiyorum bikaç ay elimi eteğimi çekicem bu işten fazlasıyla soğudum zaten hissediyorum olumsuz sonuç vericek böyle diken üstünde yaşarken nasıl akışına bırakılır onu da bilemiyorum
ben bazı şeyleri zorluyorum sanırım daha zamanı değil heralde bütün aksilikler üst üste geliyo şu an istemiyorum bikaç ay elimi eteğimi çekicem bu işten fazlasıyla soğudum zaten hissediyorum olumsuz sonuç vericek böyle diken üstünde yaşarken nasıl akışına bırakılır onu da bilemiyorum
ya öyle deme yaa geç döllenme olmuştur.. allahın zoruna gider canım benim... hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah.... dua et eğer varsa bebeğin sana sıkıca tutunsun :):):)
doktor da geç döllenme olduğunu söyledi ama yine de değeri çok düşük buldu 30 çıktı çünkü
sağlıklı olacağını düşünmüyorum dedi beni kötüye alıştırmaya çalışıyor sanırım bakalım saat 2 de başka bi doktora daha gidicem
bu arada rahim duvarım da çok kalınlaşmış hatta pazar ilişki oldu ve ağrı yaşadım bundan dolayı olabileceğini söyledi
bekliyorum işte bakalım ışılım hayırlısı neyse o olsun
sen saat kaçta gidiceksin doktora
canım benim dua et ve bekle zaten başka da yapabileceğimiz birşey yok.... benim randevumda 5 te bakalım... inşallah hayırlı güzel haberler alırım :):)
inşallah canım gösterir bebişin kendini
inşallah :):):)
yaa zaman geçmiyorrrr :)))
bugünde hiçkimseciler yok çok sakin burası
Evet canım onu bende okudum ama krakeri görmeye bile tahammülüm yok ben başka bir çözüm buldum , telefon açtım doktoruma limon yala dedi :)) yokartık filan dedim ama gerçekten %100 işe yaradı bende , hatta bitince üzüldüm bi tane daha yesem mi die düşündüm ama günde 1 tane sınır koydum kendime kii hayatımda hiç limon yiyen biri değilim ama bulantı filan bırakmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?