milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

meleğim şimdi daha iyiym canım 2. doktor da aynı tetkikte bulundu şimdi geldim ofise kesin birşey söylemek için erkenmiş bekliycez dedi bekliyelim bakalım

sen nasılsın yoğunmu geçiyo ilk iş günü

sorma kuzum ya bütün gün bişe yemedim açım başım ağrıyorr midem ağrıyorr off neysekii akşam oldu evime gidiyorumm ..

bekleyelim bakalımm canımmm bunuda ilk kez duyuyorum her birimiz bişeyler öğreniyoruz işte burada bu arada geçmişe yeni dönebildim ışıl bebeğin cinsiyetini öğrenecekmiş sanırım yarın alırız artık haberlerinii ..

ben çıkıyorum yarın sabah görüşmek üzere ..

bugün topik çok sakin.. neşe doktorda sanırım... havvada daha test yapmadı heralde... merak içindeyim.. güzel haberlerle gelsinler inşallah...

slm bitanem ben yazmıştım ya reglim çok agrılı geldi işten izin alıp eşimle hastaneye gittik doktor muayene etti polikistik over dedi ilaç verdi 3 ay kullancam daha snr yumurta geliştirici ilaç vercekmiş bekliycem yani hayırlısı böyleymiş sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyo

bitanem canını sıkma dur bakalım varmı öyle karamsar olmak !!! bak banada doktor polikistik over dedi ilaç verdi 3 ay kullancam daha snr yumurta geliştirici ilaç vercekmiş ne yani aglayıp üzülelim mi moralini yüksek tutmaya çalış zor biliyorum ben doktordam geldim akşam eşimi arkadaşları çagırdı evde tek başımaydım ve yaklaşık 2,5 saat felan
hıçkıra hıçkıra agladım ama aglamak çözüm degilmişo yüzden bol bol dua edelim sen aglama kıyamam kuzum

canım en son yazmıştım regl oldum çok agrılı geldi eşimle doktora gittik işten izin aldım doktor muyene etti polikistik over dedi ilaç verdi

neşeden haber gelicek havvadan ghiç ses soluk yok ondan haber gelicek
yanlış hatırlamıyosam ışılın bebişin cinsiyeti belli olacak
çok haber var yani gelicek

canım merhaba nasılsın kız ben yazmıştım ya regl oldum işten izin alıp doktora gittik agrıdan duramadım doktor muayene etti polikistik over dedi ilaç verdi 3 ay kullancam

herkese günaydın arkadaşlar
ışıl bebişin cinsiyeti neymiş gelir gelmez söle bize

bu arada havvacım sen tedavini gör ama pco hamile kalmaya engel değil bunu unutma üzme kendinii

havva çalışma saatleri yüzünden pek gelem,yo herhalde ya
muhabbet edemz olduk

ışılcım gelsede bebeğimizin cinsiyetini teyzelerine bildirse

Günaydınn.. bu defa pek birşey kaçırmamışım ohhh sevindim ama haberlere sevinsem mi üzülsem mi bilemedim..

tatlım canını sakın sıkma aynı durumu bn ağustos ayında yasadım bnmki seninki kadarda yoktu aynı sekilde düşüktü değerim ama bütün hamilelik belirtilerini yasadım bnde 2. defa tahlilimi tekrarladığımda 8.99 lara düşmüştü ve değer düştüğü için düşer demişti doktorum ama senin ki yükselmiş azda olsa, dua et ve bekle allahtan umut kesilmez..

canım cok üzüldüm yaa o kadar gecikmeyi bekleyip adet görmek insanı üzüyo ama en azından gelebilmiş kırmızılar..yalnız değilsin tatlım bnde bir pko lu olaraktan burdayım.. moralini bozmak istemem ama 1.5 senedir bu pko dan dolayı uğrasıyordum.. şimdi 3 aylık bnde bi ilaç kullanıcam hatta gecen basladım 4 ay olucak bnmki.. mayısta bnde calışmalara devam edicem.. verdiği ilaç ne peki..??
Günaydın kızlar , yağmur yağıyo bugün baharı beklerken

ahhh sorma hemşerim aynen baharı beklerken tekrar havaar bozdu 2 gün daha yağmurlu diolar sonrasında havalar ısınıcakmış inş..:44:

günaydın kızlar...... dün doktor amcamıza gittik maşallah mercimeğimin sağlığı gelişimi çok iyi :):) doktor amcamız mercimeğinize iyi bakmışsınız dedi :):)
ee cinsiyet için tahminleriniizi alayım :):):)

bnce erkek olucak ablacım.. daha karnım felan çok belli değil dedin ya ordan yola cıkaraktan diorum görsem kesin bişi söylerdim ama bnce erkek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…