kızlarrrrrrrr nabersinizz yoğun bi pazartesiii hepinizii çoook özledimnasılsınızz bakalımm neşemm kötüü tarafınıı düşünmüyoruzz değilmiii en azından sağlıklısın buna eminsinn artıkk ve bebek fikrinden vazgeçmek için çok erken ben 1 yıldır uğraşıyorum neler yaşadım kaç doktor değiştirdim ama pes etmedim her ay aynı umutla bekliyorum ben regl imii neler yaşadığımıda ben bilirimm :26: ama biliyorum duanın gücüne inanıyorum gelecek biraz nazlanıyor sadece sende ne olurr böyle düşün
sen bolbol çalışmaya devammAllahtan çalışkan hatunlarız kuzum
bu arada havvadan ne haber ne yaptı acaba bilgisi olan varmı :26: oda bekliyordu sanırım ..
bugün topik çok sakin.. neşe doktorda sanırım... havvada daha test yapmadı heralde... merak içindeyim.. güzel haberlerle gelsinler inşallah...
kızlar günaydınn...
kafam yine allak bullak oldu bi yadan mutluyum bi yandan şaşkın üzgün...
doktordan geldim şimdi ama öğleden sonra 2 de başka bi doktora daha gidicem emin olmak adına..
çok şükür kontrollerim temizmiş korkulacak birşey yokmuş kist yok mantar yok...
yeni kan değerim 30 çıktı bu gün...
doktorum vajinal ultrasonla da baktı hamilelik varda diyemem yokta diyemem dedi
geç döllenme olmuş 1 hafta beklicez dedi doktor
pazartesi yeniden kontrole gidicem ozamana kadar regl olursam erken kayıp diyeceğiz dedi düşükmü dedim
hayır bu durumlara erken kayıp diyoruz dedi düşük değil çünkü tamamen bir oluşum olmuyor döllenme oluyor fakar atılıyor dedi
birçok kadın bunu yaşıyomuş ne kadar doğru bilemiyorum üzgünüm şaşkınım bekliyorum işte
kızlarrrrrrrr nabersinizz yoğun bi pazartesiii hepinizii çoook özledimnasılsınızz bakalımm neşemm kötüü tarafınıı düşünmüyoruzz değilmiii en azından sağlıklısın buna eminsinn artıkk ve bebek fikrinden vazgeçmek için çok erken ben 1 yıldır uğraşıyorum neler yaşadım kaç doktor değiştirdim ama pes etmedim her ay aynı umutla bekliyorum ben regl imii neler yaşadığımıda ben bilirimm :26: ama biliyorum duanın gücüne inanıyorum gelecek biraz nazlanıyor sadece sende ne olurr böyle düşün
sen bolbol çalışmaya devammAllahtan çalışkan hatunlarız kuzum
bu arada havvadan ne haber ne yaptı acaba bilgisi olan varmı :26: oda bekliyordu sanırım ..
neşeden haber gelicek havvadan ghiç ses soluk yok ondan haber gelicek
yanlış hatırlamıyosam ışılın bebişin cinsiyeti belli olacak
çok haber var yani gelicek
canım merhaba nasılsın kız ben yazmıştım ya regl oldum işten izin alıp doktora gittik agrıdan duramadım doktor muayene etti polikistik over dedi ilaç verdi 3 ay kullancam
Günaydın kızlar , yağmur yağıyo bugün baharı beklerken
havva çalışma saatleri yüzünden pek gelem,yo herhalde ya
muhabbet edemz olduk[/QUOTE
kızlar topğiin sesi solğu fazla çıkmıyor bu aralar ]
ışılcım gelsede bebeğimizin cinsiyetini teyzelerine bildirse
kızlar günaydınn...
kafam yine allak bullak oldu bi yadan mutluyum bi yandan şaşkın üzgün...
doktordan geldim şimdi ama öğleden sonra 2 de başka bi doktora daha gidicem emin olmak adına..
çok şükür kontrollerim temizmiş korkulacak birşey yokmuş kist yok mantar yok...
yeni kan değerim 30 çıktı bu gün...
doktorum vajinal ultrasonla da baktı hamilelik varda diyemem yokta diyemem dedi
geç döllenme olmuş 1 hafta beklicez dedi doktor
pazartesi yeniden kontrole gidicem ozamana kadar regl olursam erken kayıp diyeceğiz dedi düşükmü dedim
hayır bu durumlara erken kayıp diyoruz dedi düşük değil çünkü tamamen bir oluşum olmuyor döllenme oluyor fakar atılıyor dedi
birçok kadın bunu yaşıyomuş ne kadar doğru bilemiyorum üzgünüm şaşkınım bekliyorum işte
slm bitanem ben yazmıştım ya reglim çok agrılı geldi işten izin alıp eşimle hastaneye gittik doktor muayene etti polikistik over dedi ilaç verdi 3 ay kullancam daha snr yumurta geliştirici ilaç vercekmiş bekliycem yani hayırlısı böyleymiş sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyo
Günaydın kızlar , yağmur yağıyo bugün baharı beklerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?