milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

bnce erkek olucak ablacım.. daha karnım felan çok belli değil dedin ya ordan yola cıkaraktan diorum görsem kesin bişi söylerdim ama bnce erkek..

bende öyle diyorum içimden geçen benim de erkek hayde be ışılcım söylede kurtulalım sende bizde

haydi ışıl abla haydii ışıl abla haydddiiiiiii tam zamanı taammmm zamanı şimdiiii

ben dedim ama benm içime kız diye doğuyo diye
yaşasın prensesimiz geliyo

inşallah canım bizim içinde dua et noluuuuur
sağlığıda iyi demi bebişin ve senn ?
doktor başka ne dedi

valla doktor amcamız bebeğin sağlığı iyi dedi... gelişimi maşallah çok iyi imiş canım benim...boyu uzamış kilo almış kızım benim :):) bu arada doktor beni kilo almadığım için tebrik etti :):) üçlü test istedi dün akşam kan verdim bakalım yarına çıkar sonuçları... dua edin ne olur güzel çıksın sonuçlarımız...

canım benim dua etmez olur muyum.. her gece dualarımdasınız... Allahım bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın...

amin canım benim aminnn :)

oohhh ohhhh hemen pempişlere döndü takvimimiz ay ablacım arkadasımada 15. haftada erkek erkek dedi doktoru 2 hafta sonra belli değil göstermiyo dedi 1 hafta sonra biraz kanaması oldu yakın bi hastaneye acilen gitti baska bir doktora son 2 defadır ona gidiyo oda kız dedi suan 20. haftanın içinde

saol cnm insanın kendi ettiği duadansa başkasının ettiği dua daha makbul olurmuş zaten
aman aman maşallah cnm hamilelik sonuna kadar böyle olur inşallah

hayırlısı olsun ama doktorum kesin dedi :):):) allahım herşeyin hayırlısını versin...:):)

ehhh artık isim tartışmaları baslar aile içinde felan :26:

sizede iş düşüyor teyzeleri sizde ailemizden oldunuz artık....hep birlikte buluruz inşallah bi isimminik prensesime :):) eşim bile soruyor yeni gebelik haberleri var mı diye :):) o da çok dua ediyor kızlar hepinize...

sağolasın.. tabiki düşünürüz ne demek..

gözümüz aydın ışılcım imzamız hemen renk değiştirmiş bu arada küçükk prensesii bizde görelim yaa yokmu ultrason fotoğrafı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…