bnce erkek olucak ablacım.. daha karnım felan çok belli değil dedin ya ordan yola cıkaraktan diorum görsem kesin bişi söylerdim ama bnce erkek..
ben dedim ama benm içime kız diye doğuyo diye
yaşasın prensesimiz geliyo
teyzeleriiiii fındık gibi bir kızım olucak inşallaahhhhhh :):):) allahım hepinize nasip etsin.... öyle mutluyum kiii :):):)
eli ayağı düzgün sağlıklı olsun inşallah..
prenses kızım hepinize uğur getirsin inşallahhh :):) ayağımızı sürükleyelim teyzelerinin de bebişleri olsun inşallahhh :):)
inşallah canım bizim içinde dua et noluuuuur
sağlığıda iyi demi bebişin ve senn ?
doktor başka ne dedi
amin canım benim aminnn :)
valla doktor amcamız bebeğin sağlığı iyi dedi... gelişimi maşallah çok iyi imiş canım benim...boyu uzamış kilo almış kızım benim :):) bu arada doktor beni kilo almadığım için tebrik etti :):) üçlü test istedi dün akşam kan verdim bakalım yarına çıkar sonuçları... dua edin ne olur güzel çıksın sonuçlarımız...
canım benim dua etmez olur muyum.. her gece dualarımdasınız... Allahım bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın...
oohhh ohhhh hemen pempişlere döndü takvimimizay ablacım arkadasımada 15. haftada erkek erkek dedi doktoru 2 hafta sonra belli değil göstermiyo dedi 1 hafta sonra biraz kanaması oldu yakın bi hastaneye acilen gitti baska bir doktora son 2 defadır ona gidiyo oda kız dedi suan 20. haftanın içinde
ehhh artık isim tartışmaları baslar aile içinde felan :26:
sizede iş düşüyor teyzeleri sizde ailemizden oldunuz artık....hep birlikte buluruz inşallah bi isimminik prensesime :):) eşim bile soruyor yeni gebelik haberleri var mı diye :):) o da çok dua ediyor kızlar hepinize...
gözümüz aydın ışılcım imzamız hemen renk değiştirmişbu arada küçükk prensesii bizde görelim yaa yokmu ultrason fotoğrafı :)))
hayırlısı olsun ama doktorum kesin dedi :):):) allahım herşeyin hayırlısını versin...:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?