- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
Hayırlı bir evlat olur inşallah prenses , tebrik ederim
sağolasın.. tabiki düşünürüz ne demek..
teşekkür ederim canım benim darısı senin başına inşallah :):)
Aminnn biraz daha büyüse içim rahatlicak bi nebze , önümüzdeki hafta gidicem doktora bakalım
Sende öyle pko yu takma kafana canım ben pko luyum ve tedavisiz hamile kaldım hemde 2. kez . Tedavi derken yumurtlama tedavisi filan görmedim pko için ilaç kullandım ama tam geçiren bişey yok biliyorsun . Kilo sorunun varmı?
canım ışılım çok sevindim valla kız olduğuna daha da sevindim kız çoçukları daha tatlı oluyor hayırlısı olsun evlat ayrılmaz tabi de
ben erkek dite düşündüm ama yanıldım
ışılcım tebrikler canım benim kızının yoluda bahtıda hep açık güzel olsun inşallah sende sağlıkla kucağına al inşallah
merhaba kızlarrr
ışılcığım tebrik ederim cnm bnm:)) prenses geliyormuşRabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Valla tatlı ve sağ kasık olması erkek derler sen bunu çürütmüş oldun
Inşallah beraber isim de koyarız
saol canım benimm darısı senin başına inşallah sende sağlıkla sıhhatle alırsın inşallah bebeğini canım benim :):)
saol canım benim sende hayırlı haberler alırsın inşallah :):)
eee teyzeleri hadi bakalım kızım için isim düşünmeye başlayalım... Ben kısa olsun istiyorum kısa öz ve anlamlı :):):)
sizi çok seviyorum ben yaa.. Ailemden bir parça oldunuz hepiniz.. Varlığınız için teşekkür ederim hepinize....:)
aynen . Girmediğim günler kendimi suçlu hissediyorum
Valla cnm isim önemli aslında. Ben hamile kalana kadar çok üstünde durmazdım ama şimdi araştırmaya başladım.mesela bir hadiste: çocuğa güzel isim vermek, dinini öğretmek ve vakti gelince evlendirmek, evladın babası üzerindeki haklarındandır diyor.ahirette bize soracakmış kötü isim koyarsak. Bir de kıyamette, babanızın ismi ile beraber [mesela ali oğlu emin, veya ali kızı emine diye] çağrılacaksınız. O halde isminiz güzel olsun!) diyor. Anlamına dikkat etmek gerekiyor .
Ben nehir ismini çok beğenirdim. şimdi de doğa isimleri koyulmaz dediler. şaşırdım kaldım
nabersiniz kızlar,ben ders çalışıyorum sınavım var kızlar lütfen dua edin:18::18:bu arada geçmişi okuyamadım ama son sayfada bi kız haberi vardı,hayırlı olsun abla,topiğimizin ilk kızı geliyoo demekki,bakalım bende ne çıkcak
nabersiniz kızlar,ben ders çalışıyorum sınavım var kızlar lütfen dua edin:18::18:bu arada geçmişi okuyamadım ama son sayfada bi kız haberi vardı,hayırlı olsun abla,topiğimizin ilk kızı geliyoo demekki,bakalım bende ne çıkcak
saol canım benimm darısı senin başına inşallah sende sağlıkla sıhhatle alırsın inşallah bebeğini canım benim :):)
saol canım benim sende hayırlı haberler alırsın inşallah :):)
eee teyzeleri hadi bakalım kızım için isim düşünmeye başlayalım... Ben kısa olsun istiyorum kısa öz ve anlamlı :):):)
sizi çok seviyorum ben yaa.. Ailemden bir parça oldunuz hepiniz.. Varlığınız için teşekkür ederim hepinize....:)
aynen . girmediğim günler kendimi suçlu hissediyorum
valla cnm İsim önemli aslında. ben hamile kalana kadar çok üstünde durmazdım ama şimdi araştırmaya başladım.mesela bir hadiste: Çocuğa güzel isim vermek, dinini öğretmek ve vakti gelince evlendirmek, evladın babası üzerindeki haklarındandır diyor.Ahirette bize soracakmış kötü isim koyarsak. bir de Kıyamette, babanızın ismi ile beraber [Mesela Ali oğlu Emin, veya Ali kızı Emine diye] çağrılacaksınız. O halde isminiz güzel olsun!) diyor. anlamına dikkat etmek gerekiyor .
ben nehir ismini çok beğenirdim. şimdi de doğa isimleri koyulmaz dediler. şaşırdım kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?