Aşağıya bi göz atabilirsin canım , bende bi alışverişe gidiyim yağmur durmuşken
kolay gelsin canım :)
canım bende şu isimleri seviyorum eylül tuana nehir ırmak duru da
tatlım canını sakın sıkma aynı durumu bn ağustos ayında yasadım bnmki seninki kadarda yoktu aynı sekilde düşüktü değerim ama bütün hamilelik belirtilerini yasadım bnde 2. defa tahlilimi tekrarladığımda 8.99 lara düşmüştü ve değer düştüğü için düşer demişti doktorum ama senin ki yükselmiş azda olsa, dua et ve bekle allahtan umut kesilmez..
teyzeleriiiii fındık gibi bir kızım olucak inşallaahhhhhh :):):) allahım hepinize nasip etsin.... öyle mutluyum kiii :):):)
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ışılcım kendi de bahtıda güzel olsun
neşecim hcg kontrolüne falan gidionmu
cumartesi tekrar gidicem canım 2 kez yapıldı biri 1,20 diğeri 30 çıktı ama değer düşük bulundu cumartesi tekrar yaptırmamı söyledi doktor senin bebiş nasıl
canım yaa inş. sağlıklı bi şekilde hcg artar ve topiğimize bi bebiş daha gelmiş olurbende iyiyim şükürler olsun,hafta sonu pek hissedemedim bebişimi biraz panik yaptım,2 gündür çok hareket edio,üzdü anasını telafi etmeye çalışıyo
hayırlısı diyorum canım üstünde durmak istemiyorum bu konunun pek fazla üsülüyorum sonra kısmetten ötesi yok
bebiş enerjisiz kalmış annesi 2 parça çikolata ye kıpraşır hemen
ışılcım ben evlendiğimden beri hep bi kızım olursa adı hazır diyorum ama tabi o zaman gelince fikrimiz değişirmi bilmem iİPEK yada SU istiyorum ben su ismini hocaya sordum yeryüzünün en büyük nimeti bundan güzel anlam arama koyulabilir dediieğer erkek olursada TUĞALP hep arkadaşlarıma isim ararken bunlar aklımda kaldı nedense
ışılcım ben evlendiğimden beri hep bi kızım olursa adı hazır diyorum ama tabi o zaman gelince fikrimiz değişirmi bilmem iİPEK yada SU istiyorum ben su ismini hocaya sordum yeryüzünün en büyük nimeti bundan güzel anlam arama koyulabilir dediieğer erkek olursada TUĞALP hep arkadaşlarıma isim ararken bunlar aklımda kaldı nedense
bu arada akşam 6 daa lazer epilasyona gidicem randevum var neşem sen gitmiştin sanırım değilmi çok korkuyorum ben iş arkadaşlarımın gazına geldim aldılar randevuyu geri adımda atamıyorum ama çok tırsıyorum :18: bi süre korunmam gerekecek şimdi :26:
ipek ailede var canım aslında bende çok severim o ismi... su ismide güzel seçenekler arasına alıyorum :):):)
ayyy ben de çok istiyordumlazer baya da araştırdım hamile kalmadan önce falan ama sonra doğru yanlış bilmiyorum bir dünya şey duydum. çocuktan sonraya erteledim. neyse dedim bir bebiş yapayım da sonra düşüneyim.etkilendim açıkçası
bu arada akşam 6 daa lazer epilasyona gidicem randevum var neşem sen gitmiştin sanırım değilmi çok korkuyorum ben iş arkadaşlarımın gazına geldim aldılar randevuyu geri adımda atamıyorum ama çok tırsıyorum :18: bi süre korunmam gerekecek şimdi :26:
ayyy ben de çok istiyordumlazer baya da araştırdım hamile kalmadan önce falan ama sonra doğru yanlış bilmiyorum bir dünya şey duydum. çocuktan sonraya erteledim. neyse dedim bir bebiş yapayım da sonra düşüneyim.etkilendim açıkçası
ben aklıma geldikçe yazarım canım sana :)
ya ne duydun nolur söyle zaten gönülsüzüm off güzellik merkezi değil bu arada doktor hekim olması biraz olsun içimi rahatlatıyor herkes çok tavsiye ediyor gideceğim kadını burada epey ünlü
ohhh bal kaymak olucak benim hatunum hiç korkma canım yaa acı eşiğin nasıl bilemiyorum hafif bi yanma hissedeceksin soğutuculuysa onu bile hissetmezsin
şimdiden hayırlı olsun enişte yaşadı
hiçbir etkisi yok canım sadece ışık ile kıl köklerini yakıyorlar okadar benim lazer olup çocuğu olan okadar çok arkadaşım varki alakası yok yumurtalık nerde vajina nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?