milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Aşağıya bi göz atabilirsin canım , bende bi alışverişe gidiyim yağmur durmuşken

hakkımızda hayırlısı olsun hafisecim diycek bişey bulamıyorum başka

teyzeleriiiii fındık gibi bir kızım olucak inşallaahhhhhh :):):) allahım hepinize nasip etsin.... öyle mutluyum kiii :):):)

allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ışılcım kendi de bahtıda güzel olsun

neşecim hcg kontrolüne falan gidionmu

cumartesi tekrar gidicem canım 2 kez yapıldı biri 1,20 diğeri 30 çıktı ama değer düşük bulundu cumartesi tekrar yaptırmamı söyledi doktor senin bebiş nasıl

Son düzenleme:
cumartesi tekrar gidicem canım 2 kez yapıldı biri 1,20 diğeri 30 çıktı ama değer düşük bulundu cumartesi tekrar yaptırmamı söyledi doktor senin bebiş nasıl

canım yaa inş. sağlıklı bi şekilde hcg artar ve topiğimize bi bebiş daha gelmiş olurbende iyiyim şükürler olsun,hafta sonu pek hissedemedim bebişimi biraz panik yaptım,2 gündür çok hareket edio,üzdü anasını telafi etmeye çalışıyo

hayırlısı diyorum canım üstünde durmak istemiyorum bu konunun pek fazla üsülüyorum sonra kısmetten ötesi yok

bebiş enerjisiz kalmış annesi 2 parça çikolata ye kıpraşır hemen

ışılcım ben evlendiğimden beri hep bi kızım olursa adı hazır diyorum ama tabi o zaman gelince fikrimiz değişirmi bilmem iİPEK yada SU istiyorum ben su ismini hocaya sordum yeryüzünün en büyük nimeti bundan güzel anlam arama koyulabilir dedii eğer erkek olursada TUĞALP hep arkadaşlarıma isim ararken bunlar aklımda kaldı nedense

bu arada akşam 6 daa lazer epilasyona gidicem randevum var neşem sen gitmiştin sanırım değilmi çok korkuyorum ben iş arkadaşlarımın gazına geldim aldılar randevuyu geri adımda atamıyorum ama çok tırsıyorum :18: bi süre korunmam gerekecek şimdi :26:

ipek ailede var canım aslında bende çok severim o ismi... su ismide güzel seçenekler arasına alıyorum :):):)

ayyy ben de çok istiyordumlazer baya da araştırdım hamile kalmadan önce falan ama sonra doğru yanlış bilmiyorum bir dünya şey duydum. çocuktan sonraya erteledim. neyse dedim bir bebiş yapayım da sonra düşüneyim.etkilendim açıkçası

ipek ailede var canım aslında bende çok severim o ismi... su ismide güzel seçenekler arasına alıyorum :):):)

ben aklıma geldikçe yazarım canım sana :)

ya ne duydun nolur söyle zaten gönülsüzüm off güzellik merkezi değil bu arada doktor hekim olması biraz olsun içimi rahatlatıyor herkes çok tavsiye ediyor gideceğim kadını burada epey ünlü

Son düzenleme:

ohhh bal kaymak olucak benim hatunum hiç korkma canım yaa acı eşiğin nasıl bilemiyorum hafif bi yanma hissedeceksin soğutuculuysa onu bile hissetmezsin

şimdiden hayırlı olsun enişte yaşadı

hiçbir etkisi yok canım sadece ışık ile kıl köklerini yakıyorlar okadar benim lazer olup çocuğu olan okadar çok arkadaşım varki alakası yok yumurtalık nerde vajina nerde

cnm öyle dikkate alınacak bilir kişilerin söyledikleri şeyler değildi duyduklarım açıkçası. yok bikini bölgesine üst bacağa yaptırınca yumurtalara zararı olabilir falan dediler koltuk altı göğüslere yakın dediler falan filan. ama tabii bu sadece söylenenler. bir de sonuçta çok çok eski bir yöntem değil yani sonuçları nedir ne değildir henüz birşey söylenemz.
araştırdığımda kesinlikle zararsızdır diyor ama ben sağda solda konuşulanlardan etkilenip yaptırmadım.

lazer kıla renk veren melanine etki ediyor onun haricinde hiçbir yan etkisi yok melekçim etki alanı yalnızca kıl kökü o da derinin 2. ya da 3. tabakasi diyebilirm ama sen yine de gittiğin güzellik merkezine danış onaylarını al

ohhh bal kaymak olucak benim hatunum hiç korkma canım yaa acı eşiğin nasıl bilemiyorum hafif bi yanma hissedeceksin soğutuculuysa onu bile hissetmezsin

şimdiden hayırlı olsun enişte yaşadı

hiçbir etkisi yok canım sadece ışık ile kıl köklerini yakıyorlar okadar benim lazer olup çocuğu olan okadar çok arkadaşım varki alakası yok yumurtalık nerde vajina nerde

nasıl içime su serptin anlatamamm seviyorum ben seni yaa :))
birde sadece derinin 3 cm altına iniyormuş ışık dediğin gibi yumurta nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…