milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

nasıl içime su serptin anlatamamm seviyorum ben seni yaa :))
birde sadece derinin 3 cm altına iniyormuş ışık dediğin gibi yumurta nerde

bende seni seviyorum kuşuuuummmm

bende buna karar vermeden okadar çok araştırdım ki güzellik merkezimden yazı bile aldım doğurganlığa yan etkisi olmadığıyla ilgili kimlere ne saçma sorular sordum bilemezsinnn için daha da rahat edecekse iyice araştır tatlım öyle karar ver

ayçacım bende senin gibi çok çabuk etkileniyorum

benim kadar çabuk etkilenemezsiniz emin olun kızlarr

bide şirkettekiler korunmadığımı bebiş istediğimi bilmiyor onalara açık açık söyleyemiyorumda korkularımı inanki çok rahatladım araştırdım bi sürü hiçbişekilde zararının olabileceğini söylemiyo kimse ben biraz kuruntuluyum anneme söyledim çıldırdıı burada yaptıran bekar arkadaşlarımda var evlide bi zararını görmemişler artı kadını çok tavsiye ediyorlarr çok merak etmeye başladım :26:

“Pek çok hamile kadın gebelik hormonlarının da etkisi ile artan tüylenmeden rahatsızlık duyar. Doğum sonrası bu tüylerin büyük kısmı kendiliğinden yok olur. Bu nedenle epilasyon yöntemlerinin doğum sonrasına ertelenmesi aslında daha uygun bir yaklaşımdır. Buna karşın lazer ve elektroliz gibi modern epilasyon yöntemlerinin de bebeğe herhangi bir zararı yoktur. “

İstenmeyen tüyler, özellikle yüzde olanlar günümüz kadınlarının sorunlarından birisi. Gerek vücutta gerekse yüz ve çevresinde büyüyen bu tüylerden kurtulmak için pek çok yöntem mevcut. Geleneksel yöntemlerin yanı sıra günümüzde laser epilasyon ve elektroliz gibi değişik ve modern yöntemler de kullanılmakta.

Bu yöntemlerin gebelik öncesinde ya da gebelik sırasında kullanılması anne adaylarında endişeye neden olabilmekte ve gebelikte kullanımlarının güvenilirliği konusunda kafalarında soru işaretleri oluşmakta.

LAZER EPİLASYON
Lazer(Laser) ışık enerjisi kullanan bir tekniktir. Ortaya çıkan elektromanyetik ışıma röntgende kullanılan X-ışınlarından farklıdır ve doku içinde ilerleme özelliği yoktur. Işın sadece işlemin yapıldığı alana örneğin sadece yüze etki eder ve etki alanı sadece birkaç milimetre ile sınırlıdır. Bu nedenle anne karnı içindeki bebeğe ulaşması ya da zarar verebilmesi mümkün değildir.
Benzer şekilde radyo dalgaları ile çalışan epilasyon sistemlerinde de bebek ile ilgili bilinen bir risk söz konusu değildir. Bu cihazlar x-ışını ile çalışan röntgen cihazlarına göre daha düşük ferakans ve enerjide radyasyon ile çalışmaktadırlar. Bundan daha önemlisi söz edilen radyasyon iyonize edici özelliği olmayan radyasyondur. İşlem bittiğinde ortada radyasyon da kalmaz. Bu nedenle gebelikte kullanımı ile ilgili bilinen bir risk söz konusu değildir.

ELEKTROLİZ
Epilasyonun bir diğer türü olan elektroliz ise biraz daha farklıdır. Burada cilt içine yerleştirilen küçük ve ince bir iğne yardımı ile elektrik akımı verilerek kıl kökü tahrip edilir. Elektroliz 100 yıldan uzun bir zamandır kullanılan bir yöntemdir ve bugüne kadar gebelik üzerinde olumsuz bir etkisi bildirilmemiştir.
Bununla beraber meme başı çevresindeki kıllar için gebeliğin son dönemlerinde elektroliz yapılması önerilmemektedir. Bu öneri özellikle emzirmeyi isteyen anne adayları için geçerlidir. Benzer şekilde son 3 aya girildikten sonra karın üzerindeki tüyler için de elektroliz önerilmez. Bunun nedeni bebeğin zarar göreme riski değildir. Bu dönemde cilt özellikle karın cildi oldukça hassas olmaktadadır. Ayrıca son dönemlerde karın üzerinde yapılan işlem bebeğin fazla hareket etmesine neden olabilir.

Hem bebeğin hareketleri hem de işlem sırasında duyulabilecek hafif ağrı anne adayını rahatsız edebilir. Elektroliz mutlaka uygun hijyen ve sterilite şartlarına sahip yerlerde yapılmalıdır. Aksi taktirde enfeksiyon riski vardır.

Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi

ç(alıntı)

Bende laazer yaptirdim tum vucut olarak ama bi tavsiyem pesin paraya anlasin yani merkeze deyinki o bolgeye gidiceksiniz diyelim bitinceye kadar gelicem toplam ucret needir deyin kizlar en dogrusu bu cunku oyle 7-8 seansta bitmiyo bu is ben 2 yil devamli gittim suan memnunum ama tamamen bitti denemez ama ozellikle o bolge icin super otesi bisey :))))))

birde hamile olursaniz gitmenizi tavsiye etmem iyi bir cilt doktorunun tavsiyesidir ..

cnm emla krem al gitmeden yarim saat once 1 tupu sur o biraz uyusturuyo ama sonucu cok guzel az aciya deger:)))))

havva çalışma saatleri yüzünden pek gelem,yo herhalde ya
muhabbet edemz olduk

evet canım ya sabahları çok yogun oluyo iş arkadaşım izindeydi şimdi oda geldi haliyle çok özel şeylerimi paylaşmıyorum (siz hariç)tabi artık pek rahat giremiyorum gece o şeflerin bilgisayarına geçiyo biraz rahat ediyorum sabahta malum geçemiyoruz diger bilgisayarlara oda kızlar soruyora üye olmuş evli degil eeeeeeee haliyle ben giriş yapınca onada hak tanıyorum sizi çok özledim ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama ne kadar uzakta bile olsanız gönüller bir olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
teyzeleriiiii fındık gibi bir kızım olucak inşallaahhhhhh :):):) allahım hepinize nasip etsin.... öyle mutluyum kiii :):):)

ışılım çok sevindim allahım saglıklı bi şekilde kucagına almayıda nasip etsin ayyyyyyyy çok duygulandım yaprensesimiz olcak allahım nazardan korusun

canım bende de pko çıktı saç dökülmesi felan oluyormuş netten araştırmıştır ama eger biraz daha baksam canım sıkılcaktı bıraktım ne güzel hamiş kalmışsın çok sevindim güzelim bu arada ismim havva senin isim neydi güzellikkkk

kızlar hepinize günaydın banada tatlı rüyalar öptümmmm

fırsat buldukça gir ama ya özletme kendini canım

günaydın iyi uykular havvacım nerelerdesin sen yahuuu bi görüşemedik hep gece mi çalışıyosun sen?özledik seni kız daha çok gel

günaydn nilüfercim nasılsın tatlım

iiyim cnm ne olsun hergün aynı işte sen nasılsın ?

biliyorum canım artık keyfim yerinde canımı sıkmıyorum çok düşüncelisin bitanem taşekkürler

rica ederim bebiş daha sıkk gelllllll

yok hamile kalırsam bırakırım zaten ama şuan öyle bi risk yokk ama kadın beni epey rahatlattı hatta ablası hamile olduğu halde devam etmiş seanslarına :26: genede riiske atamam tabii tüm vücud değil sadece özel bölge 120 tl seansı emlayı kadında söyledi 1 saat önceden sürücez orda 4 yada 6 seans devam ediceksin dedii ben bişey anlamadım tabiii :26: çünkü iş arkadaşım 2 seansta sonuç almış bidaha çıkmadığını söylüyor:26: pazarlık derken zaten aptal gibiyim zorla gittim önce baktıı sonra kremi söyledi işte cumartesi gününe randevu verdii :18: bu arada eve gelince bi baktım cumartesi 10 una geliyor yani adet olabilirim

cnm emla krem al gitmeden yarim saat once 1 tupu sur o biraz uyusturuyo ama sonucu cok guzel az aciya deger:)))))

teşekkür ederim berdiğin bilgiler için canımm

kızlar hepinize günaydın banada tatlı rüyalar öptümmmm

sanada günaydınn havvacım

herkese günaydın kızlar çok öpüyorum hepinizi

günaydınn günaydınn gene en erkencii sensinnnnn

günaydın iyi uykular havvacım nerelerdesin sen yahuuu bi görüşemedik hep gece mi çalışıyosun sen?özledik seni kız daha çok gel

bebem günaydınnn sende durumlar nedirr

tabi ya her zmn en erken ben geliyorum
iyi bari için rahatlamış şekilde gidersin eminim çok güzel olur tertemiz
o dedikleri ihmal etme bnecede o baya azaltıyo sanırım acıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…