canım bende de pko çıktı saç dökülmesi felan oluyormuş netten araştırmıştır ama eger biraz daha baksam canım sıkılcaktı bıraktım ne güzel hamiş kalmışsın çok sevindim güzelim bu arada ismim havva senin isim neydi güzellikkkk
hafisecim biraz canımı sıktım ama moralimi yüksek tutmak zorunda oldugumu fark ettim bi arkadaşım var oda pkolu stres yapmayı bıraktı şimdi 5 aylık fekan hamiş o yüzden umut kesilmez diye düşünüyorum allahım isterse hiç bi engel önümde duramaz sende canını sıkma milad 2012 unutma!!! ilaç ismi sıkıntı yaratırmı bilmiyorum ama duphaston die bi ilaç verdi doktor bu ay adetim geç geldigi için adetimi düzenliycekmiş 3 ay kullancam daha snr yumurta geliştirici ialç vercek doktorum bu arada pkolu kadınlarda ikiz veya üçüz ihtimali yüksekmiş bu yüzden moralim çok düzeldi artık ikizlerim olsun istiyorum ben hep büyük konuşurum ve bedelini öderim ikizlerle ilgili hep yorum yapardım bekarken nasıl bakılcak felan gibi beim ikizlerim olmasın derdim ama şimdi üçüz bile olsa uykuyu terk etmeye razıyım BEN ANNE OLMAYA HAZIRIM bebişimi bekliyorumsen hangi ilaçı kullanıyosun bu arada benim adetlerim hep düzenli gelirdi 4 ay öncede böyle geç geldi düzeldi şimdide böyle olunca doktor alttan muayene etti artık
İsmim Zuhal canım pko pko diye düşündükçe bela oluyo insanın başına ben bi doçente gittim ve Antalyanın en iyi jinekoloğu adam başarıları sayesinde oxforddan teklif almış çok başarılı bir jinekolog çokta tatlıdır, eğer birebir uyarsan söylediklerine tamamen geçiriyo , tamamen geçen arkadaşlarım var ama baya bi kiloda verdi onlar , ama ben bi müddet sonra gitmedim bazı nedenlerden dolayı
zuhalcim kim o doktor tıpta felan mı..??:26:
Günaydın kızlar , az önce farkettimde benim göğüsler felaket şişmiş sütyene filan sığmıyo zaten sızlama var takamıyorumda 85 iken olmuş 100 , bu normalmi acaba bu kadar erken?
Hayır canım tıpta değil Antalyada bir özel hastanede , gitme imkanın varsa veririm ismini
normaldir cnm ya. bünyeye göre değişir bence böyle şeyler. benim çok küçüktür. hep derdim çocuğum olsun tam kıvamında olacak diye. yavaş yavaş olmaya başlıyor
bnm önceki doktorum merkezdeydi gelip gittim kaç aylar.. sonra manavgata döndüm.. maddi olarakta problem değil artık bu yola baş koyduk sonuçlamamız lazım allahın izniyle.. söylede bi bakıp aratırıyım olmadı yine değiştiririm doktorumu.
Sen manavgattaydın dimiiiiii , canım bu konuda en iyisine gitmek lazım ben o doktordan sonra hangi doktora gittiysem tatmin olmadım ismi Mehmet Murat İnal medicalparkta ama paraya kıyıcan artık sıkı tedavi ediyo hormon tahlilleri her seferinde istiyo. 21. yüzyılın en değerli beyinleri ödülünü almış bi doktor , yaklaşık 2 senedir antalyada netten araştırırsan görürsün
öfff benim belirtilerde yoğun işte ondan korkutuyor benineyse Allahım nasip ettiyse olur gerisi boş o yüzden ben elimden geleni yapıp dualarımı edip beklicem artık. İlkini kaybedince hep bir korku oluyo insanın içinde (
iiyim cnm ne olsun hergün aynı işte sen nasılsın ?
bebem günaydınnn sende durumlar nedirr
günaydın bacılar:)))
Günaydın kızlar , az önce farkettimde benim göğüsler felaket şişmiş sütyene filan sığmıyo zaten sızlama var takamıyorumda 85 iken olmuş 100 , bu normalmi acaba bu kadar erken?
günaydın ayçam nasılsın bebeişimiz nasıl senin cinsiyet ne zaman belli olcak canım bakarsın bir tosunumuz olur ışılın prensesiyle baş göz ederiz göbek kertmesi olur sizinkiler?
offff hiç sorma 80 olan memişler oldu 100 sancıdan ölücem artık gelsin kırmızılaaaaaarrr ben hamişmiyim değilimiyim daha belli değil ama inanılmaz ağrı çekiyorum
Kızzzzz olur valla ışıldan iyisini mi bulacağım dünür olarakbenim daha erken cnm cinsiyet için. daha ikili teste bile 2-3 haftam var bebiş bulantılara devam ediyor. sabahları çok fena oluyorum.bi de koku hassasiyetim çok fazla. mutfağın kapısını kapattım.yemek falan pişirmiyorum ama kokuyor mutfak bana.asla giremiyorum
sen ne zaman gidiyorsun tekrar hastaneye??:44::44:
inşallah tosuncuğumuz olur da kerteriz onları burdaa
aman boşver pişirme hayatım enişte bey baksın sana keyfini sür
ben cumartesi tekrar kan aldırıcam 3. kez kollarım delik deşik oldu hiç gidesim de yok napıcam bilmiyorum
mecburen gideceksin cnm yapacak bişey yok. sizin için hakkınızda hayırlısı ne ise o haberle dönersin inşallah
anlayabiliyorum seni cnm çok normal bu duyguları yaşaman. sen şimdi sürekli kendini dinliyorsundur doğal olarak.
benim geçen gün bulantım olmadı ben bile nasıl endişelendim.niye bulanmıyor ki diye?? sabah bir ıslaklık hissettim. hemen lavoboya koştum.insan ne kadar takmayacağım dinlemeyceğim dese de mümkün değil olmuyor ben çalıştığım için iş yerinde dikkatimi dağıtabiliyorum ama sen tüm gün düşünüp duruyorsundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?