milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

öyleymiş nilüfercim arkadaşım diyoki bi sürdüm bacaaklarımın arası kütük gibi oldu ben dondum kaldım tabi

İsmim Zuhal canım pko pko diye düşündükçe bela oluyo insanın başına ben bi doçente gittim ve Antalyanın en iyi jinekoloğu adam başarıları sayesinde oxforddan teklif almış çok başarılı bir jinekolog çokta tatlıdır, eğer birebir uyarsan söylediklerine tamamen geçiriyo , tamamen geçen arkadaşlarım var ama baya bi kiloda verdi onlar , ama ben bi müddet sonra gitmedim bazı nedenlerden dolayı

2 ay kadar bnde kullandım faydası olur mutlaka bnde suanda cylo progynova die bi ilaç kullanıyorum 3 ay devam bakalım bnde oldum olası ikiz bebeğim olsun istiyodum cok seviyorum :26:

Günaydın kızlar , az önce farkettimde benim göğüsler felaket şişmiş sütyene filan sığmıyo zaten sızlama var takamıyorumda 85 iken olmuş 100 , bu normalmi acaba bu kadar erken?

zuhalcim kim o doktor tıpta felan mı..??:26:

Günaydın kızlar , az önce farkettimde benim göğüsler felaket şişmiş sütyene filan sığmıyo zaten sızlama var takamıyorumda 85 iken olmuş 100 , bu normalmi acaba bu kadar erken?

normaldir cnm ya. bünyeye göre değişir bence böyle şeyler. benim çok küçüktür. hep derdim çocuğum olsun tam kıvamında olacak diye. yavaş yavaş olmaya başlıyor

Hayır canım tıpta değil Antalyada bir özel hastanede , gitme imkanın varsa veririm ismini

bnm önceki doktorum merkezdeydi gelip gittim kaç aylar.. sonra manavgata döndüm.. maddi olarakta problem değil artık bu yola baş koyduk sonuçlamamız lazım allahın izniyle.. söylede bi bakıp aratırıyım olmadı yine değiştiririm doktorumu.

normaldir cnm ya. bünyeye göre değişir bence böyle şeyler. benim çok küçüktür. hep derdim çocuğum olsun tam kıvamında olacak diye. yavaş yavaş olmaya başlıyor

öfff benim belirtilerde yoğun işte ondan korkutuyor beni neyse Allahım nasip ettiyse olur gerisi boş o yüzden ben elimden geleni yapıp dualarımı edip beklicem artık. İlkini kaybedince hep bir korku oluyo insanın içinde (

Sen manavgattaydın dimiiiiii , canım bu konuda en iyisine gitmek lazım ben o doktordan sonra hangi doktora gittiysem tatmin olmadım ismi Mehmet Murat İnal medicalparkta ama paraya kıyıcan artık sıkı tedavi ediyo hormon tahlilleri her seferinde istiyo. 21. yüzyılın en değerli beyinleri ödülünü almış bi doktor , yaklaşık 2 senedir antalyada netten araştırırsan görürsün

tamam tatlım sağol bi bakayım

anlayabiliyorum seni cnm çok normal bu duyguları yaşaman. sen şimdi sürekli kendini dinliyorsundur doğal olarak.
benim geçen gün bulantım olmadı ben bile nasıl endişelendim.niye bulanmıyor ki diye?? sabah bir ıslaklık hissettim. hemen lavoboya koştum. insan ne kadar takmayacağım dinlemeyceğim dese de mümkün değil olmuyor ben çalıştığım için iş yerinde dikkatimi dağıtabiliyorum ama sen tüm gün düşünüp duruyorsundur.

iiyim cnm ne olsun hergün aynı işte sen nasılsın ?

benimde aynı bebişim yok bi değişiklik çalışıyoruz işte yorgunluk var vucudumda çookk hasta olucam galiba

bebem günaydınnn sende durumlar nedirr

günaydın kuşum bende durumlar bildiğiniz gibi işte aynı regl sendromundan ölücem artık valla bebekten filan geçtim bi gelse de rahatlasam bitanem ya fenalardayım
günaydın bacılar:)))

günaydın ayçam nasılsın bebeişimiz nasıl senin cinsiyet ne zaman belli olcak canım bakarsın bir tosunumuz olur ışılın prensesiyle baş göz ederiz göbek kertmesi olur sizinkiler?

offff hiç sorma 80 olan memişler oldu 100 sancıdan ölücem artık gelsin kırmızılaaaaaarrr ben hamişmiyim değilimiyim daha belli değil ama inanılmaz ağrı çekiyorum

Kızzzzz olur valla ışıldan iyisini mi bulacağım dünür olarak benim daha erken cnm cinsiyet için. daha ikili teste bile 2-3 haftam varbebiş bulantılara devam ediyor. sabahları çok fena oluyorum.bi de koku hassasiyetim çok fazla. mutfağın kapısını kapattım.yemek falan pişirmiyorum ama kokuyor mutfak bana.asla giremiyorum
sen ne zaman gidiyorsun tekrar hastaneye??:44::44:

inşallah tosuncuğumuz olur da kerteriz onları burdaa

aman boşver pişirme hayatım enişte bey baksın sana keyfini sür

ben cumartesi tekrar kan aldırıcam 3. kez kollarım delik deşik oldu hiç gidesim de yok napıcam bilmiyorum

mecburen gideceksin cnm yapacak bişey yok. sizin için hakkınızda hayırlısı ne ise o haberle dönersin inşallah

hala hiçbirinizin göbişi çıkmadımı allah aşkınıza göbek şovu görmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuzzzz

merhaba canlar.... bugün sabahtan gelemedim... hemen kızımı bakıyorum beşik kertmesi yapmışsınız :):) ayçanın oğluna vermeyecemde kime verecem :):):)

Evet canım aynen öyle oluyo ama belirtilerde belirleyici değil sanırım çünkü benim ilkinin kalbi durmuş , kürtaj oldum ve 2 hafta daha bulantı çektim , hormonların eski dengesine dönmesi zaman alıyo ve belirtiler devam ediyo o süredede , ama doktorum zaten sağlıklı bi gebelik olmadığı için senin vücudun sonlandırmış demişti , sağlıksızsa düşük oluyo ne yapsanda istisnalar olabiliyo tabii yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…