milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

merhaba canlar.... bugün sabahtan gelemedim... hemen kızımı bakıyorum beşik kertmesi yapmışsınız :):) ayçanın oğluna vermeyecemde kime verecem :):):)

merhaba ışılımm beşik kermesi değil göbek kertmesiiii daha beşiğe çok var biz kısa yoldan aldık kızı tabi ayçacığımın tosuncuğu olursa

Öfff öff aynennn herşey kokuyo yaaa helede bulaşık makinesi iğrenç ötesi kokuyo ne yemek pişirmek ne bulaşık hepsinden uzak durmak lazım , ben eşime söyledim işyerinde yiyor akşam yemeğini artık :)) bende pratik bişeylerle geçiştiriyorum napim zaten en çok meyve istiyo bu ara canım

hala hiçbirinizin göbişi çıkmadımı allah aşkınıza göbek şovu görmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuzzzz

Benim normaldede bi ayva göbeğim olduğundan bebişmi göbişmi belli değil daha :)) ışılın bellidir hafiften herhalde

kızlar bana alanya antalya çeşme didim fethiye kuşadası harici otel önerisi verebilecek olan varmı bu saydığım yerleri gezdim

şöyle yeşillik içinde bir otel tercihim herşey dahil konseptinde olucak kafam çorba oldu ya otellere bakmaktan ailece konaklanabilecek bir yer olsun aşırı hareketli cıstak cıstak bi yer isetmiyoruz

annem babam kardeşim eşim ben gidicez

Antalya olsa tavsiyem olurdu ama gelmişsin ama kaplıca diyebilirim bizde her sene hem kaplıcaya hem yaz tatiline gideriz ama bana sorarsan kaplıca gibisi yok hem sağlık buluyosun , sanki yeniden doğuyosun , ben yosun yağlarımla gidiyordum ,sıcacık heryeri zaten otelin ,suya gir masaj yaptır ,akşam canlı müziğini dinle , herşey dahil zaten ama öğle yemeği extra kaplıca otellerinde öğle yemeği olmuyo nedense. Düşünürsen Afyon bölgesi ve sandıklının suyu çok şifalıdır

normaldir cnm ya. bünyeye göre değişir bence böyle şeyler. benim çok küçüktür. hep derdim çocuğum olsun tam kıvamında olacak diye. yavaş yavaş olmaya başlıyor

ay Allah iyiliğini versin kuzum senin ya

bu belirsizlik çıldırtıyo bi kere insanı ya geriliyosunn çok

hala hiçbirinizin göbişi çıkmadımı allah aşkınıza göbek şovu görmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuzzzz

neşem ben koyayımda görsünler göbüş nasıl olurr ben daha hamile kalmadan 3 aylık göbeğine sahibim her hafta rejime başlıyorum 3. gün pes ediyorum

vayy tatill rezervasyonlarıı başlamışş Allahımm ne güzel

vaaarrr...hemde coook ısteyenn.....ama bırkaç ay daha ertelemek zorundayım

canım hoşgeldinn neden erteliyorsun ? sorun nedir ?:26:

valla güzel bi tatil olsa süper olur ya
ama otel araştırmak gerçekten kafa karıştırıyo birinin önerdiği bi otel bulmak lazım

Aslında güzel fikir degerlendirmek lazım babamda bel fıtığı var belki iyi gelir saol balim

Melegim başladık arastirmaya anca karar veririm ben

valla güzel bi tatil olsa süper olur ya
ama otel araştırmak gerçekten kafa karıştırıyo birinin önerdiği bi otel bulmak lazım

Evet kafam iyice karisti canim yorumlari okuyunca hele hepten karıştı ayni oteli kimi ovguden goklere cikarmis kimi yerden yere vurmuş nasil karışmasın ki

Benim teyzemdede boyun fıtığı vardı gazlıgöl kaplıcalarına gitti villalar var orda aileyle kalabiliyorsun yandada otel var nasıl istersen , oranın suyu teyzemin boyun fıtığını geçirdi , annemin romatizması var onada çok iyi geliyo 1 sene rahat ediyo hiç yoktan , ama bu havada yazlık otellerde pek kalite arama ucuzdur şimdi ona görede yemekler çıkar , oralara yazın gidiceksin derim bennn bir tatilkolik olarak :))

Bizde zaten haziran temmuz gibi gidicez canim erken rezarvasyon yaptirmak istiyorum simdi yollsan da gitmem tatile

kızlar ben antalya lara da otelle gittip çok beğendim tavsiye ederim adı sherwood breezes resort memnun kaldım yine aynı bölgede limak lara var oda güzel istersen bi bak hoş oteller biz kaldığımız sürede bu iki otellden de memnun kaldık hep yabancı insanlar var türke az rastlarsınız nezih yerler

ortam nasıl ısınmış tatil kelimesini duyunca hey güzel Allahım biz çalışan bayanlar hepimiz aynıyızz bu arada ben toparlaanıyorum çıkıcam herkese hayırlı akşamlar

ayyy ben de aynı durumdayım. bir de bende tembellik yaptı. hiç oturduğum yerden kalkmak istemiyorum. bulaşık makinası için de koku giderici aldım, bakalım belki işe yarar.

bu arada selam kızlar. listeye baktım ama yenilenmedi sanırım. ben de bu aralar ihmal ettim buraları. gelişmelerden haberim olmadı pek. şimdi çıkmak zorundayım, görüşmek üzere.

Bizde zaten haziran temmuz gibi gidicez canim erken rezarvasyon yaptirmak istiyorum simdi yollsan da gitmem tatile

Ayyy canım yaaa bende hemen gidicen sandım ne bilim ben öyleyim bişey istedimmi hemen olacak illaki :) sabredemem o kadar , hem dur bakalım o zamana hamiş olabilirsin gerçi tatile engel değil havuza girme yeter , havuzda enfeksiyon riski olabiliyo , o zamana kadar bizde gideriz belki , tavsiye ederiz birbirimize

O kokular anca bastırıyo ama çok keskin geliyolar bana canım yaa , makine temizleme setleri var onlardan alıyorum bende , yarında alıcam yine ama kapağını kapadığın sürece koku yapıyo, ben artık mutfak balkonuyla makinenin kapağını açık bırakıyorum , anca işe yarıyo :2: tek üzüldüğüm sütten ve yoğurttan tiksindim , peyniride zor yiyorum (

Belek e gel hayatım (memleketime koş gelll).. süper ötesi oteller var biraz tuzlu olabilir tabi bn fiyatlarını cok bilmiorum uygunuda vardır herhalde.. marmariste güzel küçük hoş bi yer.. göcek alaçatı çok duydum tavsiye ettiler ve birde Bozcaada ya gitmeyi istiyorum onada bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…