milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Canim iki otelde harika ozellikle limaka bayildim saol

ortam nasıl ısınmış tatil kelimesini duyunca hey güzel Allahım biz çalışan bayanlar hepimiz aynıyızz bu arada ben toparlaanıyorum çıkıcam herkese hayırlı akşamlar

Çalışma motivasyonu hayatım

Ben her yıl erken rezarvasyon yaptırırım canım kafam rahat oluyo ve motivasyon sagliyorum

Belek ve alacatiyi merak ediyorum otel ismi versene hafisem
Yahu bakiim

memnun oldum canım bu arada gittigin süre boyunca neler yaptın paylaşırmısın nasıl yok olmuş arkadaşlarının biras anlatsana biliyosan bitanem ben pko muko bilmem ve çoook kararlıyım ne insanlar var en kötü hastalıklarla bile mücadele ediyorlar veee gerçekten iyleşiyorlar dedim ya pkoda neymiş o bana vız gelir artık ben şimdi sogan kürünede başladım moralimde iyi 2012 yılını milad kabul ettim ve jübilemi er yada geç yapacammmmmm çokkkk kararlıyım kork benden pko musun nesinnnnn

Son düzenleme:

ben şunu merak ediyorum ya bilmeden düşük yapılırsa? mesela gebe kaldın ama adet döneminde düşük yapınca adet oldum sanılır? adet öncesi zaten test yapılmayacağı için anlaşılmaz..

kızlarrrrr günaydınnnnnnnnnnn herkesee dünya kadınlar günümüzz kutluu olsunnnnnnn sizi seviyorummm [/B]

günaydın melekçiiiiimmmm seninde kadınlar günün kutlu olsun balımmmm bizde seni seviyoruz annemm

günaydın canlar.....

günaydın ışılım dünya kadınlar günün kutlu olsun

günaydın arkadaşlarım benm

günaydın nilüferciimm seninde kadınlar günün kutlu olsun cicişimm hepimiz karıyaz

Son düzenleme:
kızlaaaarrr benim kırmızılar ufaktan görünmeye başladııı bir neticeye vardığım için çooooooooookkk mutluyumm

regl olamamak bile çok büyük bir stresmiş bu gün yüzümde güller açıyo ne stres gerginlik kaldı ne sancı acı hiçbişey yok

kuş gibiyiiimmmm allahım döngümüzü öyle güzel ayarlamışki ufacık şaşsın insan allak bullak oluyooo

bir kez daha allahıma şükrediyorummm

iyi canım ya senn adına çok sevindim
belirsizlik insanı daha kötü etkiliyo zaten
artık normale döenrsin öpüyorum cnm bunun için seni

hadi gözün aydın şekerim :):):)

ya kızlar şimdi ben 28-29 günde bir regl olurdum bu ay dengem şaştı 41. gün oldum bir sonrakş regl tarihimi yine eski döngüme göre mi hesaplamam gerek yani 28 gün üzerinden mi hesaplıycam?? buna göre yumurtlama günlerim de kayıcak ben bi ovulasyon testi alsam bu ay sanırım daha iyi olucak siz ne dersiniz?:26:

canım normale döner yumurtlama gününde değişmez belki hadi olurda olur bu ayda biraz dengesizlik olabilir oda normal hormonlar çok büyük değişiklik yasıyo.. bu ara gecmiş olsun tatlım bi dahaki aylara inş.

bende hamişlere bi soru sorayım:26:
yumurtlama haftasından sonra bebişin olup olmadığını anlayabileeğimiz belirgin bişi var mı :26:

ovulasyonla kesin olmuş olur bence o yüzden alsan iyi olabilir

evet hormonlar değişiyo haklısın canım bu ay da sapıtabilir benimkiler

artık hamile kalsam da inanmam sanırım 13 günlük bir gecikmeden sonra saol canımcım önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

ovulasyonla kesin olmuş olur bence o yüzden alsan iyi olabilir

alıcam canım emin olmak adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…