kızlar ben antalya lara da otelle gittip çok beğendim tavsiye ederim adı sherwood breezes resort memnun kaldım yine aynı bölgede limak lara var oda güzel istersen bi bak hoş oteller biz kaldığımız sürede bu iki otellden de memnun kaldık hep yabancı insanlar var türke az rastlarsınız nezih yerler
ortam nasıl ısınmış tatil kelimesini duyunca hey güzel Allahım biz çalışan bayanlar hepimiz aynıyızzbu arada ben toparlaanıyorum çıkıcam herkese hayırlı akşamlar
Ayyy canım yaaa bende hemen gidicen sandım ne bilim ben öyleyim bişey istedimmi hemen olacak illaki :) sabredemem o kadar , hem dur bakalım o zamana hamiş olabilirsin gerçi tatile engel değil havuza girme yeter , havuzda enfeksiyon riski olabiliyo , o zamana kadar bizde gideriz belki , tavsiye ederiz birbirimize
Belek ve alacatiyi merak ediyorum otel ismi versene hafisemBelek e gel hayatım (memleketime koş gelll).. süper ötesi oteller var biraz tuzlu olabilir tabi bn fiyatlarını cok bilmiorum uygunuda vardır herhalde.. marmariste güzel küçük hoş bi yer.. göcek alaçatı çok duydum tavsiye ettiler ve birde Bozcaada ya gitmeyi istiyorum onada bak..
fırsat buldukça gir ama ya özletme kendini canım
günaydın iyi uykular havvacım nerelerdesin sen yahuuu bi görüşemedik hep gece mi çalışıyosun sen?özledik seni kız daha çok gel
teşekkürler canım yok be güzelim her hafta vardiyam degişiyor şu an malum gecedeyim sonra 4/12 sonra sabah vardiyası (sizinle olmak......çokkk güzel sabahları)bende sizi özledim bu arada bak bebegim canını sıkma tamam mı stres iyi bişi digilll gün dogmadan neler dogar canımın içi allahım tüm güzellikleri bu topikteki ateş bombası hatuncuklar versinnnn
rica ederim bebiş daha sıkk gelllllll
tamamdır melegim anca işte vardiyalı çalışınca burdaki acı tatlı herşeye fransız kalıyorum yavrum aslında ben saf kan türküm bu arada fırsat buldukça gelirim inan canım aklımın bi ucuda sizde yaaaaaaaaaaa ben size çok alıştım kız şimdi duygulandım bak
sanada günaydınn havvacım
günaydın canımcım
İsmim Zuhal canım pko pko diye düşündükçe bela oluyo insanın başına ben bi doçente gittim ve Antalyanın en iyi jinekoloğu adam başarıları sayesinde oxforddan teklif almış çok başarılı bir jinekolog çokta tatlıdır, eğer birebir uyarsan söylediklerine tamamen geçiriyo , tamamen geçen arkadaşlarım var ama baya bi kiloda verdi onlar , ama ben bi müddet sonra gitmedim bazı nedenlerden dolayı
Evet canım aynen öyle oluyo ama belirtilerde belirleyici değil sanırım çünkü benim ilkinin kalbi durmuş , kürtaj oldum ve 2 hafta daha bulantı çektim , hormonların eski dengesine dönmesi zaman alıyo ve belirtiler devam ediyo o süredede , ama doktorum zaten sağlıklı bi gebelik olmadığı için senin vücudun sonlandırmış demişti , sağlıksızsa düşük oluyo ne yapsanda istisnalar olabiliyo tabii yinede
tamamdır melegim anca işte vardiyalı çalışınca burdaki acı tatlı herşeye fransız kalıyorum yavrum aslında ben saf kan türküm bu arada fırsat buldukça gelirim inan canım aklımın bi ucuda sizde yaaaaaaaaaaa ben size çok alıştım kız şimdi duygulandım bak
sanada günaydınn havvacım
günaydın canımcım
ben şunu merak ediyorum ya bilmeden düşük yapılırsa? mesela gebe kaldın ama adet döneminde düşük yapınca adet oldum sanılır? adet öncesi zaten test yapılmayacağı için anlaşılmaz.. bu arada ne kadar oldu evleneli benim yeni sayılır daha düşünmüoz aslında..
ahh kıyamam bu kadarıda yeter annem bize iyi olduğumuzu bilelim yeter
ben şunu merak ediyorum ya bilmeden düşük yapılırsa? mesela gebe kaldın ama adet döneminde düşük yapınca adet oldum sanılır? adet öncesi zaten test yapılmayacağı için anlaşılmaz.. bu arada ne kadar oldu evleneli benim yeni sayılır daha düşünmüoz aslında..
günaydın hoşgeldinizz kime sorduğunu anlamadım ama ben cevap vereyim 2 yıl oldu evlendiğimsoruna gelince hiçbi fikrim yok :26:
kızlarrrrr günaydınnnnnnnnnnn herkesee dünya kadınlar günümüzz kutluu olsunnnnnnn sizi seviyorummm
kızlarrrrr günaydınnnnnnnnnnn herkesee dünya kadınlar günümüzz kutluu olsunnnnnnn sizi seviyorummm[/B]
günaydın canlar.....
günaydın arkadaşlarım benm
kızlaaaarrr benim kırmızılar ufaktan görünmeye başladııı bir neticeye vardığım için çooooooooookkk mutluyumm
regl olamamak bile çok büyük bir stresmiş bu gün yüzümde güller açıyo ne stres gerginlik kaldı ne sancı acı hiçbişey yok
kuş gibiyiiimmmm allahım döngümüzü öyle güzel ayarlamışki ufacık şaşsın insan allak bullak oluyooo
bir kez daha allahıma şükrediyorummm
kızlaaaarrr benim kırmızılar ufaktan görünmeye başladııı bir neticeye vardığım için çooooooooookkk mutluyumm
regl olamamak bile çok büyük bir stresmiş bu gün yüzümde güller açıyo ne stres gerginlik kaldı ne sancı acı hiçbişey yok
kuş gibiyiiimmmm allahım döngümüzü öyle güzel ayarlamışki ufacık şaşsın insan allak bullak oluyooo
bir kez daha allahıma şükrediyorummm
iyi canım ya senn adına çok sevindim
belirsizlik insanı daha kötü etkiliyo zaten
artık normale döenrsin öpüyorum cnm bunun için seni
hadi gözün aydın şekerim :):):)
ya kızlar şimdi ben 28-29 günde bir regl olurdum bu ay dengem şaştı 41. gün oldum bir sonrakş regl tarihimi yine eski döngüme göre mi hesaplamam gerek yani 28 gün üzerinden mi hesaplıycam?? buna göre yumurtlama günlerim de kayıcak ben bi ovulasyon testi alsam bu ay sanırım daha iyi olucak siz ne dersiniz?:26:
ya kızlar şimdi ben 28-29 günde bir regl olurdum bu ay dengem şaştı 41. gün oldum bir sonrakş regl tarihimi yine eski döngüme göre mi hesaplamam gerek yani 28 gün üzerinden mi hesaplıycam?? buna göre yumurtlama günlerim de kayıcak ben bi ovulasyon testi alsam bu ay sanırım daha iyi olucak siz ne dersiniz?:26:
canım normale döner yumurtlama gününde değişmez belki hadi olurda olur bu ayda biraz dengesizlik olabilir oda normal hormonlar çok büyük değişiklik yasıyo.. bu ara gecmiş olsun tatlım bi dahaki aylara inş.
ovulasyonla kesin olmuş olur bence o yüzden alsan iyi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?