kızlar günaydın kadınlar gününüz kutlu olsun sizlerle bişi paylaşmak istiyorum bu konuda bana yardımcı olusanız sevinirim. dün arkadaşlar pko konuşuyordu burda yazamadımda ya ben evlenmeden 1 sene önce bu tanı bana konulmuştu ama bennde hiç bir belirtisi yoktu dr dediki bu kistler doğuştan sadece kilo almamaya dikkat et dedi evlendikten sonra sistit için gitmiştim başka dr oda sende kist falan yok dedi 2 doktor aynı şeyi söyledi şimdi ben hangisine inanayımkistler evlendikten sonra patlamış olabilr mi bu durumu yaşayanınız yada duyanınız var mı dün konu gündeme gelince benimde aklıma takıldı yardımcı olursanız sevinirim.:18::18::18::18:
kızlaaaarrr benim kırmızılar ufaktan görünmeye başladııı bir neticeye vardığım için çooooooooookkk mutluyumm
regl olamamak bile çok büyük bir stresmiş bu gün yüzümde güller açıyo ne stres gerginlik kaldı ne sancı acı hiçbişey yok
kuş gibiyiiimmmm allahım döngümüzü öyle güzel ayarlamışki ufacık şaşsın insan allak bullak oluyooo
bir kez daha allahıma şükrediyorummm
ya kızlar şimdi ben 28-29 günde bir regl olurdum bu ay dengem şaştı 41. gün oldum bir sonrakş regl tarihimi yine eski döngüme göre mi hesaplamam gerek yani 28 gün üzerinden mi hesaplıycam?? buna göre yumurtlama günlerim de kayıcak ben bi ovulasyon testi alsam bu ay sanırım daha iyi olucak siz ne dersiniz?:26:
yok neşecim ilaç falan kullanmadım adettim hiç bir zaman geçikmedi sadece biraz sivilcem vardı oda evlenince geçti diyorum ki acaba kistler patladı ondan sonra sivilcelerimde geçti bana kalırsa öyle
çok şükürr kuzucumm çalışmalara asılllll bundan sonra
canımmmmm sen genede bu günden say 14. günden sonra çalışmalara başla
bu arada midem de tuhaf bi ağrı var arada bir ıslaklık hissediyorum regl olmuşum gibi gidiyorum lavaboya bişe yokkkarnım değilde midem ne alaka :S
evet canım çok şükür nasıl hafifledim anlatamam vucudum bile rahatladı 5 kilo verdim sanki 41 gün bekle bekle bomba gibi dolanıyodum
çalışmalar normal seyrinde devam edicek canım ama ben ovulasyon testi almak istiyorum bakalım yumurtlamada bi sapıtma olucakmı diye:44:
senin de bu gün yarın günün ya bu belirtiler normaldir tatlım inşallah gelmez kırmızılar ama sonu bebekle sonuçlanır benim gibi sakın olma çok fenaydıı
kızlar ben yemeğe çıkıyorum hepinize afiyet olsun
ovülasyon testi fiyatı hakkında bilginizvar mı eğer bende de bu ay bişi olmazsa bende alayım diyorum kullananlar bilgi versin faydası var mı
ovülasyon testi fiyatı hakkında bilginizvar mı eğer bende de bu ay bişi olmazsa bende alayım diyorum kullananlar bilgi versin faydası var mı
canım bi kaç ay önce bende yaşadım 4 gün gecikmişti aynı sancıyı 4 gün yaşadım ve adet oldum çok sinir bozucu bi durum artık bebekten geçiyosun adet olmak için bekliyosun resmengeçen ay 16 sında oldum ama 28 günde bir adet görüyorum bende 3 aydır bi hafta erken geliyorr bakalım 2 gün sonra gelmezse hiç heyecan yapmayacam en geç 16 sında gelirr iş arkadaşlarımdan birinin annesi ümreye gitmişş bugün onun hurmasını dağıtıyolardıı çaycı ablamız getirmiş önüme 3 tane koydu biri senin biri eşinin biride bebişin için şifa olsun ye dedii (bu arada bebek yapmam için elinden geleni yapar bu abla çok istiyo) ah bir bilse
afiyett bal şeker olsunnnn kuzuma bende yedim geldimm midem daha iyi sankiii :26:
başka topikten bi arkadaşım 28 günde bir regl oluyomuş doğal olarak 14.16.18.20 günleri değerledirip bırakıyorlarmış meğerse kız 24.-25. günler yumurtluyormuş yani regle yakın bunu da ovulasyonla farkettiler ve hamiş kaldı meğer yumurtlamasını hep kaçırıyormuş bu güne kadar ondan gelmiyormuş bebiş bende merak ettim hangi günler yumurtluyorum diye akıntı oluyo aslında ordan anlıyorum ama yine de denemek istiyorum canım çok pahalı bişey olduğunu düşünmüyorum.
4 gün olsa gene iyi bebeğim be tam 13 gün dile kolay öldüm dirildim 2. reglim geldi nerdeyse
ye hurmacıklarını afiyet bal şifa olsun hakikatten ama kısmetten ötesi de yok bunu da bilmemiz gerekiyor
beni tek üzen nokta bebek istememesine rağmen abuk subuk sebeplerden hamile kalanlar ve bebekleri aldıranlar
biz bi tarafımızı yırtıyoruz yok yok kısmet işte başka bişey değil
aaa buna şaşırdım bak kesin denemeliyim ozaman bu zımpırtı markaya göre değişiyo sanırım bi sürü fiyat var nette hangi marka iyi acaba yanılmıyorsam sibel kullanmıştıı :26:
valla bende bilmiyodum canımcım okuduğumda da şaşırdım bana da doktor geç döllenme olmuş dediğinde son ilişkin hangi gündü diye sordu son ilişkim 22. gündü demek ki bende geç yumurtlamıştım normalde bende o tarihler de gebelik ihtimalini hesaplamam şansa o gün ilişki olduondan kafama takıldı denemek istiyorum marka olayını bende bilmiyorum eczaneye hangisi iyiye ondan ver bacım dicem
kızlaaaarrr benim kırmızılar ufaktan görünmeye başladııı bir neticeye vardığım için çooooooooookkk mutluyumm
regl olamamak bile çok büyük bir stresmiş bu gün yüzümde güller açıyo ne stres gerginlik kaldı ne sancı acı hiçbişey yok
kuş gibiyiiimmmm allahım döngümüzü öyle güzel ayarlamışki ufacık şaşsın insan allak bullak oluyooo
bir kez daha allahıma şükrediyorummm
neşecim durumunun en azından bir netlik kazanmasına ve rahatlamana sevindim. umarım bir dahaki gecikmen hayırlısıyla bebiş olur.
ben bugün çok kötü hissediyorum kendimi. sabah sabah istifra ettim ve midem hala kötü. çok keyfim yok o yüzden. size hoş sohbetler.
valla bende bilmiyodum canımcım okuduğumda da şaşırdım bana da doktor geç döllenme olmuş dediğinde son ilişkin hangi gündü diye sordu son ilişkim 22. gündü demek ki bende geç yumurtlamıştım normalde bende o tarihler de gebelik ihtimalini hesaplamam şansa o gün ilişki olduondan kafama takıldı denemek istiyorum marka olayını bende bilmiyorum eczaneye hangisi iyiye ondan ver bacım dicem
Geçmiş olsun canım , geçende ben öyleydim , istifra etmeye havuç çok iyi geliyo mideye , bulantı içinde taze limon yala , bende çok işe yaradı
annem sen alda marka konusunda benide bilgilendir o zamanbende nette araştırmaya devam burda hiç yokmu ya ovülasyon testi kullanann :26:
neşecim durumunun en azından bir netlik kazanmasına ve rahatlamana sevindim. umarım bir dahaki gecikmen hayırlısıyla bebiş olur.
ben bugün çok kötü hissediyorum kendimi. sabah sabah istifra ettim ve midem hala kötü. çok keyfim yok o yüzden. size hoş sohbetler.
Selam fıstıklarrr...! Sabah kocacığım beni kahvaltıya götürdü , kadınlar gününe özel kahvaltı yaptık :)) hepimizin kadınlar günümüz kutlu olsunsonrada alışverişimi yaptım, geldim.
Benimde geç yumurtlama oluyo demekki , sen adetin ilk günü bugünse 10. gün başla canım , adet olana kadar 2 günde bir antremana devam veya 3 günde olabilir 3 gün canlı kalıyo spermler
ahh kıyamam bu kadarıda yeter annem bize iyi olduğumuzu bilelim yeter
canımsın melegim bu arada dünya kadınlar günümüz kutlu olsun biliyomusun benim ayrıca dogum günümdü bugün ne şanslı karıyım ama...................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?