milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

günaydın canlarım hepiniz bi nanak versin bakıyım ben uyumaya gidiyorum mışıl mışıl uyuyayım dün benim dogum günümdü 08.03.1984 dünya kadınlar günü yani............. ne şanlı kacıyım eşim bi süpriz yapcakmış bugün galiba netten bişi almış 8 marta yetişmemiş dogum günü hediyemmm ama benden kaçmaz kadınlar günü için koca bi demet çiçek geldi

Günaydın fıstıklarrr en erkenci benim galiba , sabahın köründe açlıktan midem kazınırken ve bulantıyla uyanıyorum Allahtan karnım doyunca geçiyo bulantı

hayırlı cumalar kızlar Allahım iyi niyetle kalbinizden geçen tüm dileklerinizi hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin inşallah

AMİN

tamam yavrum dijital olanları da varmış hangisinden bulursam alıcam güzel büyük bi eczaneden alıcam ordan dandik mal çıkmaz sanırım

dandik çıkarsa gelir kafanıza atarım paçozlarrrrrrrrrrrrr dersin neşem

iyiyim canım sağol sen nasılsın evet ya görüşemiyoruz seni bi kaç defa başakların topiğinde gördüm yazdımda sana sen görmedin sanırım.bende kendi topiğimde başakların topiğinde bazende burada dolaşıyorum işte işten vakit buldukça bugün cuma ve yarın hafta sonu diye ço mutluyum doğrusu öğlene kadar uyumayı ve sonrada çıkıp dolaşmayı alış veriş yapmayı planlıyorum inşallah havada güzel olur o zaman değmeyin keyfime

hayırlı cumalar kızlar nasılsnız neşecim aldınmı testi meraklandım

canım evet arada selam vermek için giriyorum bidaha gerii dönüş yapamıyorumm kendii topiğinn nerdeymiş bakayımm iadeyi ziyarette bulunalımm

saol canım sanada hayırlıı cumalarrr

Kızlar kayıp aaa tek başıma kaldım , nerelerdesiniz hu huuuu ?

aynen bugün kimseler yokk kızlarr nerelerdesiniz yahuu

doğum günün kutlu olsun canımm allah uzun sağlıklı mutlu huzurlu ömürler versin..

nasılsınız hanımlar...??? geçmiş kadınlar gününüz kutlu olsun... ayyyhhh kadın doğumdan sonra diyestisyene sardım ya ben bugün kontrolüm vardı çok mutlu oldummm ohhh ohhh 2 haftada 2,5 lar gitmişşşş

doğum günün kutlu olsun canımm allah uzun sağlıklı mutlu huzurlu ömürler versin..

amin hafisecim çok teşekkürler özellikle eşimin hediyesine bayıldım fonksiyonlu bebiş almış aglıyo horluyo biberonlu şimdiden bebiş alıştırması yapcazzzzzzzzzzzzzz

ohhh oh hadi bakalım hafisecim gitsin kilolar gelsin bebiş şşşşşşşşşşşş

herkese günaydınnn mutlu haftasonlarııııı

havvacım ilginç bir hediye düşünmüş canım eşin enteresan hafise hadi gözün aydın daha nice 2.5 lara bide ben verebilsemm

bu arada dün kimseler gelmedi nerdesinizz yahuu

geçmiş doğum günün kutlu olsun havvacıkkk daha nice yıllara inşallah eşinle mutlu huzurlu sağlıklı yıllar dilerim çatlak hatun

canım internetten sipariş verdim ben işten çıkıp eczaneye gidene kadar kapanıyoo

meleğim günaydın ben dün çoooooooooookk yoğundum giremedim 1 kez bile feci bi gündü

Neyseki bu gün iyiyim

Sen ne durumdasın bu gün senin günün varmı gelen giden
:26:

meleğim günaydın ben dün çoooooooooookk yoğundum giremedim 1 kez bile feci bi gündü

Neyseki bu gün iyiyim

Sen ne durumdasın bu gün senin günün varmı gelen giden
:26:

henüz giden gelen yok ama bütün belirtiler mevcut canım eli kulağındadırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…