tamam yavrum dijital olanları da varmış hangisinden bulursam alıcam güzel büyük bi eczaneden alıcam ordan dandik mal çıkmaz sanırım
ahh kıyamam bu kadarıda yeter annem bize iyi olduğumuzu bilelim yeter
canımsın melegim bu arada dünya kadınlar günümüz kutlu olsun biliyomusun benim ayrıca dogum günümdü bugün ne şanslı karıyım ama...................
teşekkür ederimm canımm seninde kadınlar günün kutlu olsunn doğum günün için erken haberimiz olsaydı sana süpriz bi kutlama yapardıkk eşinle birlikte nice mutlu ve sağlıklı yıllara bebeğimmm bi sonraki doğum gününde 3. kişide aranızda olur inşallahh
günaydın canlarım hepiniz bi nanak versin bakıyımben uyumaya gidiyorum mışıl mışıl uyuyayım dün benim dogum günümdü 08.03.1984 dünya kadınlar günü yani............. ne şanlı kacıyım eşim bi süpriz yapcakmış bugün galiba netten bişi almış 8 marta yetişmemiş dogum günü hediyemmm ama benden kaçmaz kadınlar günü için koca bi demet çiçek geldi
hadi gene iyisin köfte
Günaydın fıstıklarrr en erkenci benim galiba , sabahın köründe açlıktan midem kazınırken ve bulantıyla uyanıyorumAllahtan karnım doyunca geçiyo bulantı
bu bana normal zamanda oluyor zuhalcim hamile kalınca nasıl olucam acaba
hayırlı cumalar kızlar Allahım iyi niyetle kalbinizden geçen tüm dileklerinizi hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin inşallah
AMİN
günaydınn saracım nasılsın görüşemiyoruz aminn canım benim bütün güzel dileklerin için çoook teşekkür ederizz seninde hayırlı cumaların olsun canım..
kızlarrrrrr günaydınlarrrrrrrr hepimize hayırlıı cumalarr bugün dualarımızdaki bütün dileklerimizz kabull olurr inşallahh vee haftanın son günüü aaahh çok sertttt
günaydınn saracım nasılsın görüşemiyoruz aminn canım benim bütün güzel dileklerin için çoook teşekkür ederizz seninde hayırlı cumaların olsun canım..
kızlarrrrrr günaydınlarrrrrrrr hepimize hayırlıı cumalarr bugün dualarımızdaki bütün dileklerimizz kabull olurr inşallahh vee haftanın son günüü aaahh çok sertttt[/FONT]
iyiyim canım sağol sen nasılsın evet ya görüşemiyoruz seni bi kaç defa başakların topiğinde gördüm yazdımda sana sen görmedin sanırım.bende kendi topiğimde başakların topiğinde bazende burada dolaşıyorum işte işten vakit buldukça bugün cuma ve yarın hafta sonu diye ço mutluyum doğrusu öğlene kadar uyumayı ve sonrada çıkıp dolaşmayı alış veriş yapmayı planlıyorum inşallah havada güzel olur o zaman değmeyin keyfime
hayırlı cumalar kızlar nasılsnız neşecim aldınmı testi meraklandım
Kızlar kayıp aaa tek başıma kaldım , nerelerdesiniz hu huuuu ?
günaydın canlarım hepiniz bi nanak versin bakıyımben uyumaya gidiyorum mışıl mışıl uyuyayım dün benim dogum günümdü 08.03.1984 dünya kadınlar günü yani............. ne şanlı kacıyım eşim bi süpriz yapcakmış bugün galiba netten bişi almış 8 marta yetişmemiş dogum günü hediyemmm ama benden kaçmaz kadınlar günü için koca bi demet çiçek geldi
teşekkür ederimm canımm seninde kadınlar günün kutlu olsunn doğum günün için erken haberimiz olsaydı sana süpriz bi kutlama yapardıkk eşinle birlikte nice mutlu ve sağlıklı yıllara bebeğimmm bi sonraki doğum gününde 3. kişide aranızda olur inşallahh
çok teşekkürler canım inşalah 3. kişide gelirbu arada eşim netten aglayan bebek almış biberonlu yatırınca horluyo çok şık bişi
hadi gene iyisin köfte
he valla
doğum günün kutlu olsun canımm allah uzun sağlıklı mutlu huzurlu ömürler versin..
nasılsınız hanımlar...??? geçmiş kadınlar gününüz kutlu olsun...ayyyhhh kadın doğumdan sonra diyestisyene sardım ya ben bugün kontrolüm vardı çok mutlu oldummm ohhh ohhh 2 haftada 2,5 lar gitmişşşş
hayırlı cumalar kızlar nasılsnız neşecim aldınmı testi meraklandım
herkese günaydınnn mutlu haftasonlarııııı
Havvacım ilginç bir hediye düşünmüş canım eşin enteresanHafise hadi gözün aydın daha nice 2.5 lara Bide ben verebilsemm
Bu arada dün kimseler gelmedi nerdesinizz yahuu
meleğim günaydın ben dün çoooooooooookk yoğundum giremedim 1 kez bile feci bi gündü
Neyseki bu gün iyiyim
Sen ne durumdasın bu gün senin günün varmı gelen giden:26:
henüz giden gelen yok ama bütün belirtiler mevcut canım eli kulağındadırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?