milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

gecikme olacaksa bebişten olsun bebiş yoksa vaktinde gelsin canımcım boşver yok yere gecikme olmasın

aynen canımcım gecikecekse bebişten olsun diğer türlü strese sokuyor bu sabah kahvaltı hazırlarken ne düşündüm biliyomusun eşim 3 4 gündür feci grip ilk günü serum falan takıp yatırdık biraz hastanede ağır tuttu bu kez Allahım dedim olmuyorsa vardır bi hayır olmamasındada belki olması şuan bizim için hiç hayırlı olmayacak :26: öle sabah bu hisle uyandım yani demek istediğim çok bekleyeceğim galiba ben bu bebişii :107:

canlarım hepinize iyi tatiller hadi bi nanak verin ne zamandır öpüşmüyoruz

KıZLAR hepinizi çok ozledım

Nabıyosunuz nasılsınız arada girerek takip etmeye çalışıyorum.İş yerimde internetimin gıtmesı kotu olduuu benı soracak olursanız bız ıyıyız teyzeleriiiii :) bu hafta 9. haftamıza girdikk...

İnanılmaz gazım oluyor doktorum şurup verdı her yemekten yarım saat sonra alıyorum az da olsa rahatlıyorum şükür..

Bende boyleeeeeee çok opuyorum sızlerııııııııııııı

canlarım hepinize iyi tatiller hadi bi nanak verin ne zamandır öpüşmüyoruz

verdim gittii uğurlu gelsin inşallah bu öpücük

arada iyi haberlerini alalım böyle gözdecimm ende seni öpüyorum

herkese günaydın kızlar,, çok güzel bi hafta diliyorum herkese

günaydın nilüfer amin inşallah hepimiz için güzel bir hafta olur inşallah ..

günaydın canlar... güzel bir hafta olsun hepimiz için...:)

günaydınnn

herkese günaydın kızlarr haftaya kötü başladım umarım böyle devam etmez dün geceden beri çıkarıyorum midem çok kötü sanırım bişe dokundu ama ne hiç bilmiyorum :120:

herkese günaydın kızlarr haftaya kötü başladım umarım böyle devam etmez dün geceden beri çıkarıyorum midem çok kötü sanırım bişe dokundu ama ne hiç bilmiyorum :120:

geçmiş olsun melekcim ya.. neyin var... kendine dikkat et.. dışarıdan abur cubur birşeyler yediysen dokunmuş olabilir canım...
bu arada senin kırmızılar geldi mi???

geçmiş olsun melekcim ya.. neyin var... kendine dikkat et.. dışarıdan abur cubur birşeyler yediysen dokunmuş olabilir canım...
bu arada senin kırmızılar geldi mi???

canım dün sadece kahvaltı yaptım bütün gün temizlik bide akşam yemeği o kadar ama eşimde benimle beraber aynı şeyleri
yedi yani o gayet iyi ne dokundu hiç anlamadım bütün gece kıvrandım çıkardığım halde rahatlayamadım ya regl döngüm çok karışık bu ara son 2 aydır hep 1 hafta erken geliyor normal yumurtlama hesabına göre 10 unda olmam gerekiyordu ama geçen ay 15 inde regl oldum hangisine göre hareket edeyim bilemedim

hesaplarıma göre adetime 10 gün filan olmalı döngümü tam bilmiyorum çünkü ama dün akşamdan itibaren çok fazla belim ağrımaya başladı ya
hamiş olanlardan böyle bişi yaşayan var mıydı ?

Günaydın fıstıklar , hepimiz için güzel bir hafta olsun ben çarşamba doktordayım bakalım bebiş ne alemde, birazda korku var ama korkunun ecele faydası yok malesef , dua edin benim için nolur sağlıklı bi şekilde yerinde duruyo olsun bebişim

korkma cnm sen inşallah herşey iyi olur o kadar korktun bebiş yok die bak sennle
inşallah hayırlısı olur

korkma cnm sen inşallah herşey iyi olur o kadar korktun bebiş yok die bak sennle
inşallah hayırlısı olur

Amin canım , ne biliyim işte doğana kadar bu korkular devam edicek sanırım inan daha anneme bile söylemedim, gitmiyorumda bişey farketmesin kimse die :)) , ilk 3 ay geçse rahatlicam biraz daha ama çarşamba doktordan sonra söylemeyi planlıyorum anneme

hayırlı haberler getirirsin inşallah bize canım benim :):) hiç sıkma canını.... ne kadar pozitif olursak ne kadar mutlu olursak bebeklerimizde o kadar mutul oluyorlar :):):)

bu arada teyzelerii kızıma isim konusunda elimi çabuk tutmalıyım çünkü babamızın aklındaki isimleri pek beğenmiyorum :):) aslında aklımda ela ismi var ama sizce nasıl???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…