gecikme olacaksa bebişten olsun bebiş yoksa vaktinde gelsin canımcım boşver yok yere gecikme olmasın
herkese günaydınnn mutlu haftasonlarııııı
havvacım ilginç bir hediye düşünmüş canım eşin enteresanhafise hadi gözün aydın daha nice 2.5 lara bide ben verebilsemm
bu arada dün kimseler gelmedi nerdesinizz yahuu[/QUO
ben bebişleri severim hediyesine bayıldım çoook güzel
geçmiş doğum günün kutlu olsun havvacıkkk daha nice yıllara inşallah eşinle mutlu huzurlu sağlıklı yıllar dilerim çatlak hatun
teşekkürler canımcım inşallah hepimiz mutlu oluruz allahım seninde gönlündeki tüm dileklerini gerçekleştirsin bitanem
canlarım hepinize iyi tatiller hadi bi nanak verin ne zamandır öpüşmüyoruz
KıZLAR hepinizi çok ozledım
Nabıyosunuz nasılsınız arada girerek takip etmeye çalışıyorum.İş yerimde internetimin gıtmesı kotu olduuu benı soracak olursanız bız ıyıyız teyzeleriiiii :) bu hafta 9. haftamıza girdikk...
İnanılmaz gazım oluyor doktorum şurup verdı her yemekten yarım saat sonra alıyorum az da olsa rahatlıyorum şükür..
Bende boyleeeeeee çok opuyorum sızlerııııııııııııı
herkese günaydın kızlar,, çok güzel bi hafta diliyorum herkese
günaydın canlar... güzel bir hafta olsun hepimiz için...:)
herkese günaydın kızlarr haftaya kötü başladım umarım böyle devam etmez dün geceden beri çıkarıyorum midem çok kötü sanırım bişe dokundu ama ne hiç bilmiyorum :120:
geçmiş olsun melekcim ya.. neyin var... kendine dikkat et.. dışarıdan abur cubur birşeyler yediysen dokunmuş olabilir canım...
bu arada senin kırmızılar geldi mi???
bu arada atlamışım regl olmadım henüz :26:
hadi bakalım umarım bu ay senden de güzel haberler alırız canım benim :)
Günaydın fıstıklar , hepimiz için güzel bir hafta olsunben çarşamba doktordayım bakalım bebiş ne alemde, birazda korku var ama korkunun ecele faydası yok malesef , dua edin benim için nolur sağlıklı bi şekilde yerinde duruyo olsun bebişim
ihtimal vermiyorum ben canım ya nedenini bilmiyorum ama öyle hissediyorum 15 i gelsin bakalım ..
korkma cnm sen inşallah herşey iyi olur o kadar korktun bebiş yok die bak sennle
inşallah hayırlısı olur
Günaydın fıstıklar , hepimiz için güzel bir hafta olsunben çarşamba doktordayım bakalım bebiş ne alemde, birazda korku var ama korkunun ecele faydası yok malesef , dua edin benim için nolur sağlıklı bi şekilde yerinde duruyo olsun bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?