milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

Ela güzel , sade ama ben zehra ismini çok beğeniyorum mesela , eski isimler daha güzel bence yeni nesil isimler hep aynı birbiriyle , ahu , irem ceren, buse gibileri hoş değil bence

Ela güzel , sade ama ben zehra ismini çok beğeniyorum mesela , eski isimler daha güzel bence yeni nesil isimler hep aynı birbiriyle , ahu , irem ceren, buse gibileri hoş değil bence

bende modern isimleri pek beğenmiyorum aklımda ela ismi vardı sadece kız olacağını öğrendiğimden beri :):) hem sade hem kısa ne bileyim naif bir isim gibi geliyor baana:):)

en güzeli belli bi süre söylememek zaten nolur nolmaz ama ben dayanamam çatlarım ya hele bide anneme :78: canım benim olumlu düşünelim pozitif sonuç alalımm

oo babamız tedbiri elden bırakmıyorr çok erken başlamış ya ışılcım bu işi babaya bırakmamak lazım dur bi kaç isim daha düşüneyim

duru

minel

mina ( çok fazla var ama )

sueda (görümcemin kızının ismi birleşik yanlız )

zührenaz ( arkadaşını kızı fena değil bence )

şimdilik bu kadarr

Melekcim ya erken ama bizim baba tarafımız biraz gereksiz olduğu için onlar hemen müdaheleye başlıyorlar onun için benim elimi çabuk tutmam lazım yoksa iyice yüz göz olacağım :):):)

Son düzenleyen: Moderatör:
bebek isim sitelerine bak en iyisi sen ya oralarda çok fazla alternatif bulabilirsin canım

bişi sorcam canım ya
reglime 10 gün var ama bugün acayip bi ağrı var belimde bi de karnımda bi yerlerde batma hissediyorum ara ara
sence bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?:26::26::26:

valla benimde inanılmaz bel ağrım olmuştu regline az kalmış bakalım inşallah güzel haberler verirsin :)

ya bu hamilelik belirtileriyle regl belirtileri neredeyse aynı anlamak zor yanii benim belim her reglimde ağrır midem feci bulanır hatta ilk günü çıkarmassam rahatlayamam anlayabileceğimiz en farklı belirti uyku hali sanırım oda hemen olmuyor :26:

bnm daha 10 gün var ya acaba diye aklıma gelmeye başladı ama bi taraftanda daha çok var diyorum :)
ama batmayı hissediyorum ara ara
sende başka bi belrti yok mu ?
ne zamn senn batın

bnm daha 10 gün var ya acaba diye aklıma gelmeye başladı ama bi taraftanda daha çok var diyorum :)
ama batmayı hissediyorum ara ara
sende başka bi belrti yok mu ?
ne zamn senn batın

benim bu ara biraz karışık canım geçen ay 15 inde regl oldum en son ama son 3 aydır 4 5 gün erken adet görüyorum bakalım bu içtiğim çaylar ve yediğim bal geciktiriyo olabilir bakalım beklemedeyiz eli kulağındadırr :26:

canım benimde kırmızılar geldi hamilelik belirtisiyle gebelik belirtisi aynı ya insan adet olana kadar çok ümitleniyor sonrada hüsrsan neyse inşallah nisana göbişim dolar benim ilk denememdi ama sanki 10 denemem gibi üzüldüm ya kadınlık çok zor kızlar buna eniyi biz anlarız

canım ilk denemen daha üzülme canım benim bir sonraki aya güzel haberler senin olur inşallah....

bu arada kızlar ben iki haftadır bir balığa düştüm inanamazsınız... haftada 4 gün balık yiyorum yaa bu sezonda da size istavriti öneriyorum yok böyle bir lezzet diyorum :):)

canım benm üzülme daha çok yenisin sende benm gibi
benmde ilk ayım insan ne kadar düşünmesede genede içinde bi umut oluyo
ama üzme kendini gelecek ay çalışmalara devm edrsin

ayy nasıl istedi benm canımda olsada yesek

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo

haftanın ilk günü inanılmaz yoğun başladım bakalım böyle gidecek gibi bu hafta ooo pooof ufffff puuuffff aaahhh vaaahhh

sizde yeni haberler varmı ne alemlerdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…