milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

valla iyi gidiyo ışıl teyzesi cuma kontrolümüz var biraz demir ve b12 fazlalığı çıktı vücutta bakalım dr teyzemiz ne diyecek sen nasılsın kızımız nasıl

valla bende iyiim canım çok şükür bir sıkıntım yok... mercimek iyi sanırım görmeye daha epey var teyzesi ama özledim valla şimdiden :):)
bu arada lütfen balık ve ceviz yemeyi ihmal etme canım benim...

hepinize iyi akşamlar....öptüm....

naber kız nerelerdesin gelmez oldun ?

sen hangi marka ovulasyon testi kullanmıştın canım?
:26:

geliyorum arada yazısmalarınızı okuyup kaçıyorum ben internetten ucuz olandan almıştım 20 ovulasyon 4 gebelik testine 18 lira vermiştim

ceviz ile hiç aram yok ışılcım ama balık severim hee oda sadece hamsi sanada iyi akşamlar cnm

nannenn daha üzülmek için çok erken biraz geçsin bakalım olumsuz düşüncelere kapılma hemen ışılcımm balıkk yenmezmii ya neşemm nerdesinnnnnnn sen yaaaa sibelcim karadenizli olduğun belli yanii hamsiici

doğru söylüyrsun ışılım ama hani o ümt var ya insanı deli ediyor senin kaçıncı denemende olmuştu ışılm merak etttim

canım benm üzülme daha çok yenisin sende benm gibi
benmde ilk ayım insan ne kadar düşünmesede genede içinde bi umut oluyo
ama üzme kendini gelecek ay çalışmalara devm edrsin

inşallahlar nisanda göbişlerimiz dolar fazla bekletmezler bizi

haklısınşekerim daha çok erken inşalah nisana güzel haaberler bverrrim

bebişim nasıl yoğunum anlatamam çıldırıciiiiiiiiiiiiimmm

Ben yokken nelerde kaynatmışsınız komşu ablaya indim bugün dayanamadım artık birilerine söylemezsem çatlicam , oda anne gibi çok şeker bir kadın, hemen kısır yaptı bana yarında sarma yapcaz beraber , ha bide yürüyüş varmış apartmanın hanımları bu hafta başlamış , benide alın dedim yoksa bu gidişle ben doğuma yuvarlanarak gidicem galiba ohhh sosyalleştim biraz bugün iyi geldi. AAA bide alt katımda yeni evliler var 2 ay oldu evleneli oda hamileymiş :44: şaştım kaldım , bu ne hızzz

hay maşşallahhh biz mi tembeliz millet mi hızlı anlamıyorum..:44::44:

valla ben yokken kaynatmışsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrr eeeeeeeeeeeeeee anlatın bakalım neler yapıyosunuz sizi özlüyorum ben malum 16da işe başlıyorum 00:00 a kadar işteyim ugrarsanız akşam laflarızzzz şekerler öpüldünüz valla yalan dünyada ki orçunu geçtim yaniiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…