- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
naber kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
biz iyiyiz güzel anne sen nasılsın bakalım.... nasıl gidiyor.. meleğin nasıl...
naber kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
valla iyi gidiyo ışıl teyzesi cuma kontrolümüz var biraz demir ve b12 fazlalığı çıktı vücutta bakalım dr teyzemiz ne diyecek sen nasılsın kızımız nasıl
naber kız nerelerdesin gelmez oldun ?
sen hangi marka ovulasyon testi kullanmıştın canım?:26:
valla bende iyiim canım çok şükür bir sıkıntım yok... mercimek iyi sanırım görmeye daha epey var teyzesi ama özledim valla şimdiden :):)
bu arada lütfen balık ve ceviz yemeyi ihmal etme canım benim...
hepinize iyi akşamlar....öptüm....
geliyorum arada yazısmalarınızı okuyup kaçıyorumben internetten ucuz olandan almıştım 20 ovulasyon 4 gebelik testine 18 lira vermiştim
kız markası yokmu şunun kaçık hatun
canım ilk denemen daha üzülme canım benim bir sonraki aya güzel haberler senin olur inşallah....
bu arada kızlar ben iki haftadır bir balığa düştüm inanamazsınız... haftada 4 gün balık yiyorum yaa bu sezonda da size istavriti öneriyorum yok böyle bir lezzet diyorum :):)
canım benm üzülme daha çok yenisin sende benm gibi
benmde ilk ayım insan ne kadar düşünmesede genede içinde bi umut oluyo
ama üzme kendini gelecek ay çalışmalara devm edrsin
nannenn daha üzülmek için çok erken biraz geçsin bakalım olumsuz düşüncelere kapılma hemenışılcımm balıkk yenmezmii ya neşemm nerdesinnnnnnn sen yaaaa sibelcim karadenizli olduğun belli yanii hamsiici
nannenn daha üzülmek için çok erken biraz geçsin bakalım olumsuz düşüncelere kapılma hemenışılcımm balıkk yenmezmii ya neşemm nerdesinnnnnnn sen yaaaa sibelcim karadenizli olduğun belli yanii hamsiici
Ben yokken nelerde kaynatmışsınızkomşu ablaya indim bugün dayanamadım artık birilerine söylemezsem çatlicam , oda anne gibi çok şeker bir kadın, hemen kısır yaptı bana yarında sarma yapcaz beraber , ha bide yürüyüş varmış apartmanın hanımları bu hafta başlamış , benide alın dedim yoksa bu gidişle ben doğuma yuvarlanarak gidicem galiba ohhh sosyalleştim biraz bugün iyi geldi. AAA bide alt katımda yeni evliler var 2 ay oldu evleneli oda hamileymiş :44: şaştım kaldım , bu ne hızzz
verdim gittii uğurlu gelsin inşallah bu öpücük
inşallah melegim bu ay çalışmalara yine devam ediyoruz çünkü pko yu moralimi yüksek tutarak yenecegime inanıyorum ve senin öpücük şans getirecek diye hissediyorum
verdim gittii uğurlu gelsin inşallah bu öpücük
inşallah melegim bu ay çalışmalara yine devam ediyoruz çünkü pko yu moralimi yüksek tutarak yenecegime inanıyorum ve senin öpücük şans getirecek diye hissediyorum
sen gene gece nöbetinde misin yaa:26:
zaten herşeyde önce moral önmli sende bu kadar iyi olursan inş hmn iyileşirsin
sen gene gece nöbetinde misin yaa:26:
zaten herşeyde önce moral önmli sende bu kadar iyi olursan inş hmn iyileşirsin
sayılır canım ögleden sonra 16da işe başlıyorum gece 00:00 da işten çıkıyorum sen ne yapıyosun akşam bizim yopikte kimse olmuyodu şaşırdım ve seni görünce çoook sevindimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?