bugünlerde forum pek bi sessiz ya pek kimse olmuyo nedense
bnmde reglime 10 gün filn var ama belim çok ağrımaya başladı bi taraftan umutlnsammı diyorum bi traraftan biişi yoktur henüz daha ilk ay bu diorum ama belim baya ağrıyo nhayırlısı bakalım
tecrübeli ablalaaaaaaaaaaaar yardım edin lütfen..
hamile kalmadan önce genel bir muayene için özel bir hastaneye gittim ve bu testleri yaptırmamı istediler.Eğitim araştırma hastanesinde kadın doğum bölümünde bu tahlilleri yaptırabilirmiyiz arkadaşlar çünkü özelde çok pahalı oluyor .Hiç bu şekilde yapan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
açlık kan şekeri
hemogram
stsh
HBS Ag
Anti HCV
Anti Hıv1+2
Toxoplazma -IgM
Toxoplazma -IgG
Rubella Igm
Rubella IgG
CMV Igm
CMV IgG
Tam idrar tahlili
canım inşallah allah gönlüne göre verir hayırlısı ama benimde bel agrılarım akıntım vs oldu çok umutlandım ve her seferinde moralim bozuldu koyver akışına gitsin belkide ben sürekli kafama taktıgım için bebişim olmuyodu bırakıverdim artık pko muko umrumda degilrelax takılıyorum
tecrübeli ablalaaaaaaaaaaaar yardım edin lütfen..
hamile kalmadan önce genel bir muayene için özel bir hastaneye gittim ve bu testleri yaptırmamı istediler.Eğitim araştırma hastanesinde kadın doğum bölümünde bu tahlilleri yaptırabilirmiyiz arkadaşlar çünkü özelde çok pahalı oluyor .Hiç bu şekilde yapan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
açlık kan şekeri
hemogram
stsh
HBS Ag
Anti HCV
Anti Hıv1+2
Toxoplazma -IgM
Toxoplazma -IgG
Rubella Igm
Rubella IgG
CMV Igm
CMV IgG
Tam idrar tahlili
hayırlısı bakalım artık
sen rahat ol cnm böyle zaten relax olmakta fayda var herzmn
canım valla bu konuda bilgim yok ama bu tahlilleri yaptırabilirsin bence
inşallah yaparlar. Biraz heyecanlı ve pinpirik bi tipim .Doktorun terslemesinden çekiniyorum.Muayene olduysan özele bunları da yaptırabilirsin tarzında.
annem sen alda marka konusunda benide bilgilendir o zamanbende nette araştırmaya devam burda hiç yokmu ya ovülasyon testi kullanann :26:[/QU
bayanlar kendiniz anlamıyomusunuz yumurtlama döneminizi? koyu kıvamlı akıntı oluyo çok bariz, birde yumurtalıklarda az ağrı.. ateş artıyo.. her ay her ay ne gerek var teste? ömür boyu böylemi geçer bence kendinizi tanımaya çalışın bi deneyin?? bende tecrübeli değilim ama okumultum burda , artık az öçok biliyorum taii hamile değilim.. şu an düşünmüoruz bakalım nasip ilerde.. zor işlermiş ama bunu gördüm burada :) kimi hemen kalıyo kimi kalamıyo gebe.. sizler ne kadarlık evlisiniz??
doğru söylüyrsun ışılım ama hani o ümt var ya insanı deli ediyor senin kaçıncı denemende olmuştu ışılm merak etttim
bugünlerde forum pek bi sessiz ya pek kimse olmuyo nedense
bnmde reglime 10 gün filn var ama belim çok ağrımaya başladı bi taraftan umutlnsammı diyorum bi traraftan biişi yoktur henüz daha ilk ay bu diorum ama belim baya ağrıyo nhayırlısı bakalım
iyi gecelr sen çıktın galiba ama inşallah hamişsindir sen bizim çektiklerimizie çekme canım çünkü çoook zor her ay aynı umutla beklemek ve arkasından göz yaşıııııı sen üzülme kıyamam
ne kadar oldu evleneli? ovulasyon takibi yaptınmı pei bu ay? yada yumurtlama günü hesapladınmı istiosan inşş olur ya :)
Günaydın güzeller , sabah yağmur vardı güneş açtı şimdi , offf yarın benim doktor randevum şimdiden stressi başladı , Allahım herşey yolunda olsun lütfennn
bayanlar kendiniz anlamıyomusunuz yumurtlama döneminizi? koyu kıvamlı akıntı oluyo çok bariz, birde yumurtalıklarda az ağrı.. ateş artıyo.. her ay her ay ne gerek var teste? ömür boyu böylemi geçer bence kendinizi tanımaya çalışın bi deneyin?? bende tecrübeli değilim ama okumultum burda , artık az öçok biliyorum taii hamile değilim.. şu an düşünmüoruz bakalım nasip ilerde.. zor işlermiş ama bunu gördüm burada :) kimi hemen kalıyo kimi kalamıyo gebe.. sizler ne kadarlık evlisiniz??
herkese günaydınnn
Günaydın güzeller , sabah yağmur vardı güneş açtı şimdi , offf yarın benim doktor randevum şimdiden stressi başladı , Allahım herşey yolunda olsun lütfennn
kasma kendini cnm ya her doktora gittiğindde böyle stres yapmamaya çalış artık biraz orkuyorsun tabi anlıyorum ama aşmaya çalış bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?