milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

bugünlerde forum pek bi sessiz ya pek kimse olmuyo nedense
bnmde reglime 10 gün filn var ama belim çok ağrımaya başladı bi taraftan umutlnsammı diyorum bi traraftan biişi yoktur henüz daha ilk ay bu diorum ama belim baya ağrıyo nhayırlısı bakalım

canım inşallah allah gönlüne göre verir hayırlısı ama benimde bel agrılarım akıntım vs oldu çok umutlandım ve her seferinde moralim bozuldu koyver akışına gitsin belkide ben sürekli kafama taktıgım için bebişim olmuyodu bırakıverdim artık pko muko umrumda degil relax takılıyorum

tecrübeli ablalaaaaaaaaaaaar yardım edin lütfen..
hamile kalmadan önce genel bir muayene için özel bir hastaneye gittim ve bu testleri yaptırmamı istediler.Eğitim araştırma hastanesinde kadın doğum bölümünde bu tahlilleri yaptırabilirmiyiz arkadaşlar çünkü özelde çok pahalı oluyor .Hiç bu şekilde yapan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
açlık kan şekeri
hemogram
stsh
HBS Ag
Anti HCV
Anti Hıv1+2
Toxoplazma -IgM
Toxoplazma -IgG
Rubella Igm
Rubella IgG
CMV Igm
CMV IgG
Tam idrar tahlili

canım valla bu konuda bilgim yok ama bu tahlilleri yaptırabilirsin bence

hayırlısı bakalım artık
sen rahat ol cnm böyle zaten relax olmakta fayda var herzmn

benmde bi bilgim yok ama bencede yaparlar

hayırlısı bakalım artık
sen rahat ol cnm böyle zaten relax olmakta fayda var herzmn

tabi canım bi arkadaşımda pko vardı doktor kesinlikle hamile kalamazsın demişti ama şimdi ikizlerine hamile o yüzden herşey hikaye allahım dilerse herşey hemen oluverir

iyi gecelr sen çıktın galiba ama inşallah hamişsindir sen bizim çektiklerimizie çekme canım çünkü çoook zor her ay aynı umutla beklemek ve arkasından göz yaşıııııı sen üzülme kıyamam

inşallah yaparlar. Biraz heyecanlı ve pinpirik bi tipim .Doktorun terslemesinden çekiniyorum.Muayene olduysan özele bunları da yaptırabilirsin tarzında.

anladım seni canım ama doktor ters bişi söylerse başkasına gidersin olmaz mı ama terslemezler çünkü özeldeki doktorlar daha anlayışlı canım benim fikrimm

doğru söylüyrsun ışılım ama hani o ümt var ya insanı deli ediyor senin kaçıncı denemende olmuştu ışılm merak etttim

ne kadarlık evlisin nannen? bende yeni evli sayılırımda, şu an düşünmüoz bakalım nasip 2 sene sonra inş. sen ovulasyon tarihini felan hesaplayıp yapsana ?? testle değilde kendin anlarsın zaten o günleri

ne kadar oldu evleneli? ovulasyon takibi yaptınmı pei bu ay? yada yumurtlama günü hesapladınmı istiosan inşş olur ya :)

saol cnm ne olaağını Allah bilir artık hakkımızda hayırlısı

ne kadar oldu evleneli? ovulasyon takibi yaptınmı pei bu ay? yada yumurtlama günü hesapladınmı istiosan inşş olur ya :)

akıntıma göre takip ettim ben ya test kullanmadım
9 ay oldu evlenelide ilk kez bu ay denedik kısmet bakalım
sen ne kadarlık evlisin

Günaydın güzeller , sabah yağmur vardı güneş açtı şimdi , offf yarın benim doktor randevum şimdiden stressi başladı , Allahım herşey yolunda olsun lütfennn

Günaydın güzeller , sabah yağmur vardı güneş açtı şimdi , offf yarın benim doktor randevum şimdiden stressi başladı , Allahım herşey yolunda olsun lütfennn

kasma kendini cnm ya her doktora gittiğindde böyle stres yapmamaya çalış artık biraz orkuyorsun tabi anlıyorum ama aşmaya çalış bunu

tabiki anlıyoruz ama tam gününü kestiremiyoruz çünkü bu akıntı bende 5-6 gün kadar devam ediyor hatta daha bile fazla yumurta da 24-48 saat yaşadığı için kaçırmamak adına ovulason aldım ben bir de normalde 16. gün yumurtam çatlardı ısıma göre son ay 22. gün çatladı bunu akıntıyla tam olarak kestirmek zor gibi ben yakalayamadım 3 aydır

herkese günaydınnn

günaydın topiğimizin nadide çiçeği nasılsın annem

zuhalcim sen ki bize stres yapmayın akışına bırakın diyen sennnn neden bukadar çok stres yapıyorsun? sende azıcık akışına bırakmayı dene canım allahın izni ile herşey yolunda gidecek merak etme bol bol dua et içini ferah tutmaya çalış

kasma kendini cnm ya her doktora gittiğindde böyle stres yapmamaya çalış artık biraz orkuyorsun tabi anlıyorum ama aşmaya çalış bunu

Evet canım haklısın zaten elimden geleni yaptım, yapıyorumda gerisi Allahımın takdiri olucak , sende şimdilik düşünme bel ağrısı filan sonra hayal kırıklığı olur bende hiç bel ağrısı filan olmamıştı mesela , hatta adetine 10 gün varsa bu aralar yeni yumurtluyor bile olabilirsin , çalışmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…