milat 01.01.2012...çekirdek aile olmayı düşLeyenLer...Birlikte yürüyelim mi??

kız nülüüşşş senin yımırtalar kıpraşıyo annem sen eeeekşşşşına devam et sakın benim gibi bırakma son hafta bişey olmaz diyerek

Son düzenleme:

iyiyim cnm işte bel ağrısıyla uğraştım dün bugünde sivilceler çıkmaya başladı ya bi türlü anlayamıyorum
bi de ilk ay olduğu için her şey için 'acaba' diye soru işareti oluyo kafamda
ilk aydan olması zor diyorum bi taraftanda
kafam karışık yani

akıntı filanda kalmadı ama bakalım artık çalışmalara devm ancak şimdilik yapıak bişi yok

Haklısın canım ama napim elimde değil sanki. Doktoru değiştircem aslında iyidi ama yaşlı biraz o yüzden yeni gelişmelerden haberi yok gibi geldi :):):) bende sadece jinekoloji alanında çalışan özel bi hastaneden randevu aldım , doktorda değişeceği için birazda ondan stress yaptım sanırım , artık memnun kalırımda inşallah buraya devam ederim

olur canımcım ilk aydan da olur niye olmıycakmış ama sen çalışmaya devam et gün aşırı sakın bırakma yumurtluyor olabilirsin kaçırma günleri

ben sürekli son bir hafta çalışmayı bırakırdım yanlış reglin son zamanına kadar devam

tmmdır cnm sözünü dinliycem :13::13:

Gidip biraz daha uyiyim , sanki uykumu alamamışım gibi size keyifli günler fıstıklar

tmmdır cnm sözünü dinliycem :13::13:

canım benim her ay 16. gün yumurtam çatlardı sonra ateşim çıkardı anlardım akıntıdan filan da

ama bu son ay 20. gün en son ilişki olmuş 22. gün yumurtam çatlamış bu sebeple de sağlıklı bir döllenme olamamış

ben 22. gün çatlayacağını hiç düşünmediğim için o günler çalışma yapmadık hiç ama doktor amca dedi ki

reglin bittiği günden itibaren diğer reglin başlayacağı güne kadar gün aşırı ilşiki olsun

ben dedim ki görev gibi oluyo böyle olunca rahatsızlık hissediyorum dedim

bebek için bu bir ödev öyle düşün dedi bu ödevi eksiksiz yerine getirmek zorundasınız dedi

Son düzenleme:

anladım cnm doru sölüyosun şansa bırakmamak için sürekli yapmak lazım böyle ama dediğin gibi oluncada hıı bugün olmaayacak zaten bugün yapıcaz zaten die insan kendini kötü hissediyo

günaydın canlar.... nasılsınız bakalım.... ben bu ay 1,5 kilo almışım kızlar yaa biraz sabah moralim bozuldu sanki çok almışım gibi :):):)

normal bence cnm ya hem zaten önesinde almamıştın pek kilo o yüzden takma kafaya hem biraz alınacak tabi kilo normal o

18. haftada 4-5 kilo alımına normal diyor şimdi okudum çok şükür benim toplamda 2 kilo oldu :):) bu aydan sonrada her hafta yarım kilo şeklinnde devam eder yazıyor normal şartlar altında :):) o halde 22 hafta daha olduğunu düşünürsek dikkat edersem 13 kilo ile bitirebilirim :):):) yaaaa boy kısa olunca çok top gibi olup rahat hareket edememekten korkuyorum açıkcası :):)

anladım cnm doru sölüyosun şansa bırakmamak için sürekli yapmak lazım böyle ama dediğin gibi oluncada hıı bugün olmaayacak zaten bugün yapıcaz zaten die insan kendini kötü hissediyo

hiç sorma eşim saolsun elinden geleni yapıyo da bu psikolojiyle olmak bile kötü artık sabretçez yapçak bişi yok madem doktor amca da böle didi uycaz

günaydın canlar.... nasılsınız bakalım.... ben bu ay 1,5 kilo almışım kızlar yaa biraz sabah moralim bozuldu sanki çok almışım gibi :):):)

günaydın ışılım kendi adıma söyliim bomba gibiyimm senin 4 ayın bitti ya bu kilo normal bence hiç canını sıkma

Son düzenleme:

ne ödevii ayoll benim için zevkk deseydin annemm

ayyhhh benim meeeleeemm gelmiş hoşgelmiş nasılsın canımcım?

normal zamanlarda zevk ki ne zevk ama böyle şart şurt koyunca önüme işkence oliyy sankiii

neyse kocacıkla ona da bi yöntem bulduk o günler bizim kalp günlerimiz kalbimizi fethediyoruz

Son düzenleme:
doktor amcanız doğru demiş kızlar... regliniz bitince başlayın bir sonraki regliye kadar çalışmalara devam... bebek için biraz ödev biraz görevv gereken eforu sarfedeceğiz ne yapalım.. anne baba olmak kolay mı??/ :):):):)

evet ışılım öyleymiş biz son hafta bırakıyoduk artık çatlayan çatlamıştır diyerek

bırakmayın o gün regl olacağınızı bilseniz bile ilşki olsun dedi şaşırdım kaldım

bu ay da onu deniyelim bakalım nolcak

güç bizde artıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…