tabiki anlıyoruz ama tam gününü kestiremiyoruz çünkü bu akıntı bende 5-6 gün kadar devam ediyor hatta daha bile fazla yumurta da 24-48 saat yaşadığı için kaçırmamak adına ovulason aldım ben bir de normalde 16. gün yumurtam çatlardı ısıma göre son ay 22. gün çatladı bunu akıntıyla tam olarak kestirmek zor gibi ben yakalayamadım 3 aydır
günaydın topiğimizin nadide çiçeği nasılsın annem
zuhalcim sen ki bize stres yapmayın akışına bırakın diyen sennnn neden bukadar çok stres yapıyorsun? sende azıcık akışına bırakmayı dene canım allahın izni ile herşey yolunda gidecek merak etme bol bol dua et içini ferah tutmaya çalış
Evet canım haklısın zaten elimden geleni yaptım, yapıyorumda gerisi Allahımın takdiri olucak , sende şimdilik düşünme bel ağrısı filan sonra hayal kırıklığı olur bende hiç bel ağrısı filan olmamıştı mesela , hatta adetine 10 gün varsa bu aralar yeni yumurtluyor bile olabilirsin , çalışmaya devam
tabiki anlıyoruz ama tam gününü kestiremiyoruz çünkü bu akıntı bende 5-6 gün kadar devam ediyor hatta daha bile fazla yumurta da 24-48 saat yaşadığı için kaçırmamak adına ovulason aldım ben bir de normalde 16. gün yumurtam çatlardı ısıma göre son ay 22. gün çatladı bunu akıntıyla tam olarak kestirmek zor gibi ben yakalayamadım 3 aydır
günaydın topiğimizin nadide çiçeği nasılsın annem
zuhalcim sen ki bize stres yapmayın akışına bırakın diyen sennnn neden bukadar çok stres yapıyorsun? sende azıcık akışına bırakmayı dene canım allahın izni ile herşey yolunda gidecek merak etme bol bol dua et içini ferah tutmaya çalış
iyiyim cnm işte bel ağrısıyla uğraştım dün bugünde sivilceler çıkmaya başladı ya bi türlü anlayamıyorum
bi de ilk ay olduğu için her şey için 'acaba' diye soru işareti oluyo kafamda
ilk aydan olması zor diyorum bi taraftanda
kafam karışık yani
kız nülüüşşş senin yımırtalar kıpraşıyo annem sen eeeekşşşşına devam et sakın benim gibi bırakma son hafta bişey olmaz diyerek
olur canımcım ilk aydan da olur niye olmıycakmış ama sen çalışmaya devam et gün aşırı sakın bırakma yumurtluyor olabilirsin kaçırma günleri
ben sürekli son bir hafta çalışmayı bırakırdım yanlış reglin son zamanına kadar devam
tmmdır cnm sözünü dinliycem :13::13:
Gidip biraz daha uyiyim , sanki uykumu alamamışım gibisize keyifli günler fıstıklar
Gidip biraz daha uyiyim , sanki uykumu alamamışım gibisize keyifli günler fıstıklar
canım benim her ay 16. gün yumurtam çatlardı sonra ateşim çıkardı anlardım akıntıdan filan da
ama bu son ay 20. gün en son ilişki olmuş 22. gün yumurtam çatlamış bu sebeple de sağlıklı bir döllenme olamamış
ben 22. gün çatlayacağını hiç düşünmediğim için o günler çalışma yapmadık hiç ama doktor amca dedi ki
reglin bittiği günden itibaren diğer reglin başlayacağı güne kadar gün aşırı ilşiki olsun
ben dedim ki görev gibi oluyo böyle olunca rahatsızlık hissediyorum dedim
bebek için bu bir ödev öyle düşün dedi bu ödevi eksiksiz yerine getirmek zorundasınız dedi
günaydın canlar.... nasılsınız bakalım.... ben bu ay 1,5 kilo almışım kızlar yaa biraz sabah moralim bozuldu sanki çok almışım gibi :):):)
normal bence cnm ya hem zaten önesinde almamıştın pek kilo o yüzden takma kafaya hem biraz alınacak tabi kilo normal o
anladım cnm doru sölüyosun şansa bırakmamak için sürekli yapmak lazım böyle ama dediğin gibi oluncada hıı bugün olmaayacak zaten bugün yapıcaz zaten die insan kendini kötü hissediyo
günaydın canlar.... nasılsınız bakalım.... ben bu ay 1,5 kilo almışım kızlar yaa biraz sabah moralim bozuldu sanki çok almışım gibi :):):)
annem sen alda marka konusunda benide bilgilendir o zamanbende nette araştırmaya devam burda hiç yokmu ya ovülasyon testi kullanann :26:[/QU
bayanlar kendiniz anlamıyomusunuz yumurtlama döneminizi? koyu kıvamlı akıntı oluyo çok bariz, birde yumurtalıklarda az ağrı.. ateş artıyo.. her ay her ay ne gerek var teste? ömür boyu böylemi geçer bence kendinizi tanımaya çalışın bi deneyin?? bende tecrübeli değilim ama okumultum burda , artık az öçok biliyorum taii hamile değilim.. şu an düşünmüoruz bakalım nasip ilerde.. zor işlermiş ama bunu gördüm burada :) kimi hemen kalıyo kimi kalamıyo gebe.. sizler ne kadarlık evlisiniz??
tabiki anlıyoruzki ama neşeninde dediği gibi bu geç döllenme olayını kaçırmamak adına işimizi garantiye almak istiyoruz bu arada hoşgeldin kendini tanıtırsan sevinirimm
herkese günaydınnn
günaydın nilülüüü nasıl gidiyor çalışmalar
Günaydın güzeller , sabah yağmur vardı güneş açtı şimdi , offf yarın benim doktor randevum şimdiden stressi başladı , Allahım herşey yolunda olsun lütfennn
günaydın stress yokk sakınn
resmen özendim sana şimdi nasıl yatıp uyunulacaak bir hava var burada anlatamam
canım benim her ay 16. gün yumurtam çatlardı sonra ateşim çıkardı anlardım akıntıdan filan da
ama bu son ay 20. gün en son ilişki olmuş 22. gün yumurtam çatlamış bu sebeple de sağlıklı bir döllenme olamamış
ben 22. gün çatlayacağını hiç düşünmediğim için o günler çalışma yapmadık hiç ama doktor amca dedi ki
reglin bittiği günden itibaren diğer reglin başlayacağı güne kadar gün aşırı ilşiki olsun
ben dedim ki görev gibi oluyo böyle olunca rahatsızlık hissediyorum dedim
bebek için bu bir ödev öyle düşün dedi bu ödevi eksiksiz yerine getirmek zorundasınız dedi
ne ödevii ayoll benim için zevkk deseydin annemm
günaydın ışılcımm aman Allahımm 1.5 kilo ve çokk öylemiiiiiii dalgamı geçiyorsun gaayet normal kuzum artıkk kaçıncıı haftana girdinn al azıcık ta göbüşünü görelim bizde
ne ödevii ayoll benim için zevkk deseydin annemm
doktor amcanız doğru demiş kızlar... regliniz bitince başlayın bir sonraki regliye kadar çalışmalara devam... bebek için biraz ödev biraz görevv gereken eforu sarfedeceğiz ne yapalım.. anne baba olmak kolay mı??/ :):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?